به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، بهزاد کیامهر مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان در این جلسه توجیهی با بیان اینکه سلسله نشستهای توجیهی طرح به صورت هفتگی و با حضور تعداد ۱۰ کانون در مرکز استان و شهرستانهای تابعه برگزار میشود، اظهار کرد: چشم انداز ما با اجرای این طرح منسجمکردن فعالیتهای کانون و مسجد و توانمندسازی بچههای مسجدی است.
کیامهر ادامه داد: اجرای صرف برنامههای تبلیغی و ترویجی، فعالیت سنتی و بدون جذابیت، عدم نتیجهگیری مشخص، نداشتن چشم انداز کمی، بیانگیزگی افراد بدلیل وارد شدن هزینهها و عدم پشتیبانی، از جمله آسیبها و مسائل شناسایی شده در سطح فعالیت مساجد استان بود که تلاش کردیم با اجرای این طرح این مسائل را به حداقل برسانیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان به اهداف کیفی این طرح اشاره کرد و افزود: توانمندسازی مدیر کانون در تقوای فردی، مدیریت تیمی و فعالیت تربیتی، تقویت بنیه اعتقادی، احکامی و اخلاقی اعضا، تربیت کادر هنری مومن و متعهد برای آینده، فعالیت تبلیغی و ارائه خدمت اجتماعی مسجد به محله و جذب اقشار مختلف به مساجد از اهداف پیشبینی شده برای این طرح است.
کیامهر، مدیران و مربیان کانون، اعضا و مردم محله را جامعه مخاطب این طرح برشمرد و هدف این طرح را در گام اول برای ۱۰۰ کانون عنوان کرد.
وی با اشاره به برنامههای تربیتی طرح مسجد برقرار اضافه کرد: در حوزه تربیتی طرح، توانمندی سازی مربیان، طرح مسجد، منزل، مدرسه و راه اندازی پایگاه قرآنی در نظر گرفته شده است که برگزاری کلاس آموزش نماز، روخوانی قرآن، کلاس مفاهیم در بخش اعتقادات، احکام و اخلاق، کلاس حفظ قرآن، کرسی تلاوت و تلاوت روزانه قرآن از جمله بخشهای این حوزه است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان بیان کرد: در سرفصل مهارتی و هنری نیز کلاسهای آموزشی قرائت قرآن، عکاسی، فیلم، تدوین، گرافیک، تئاتر، سرود، نقاشی و نویسندگی برای کانون پیشبینی شده است که مربی این کلاس ها توسط ستاد استان تامین و هر عضو موظف است در یکی از کلاسها ثبتنام و شرکت کند.
کیامهر، اجرای برنامه در مناسبتهای ملی و مذهبی، حمایت از اعضای کانون در قالب طرح های همدلی و برپایی میز خدمت راسرفصل اجتماعی طرح عنوان کرد و گفت: بنا داریم مدیر در اجرای این طرح فقط وظیفه مدیریت کانون را برعهده داشته باشد و تمام هزینههای کلاس و اجرای طرح فراهم شود.
وی از مدیران مسئول کانونها خواست نسبت به تثبیت مدیریت کانون، تکمیل پروفایل مدیر و کانون، تمدید مجوز، تعیین وضعیت حساب بانکی کانون، چک لیست اموال، تعیین سطح اعضا، تعیین برنامه چشم انداز کانون، ثبت کلاسهای کانون در سامانه بچههای مسجد، ثبت گزارشات برگزاری برنامهها و حضور در دوره توانمندسازی با ستاد همکاری کنند.
کیامهر یادآوری کرد: بستههای تشویقی و رفاهی برای کانونهای موفق در اجرای این طرح نیز در نظر گرفته شده است که شامل اردوهای تفریحی، زیارتی، لوح تقدیر، گواهی سازمانی، حکم مسئولیت، بیمه، کارت هنر و اهدای جوایز به اعضا است.
نظر شما