راه اندازی کارگاه میان ادیانی «بهداشت روان» در دانشگاه «واترلو» کانادا

انجمن دانشجویان مسلمان در  دانشگاه «واترلو» کانادا برای کمک به دانشجویانی که در نتیجه جنگ در سرزمین ‌های اشغالی دچار آسیب شده‌اند، کارگاهی را برای ارائه منابع بهداشت روان راه اندازی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «cbc»، انجمن دانشجویان مسلمان در  دانشگاه «واترلو» کانادا برای کمک به دانشجویانی که در نتیجه جنگ در سرزمین ‌های اشغالی دچار آسیب شده‌اند، کارگاهی را برای ارائه منابع بهداشت روان راه اندازی کرده‌اند.

«امین حسین»، رئیس انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه واترلو در این باره گفت: هر دانشجویی که در نتیجه پیامدهای جنگ در سرزمین‌های اشغالی درگیر آزار و اذیت شده و برای مقابله با این مشکل تلاش می کند می تواند با این انجمن تماس بگیرد.

او گفت: بدیهی است که ناراحتی‌های زیادی به ِویژه برای مسلمانان وجود دارد، ما تعداد زیادی خواهران و برادران فلسطینی داریم که متاثر از جنگ میان اسرائیل و فلسطین شده اند.

حسین گفت: دانشجویان مسلمان نیز مانند سایر اعضای جامعه با این مشکل مواجه هستند و ما برای ایجاد احساس امنیت و از بین بردن نگرانی‌هایی که دارند، تصمیم گرفتیم این کارگاه را راه اندازی کنیم.

رئیس انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه واترلو تصیریح کرد که در این کارگاه برای کمک به مردم در درک تاریخ منطقه ای که جنگ در آن در حال وقوع است، سخنرانی‌هایی ایراد خواهد شد.

ارتباطات میان ادیانی

«ویوک گوئل»، رئیس دانشگاه واترلو هفته گذشته بیانیه ای صادر کرد و خشونت علیه غیرنظامیان در سرزمین‌های اشغالی را محکوم کرد.

گوئل نوشت: این خشونت به راحتی ما را از هم جدا می کند. مسئولیت ما به عنوان افرادی که در دانشگاه در حال یادگیری هستیم این است که با افرادی که با آنها مخالفیم دیدار داشته باشیم و با دقت و فروتنی این دوره پر تنش را سپری کنیم.

امین حسین نیز معتقد است که گفتگوهای میان ادیانی می تواند بسیار سازنده باشد.

او گفت: ما دوست داریم در این گفگتوها شرکت کنیم. من معتقدم که در واقع بسیاری از تصورات غلط در مورد مسلمانان در این گفتگوها از بین می ‌رود و روابط بهتری میان پیروان یهودیت و اسلام ایجاد می‌شود.

«مامر هیلل»، رئیس انجمن یهودیان دانشگاه واترلو نیز گفت: ما برای ارتباط و  همکاری در ماه ها یا سال های آینده آماده هستیم.

مامر گفت: ما فقط امیدواریم که با حرکت رو به جلو بتوانیم نتیجه بگیریم نتیجه تا همکاری و تفاهم بیشتری بین گروه ها وجود داشته باشد.

کد خبر 1734915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha