به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، با حضور مدیرکل آموزش و پروش، معاون آموزش ابتدایی و همچنین آموزگارانی از سراسر استان، دومین گام آموزش مدرسین میانی طرح شهید همت در محل دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مدرس سنندج آغاز شد.
هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش در افتتاحیه این مراسم، با اشاره به ارتباط مستقیم آموزگاران با دانش آموزان، پیچیدگی امروز آموزش و پرورش را محصول تغییرات لحظهای در آن دانست و هوش، استعداد و ریزبینی دانش آموزان امروزی را مزید بر علت عنوان کرد.
ناظمی جلال با پرداختن به ارتقاء صلاحیت حرفهای معلمان به عنوان یکی از عوامل حل این پیچیدگیها، میداندار اصلی در نظام تعلیم و تربیت را بر اساس اسناد بالادستی، معلم معرفی کرد و گفت: اگر معلمی بخواهد از کار خود لذت ببرد، نباید ارتقاء صلاحیتهای حرفهای خود را فراموش نماید.
وی نیاز به تحرک و پویایی در آموزش و پرورش را محصول حرکت معلم بیان کرد و با اشاره به برنامه درسی ملی، اظهار داشت: تغییر علم و دانش در یک سال به اندازه تغییر ۱۰۰ ساله در حوزه های دیگر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان سخنان خود، جریانسازی و ایجاد تحرک در ۷ هزار معلم استان را لازم و ضروری دانست و با مهم شمردن برنامه ریزی دقیق در این حوزه، بر استمرار طرح شهید همت تأکید کرد.
غلامعلی کرمینیاز معاون آموزش ابتدایی استان نیز در ادامه این برنامه، ضمن قدردانی از همراهی دانشگاه فرهنگیان؛ عدالت آموزشی و کیفیت یادگیری را دو دغدغه نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد و با اشاره به خروجی متفاوت در مناطق مختلف، گفت: باید در برنامهریزی های خود بازنگری نماییم.
کرمی نیاز با استناد به اعلام معاون وزیر آموزش و پرورش در سفر به استان، کردستان را در شاخصهای کمی جزء استانهای برتر معرفی کرد و با بیان اینکه باید به سمت کیفیتبخشی به برنامهها رفت، اظهار داشت: در دوره ابتدایی، باید بر مهارت و سواد خواندن تأکید و تمرکز نماییم.
وی ارتقاء صلاحیتهای حرفهای را اساس کار طرح شهید همت عنوان و خاطرنشان کرد: در مرحله گذشته، ۲۲۷ مدرس میانی در دانشگاه فرهنگیان آموزش دیده و خود بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ معلم دیگر را آموزش دادند.
معاون آموزش ابتدایی استان همچنین به آمار گام جاری نیز پرداخت و گفت: ۱۴۶ مدرس در این مرحله آموزش دیده و ۴ هزار معلم ابتدایی استان را آموزش خواهند داد.
کرمینیاز ۷ مدرس کشوری این استان را جزء برگزیدگان و مدرسان فعال در دورههای کشوری عنوان کرد و با تأکید بر اهمیت یادگیری، بازیادگیری و یادگیریزدایی گفت: باید سعی کنیم طرح شهید همت تا آخرین حلقه با قوت و قدرت ادامه یابد.
گفتنی است؛ این گام در ۴ هفته متوالی روزهای پنجشنبه و با عناوین فارسی، فارسی دوم و سوم، علوم چهارم، ریاضی چهارم، ریاضی پنجم و ششم، هدیههای آسمان دوم و سوم و سواد دیجیتال در محل دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مدرس سنندج برگزار میشود.
ارتقاء صلاحیت حرفهای معلمان دوره ابتدایی، هدفی است که طرح شهید همت به صورت شبکه ای و با استفاده از تربیت مدرسان کشوری و میانی در استانها و شهرستانها، به دنبال آن است.
نظر شما