به گزارش خبرنکار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، استاندار کردستان در جلسه پیشنشست نهمین کنفرانس حکمرانی ملی اظهار کرد: کنفرانس ملی جهت بررسی و تمرکز بر حل مسائل کشور و ارائه راهکارها و پیشنهاداتی که مارا در رسیدن به اهدافی که جزو سیاستهای کلی نظام و کشور است، نزدیک میکند، بنا است از طرف دانشگاه تهران و دانشکده حکمرانی برگزار شود.
زارعی کوشا با اشاره به برگزاری اولین کنفرانس حکمرانی استانی در کردستان، آن را فرصت مغتنمی برشمرد و افزود: با عنایت ویژه روسای دانشگاه تهران و دانشکده حکمرانی، اولین نشست استانی این کنفرانس در کردستان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در هر استانی به اقتضای شرایط، ویژگیهای خاصی وجود دارد، افزود:وضعیت جعرافیایی، جغرافیای سیاسی و ظرفیتهای بومی در طول تاریخ به ویژه در ۱۰۰ سال گذشته، شرایطی را برای کردستان وجود آورده که برای گذر از محرومیت و فرصتهای از دست رفته و رسیدن به تعالی و پیشرفت در همه زمینهها و شاخصها، نیازمند برنامهای مدون و نگاه مستقر و مشرف بر همه این مسائل توسط مدیران است.
استاندار کردستان با ذکر اینکه استان کردستان ویژگیهای برجسته و ظرفیتهای فراوانی دارد، ضمن اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که کردستان را استان فرهنگی توصیف کردند، ادامه داد: امروز مسئله اصلی ما در این استان با درنظر گرفتن همه بخشهای اجتماعی، امنیتی و سیاسی، اقتصاد است و مشکلات اقتصادی به نوعی بر دیگر مولفهها و مسائل، سایه افکنده است.
وی با اظهار خرسندی بیان کرد: امید است رهاورد این کنفرانس به عنوان نقطه عزیمتی به سمت طراحی، برنامه ریزی و استهداف جدید مسائل استان باشد و تمرکزی بر موضوعات اقتصادی در کنار همه حوزهها از جمله فرهنگی و اجتماعی که جزو اولویتها و مسائل جدی است، داشته باشیم و از ظرفیتهای علمی و تجربی برای گذر از مشکلات اقتصادی استان در قالب این کنفرانس بهره بگیریم.
زارعی کوشا افزود: امیدواریم با ورود جدی استان کردستان و دانشگاه تهران بتوانیم اولین دانشکده حکمرانی زیرمجموعه دانشگاه تهران را در آینده برای تمرکز بیشتر بر حل نظام مسائل استان کردستان تأسیس کنیم.
وی ادامه داد: دانشکده حکمرانی زیر مجموعه دانشگاه تهران ۲ سال است تاسیس شده و ۵۰ نفر از اساتید برجسته کشور، در آن مشغول فعالیت هستند.
این مقام مسئول، پیرامون اهداف خود در استان طی دو سال گذشته تاکنون به عنوان مسئول اجرایی در دولت سیزدهم عنوان کرد: تمرکز ما بر حل مسائل و مشکلات استان، تکمیل پروژههای نیمه تمامی که قریب به ۲۰ سال از شروع آن گذشته و به نماد ضعف و ناتوانی مدیریت تبدیل شده بود با رویکرد دولت مردمی بوده است.
طبق اظهارات استاندار کردستان، با تکیه بر ظرفیت های داخلی استان در حوزه فرهنگ و هنر توانسته ایم بخشی از مشکلات و چالشهای استان را جبران و واقعیتهای این منطقه را به دنیا معرفی کنیم.
زارعی کوشا با بیان اینکه ما در کردستان برای دستیابی به پیشرفت و تعالی نیازمند طراحی نقشهراهی با محوریت مسائل استان بر اساس ظرفیتها و با توجه به مشکلات روز، هستیم، افزود: از جریانهای فکری و علمی استان و دانشکده حکمرانی خواستار همکاری و همفکری در این زمینه هستیم.
استاندار کردستان هدف از برگزاری جشنهای ملی و مذهبی را معرفی پتانسیلهای استان و جشنواره محصولات کشاورزی به شکرانه برداشت را شکوفایی اقتصاد روستایی و جذب گردشگر عنوان کرد و گفت: راهبرد موفق در کردستان کار پرحجم، خدمت نمایان همراه ارتباط عاطفی با مردم است که توفیقات در این استان را ضریب تصاعدی میدهد.
نظر شما