به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد؛ عباس ضیایی پیکر تراش برجسته نیشابوری متولد ۱۳۶۷ در نیشابور خالق آثار پیکره های زیادی بر روی چوب و درختان در ایران است. از نیشابور و مشهد تا خیابانهای مازندران و ساری، درختان کهنسال زیادی زیر دست این هنرمند خوش ذوق تبدیل به آثار ماندگار و زیبا شدهاند.
این هنرمند خراسانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار کرد: از کودکی علاقمند به هنربودم و از طراحی بسیار لذت می بردم. همیشه زنگ هنر در مدرسه برای من بهترین بود ولی متاسفانه هیچگاه دبیر هنر نداشتیم! و بیاد دارم چهره معلم ریاضی خود را در حین درس دادن کشیدم.
هنر نان ندارد!
ضیایی گفت: پدر من از معمارهای قدیمی بود و ابزار های در دسترس من بود سنگی پیدا میکردم شروع به تراش سنگ ها می کردم.
وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که پدرم می گفت تو هنر نان نیست و مرا فرستاد به کارهایی از جمله صافکاری، دشکدوزی، نجاری، سیم پیچی و ... منم چون علاقه ایی نداشتم رهاشون می کردم.
اولین کار به عشق امام هشتم(ع)
ضیایی یاد آور شد: تا اینکه یک روز کارگاه منبت کاری استاد صداقت زاده را پیدا و در آنجا شروع به کار کردم و هر گاه که بیکار می شدم برای عشق ودل خودم کار میکردم و اولین کار پیکرتراشی من ضامن آهو حضرت امام رضا علیهالسلام بود و در ادامه اثر پرتره پیرمرد، اثر مادر و فرزند بود و بعد از اتمام خدمت سربازی کارگاهی زدم و قبول سفارشات را کردم.
پیکر تراش برجسته نیشابوری در خصوص مقامهای خویش در جشنوارها عنوان کرد: نفر اول هنرهای تجسمی نیشابور، نفر دوم جشنواره هنرهای تجسمی گرگان و برگزیده هنرهای تجسمی تهران را توانستم به دست آورم.
حضور در رقابتهای جهانی، از تهران تا مسکو
عباس (اهورا) ضیایی در خصوص حضورش در سمپوزیوم های هنری ملی و بین المللی اذعان کرد: شرکت در سمپوزیوم های روسیه جنگل لوکوموریه، باغ پرندگان اصفهان، چهارباغ اصفهان و باغ نگارستان تهران را در کارنامه خود دارم.
این هنرمند پیکرتراش برجسته نیشابوری درباره ورک شاپهاو کارگاههایی که حضور داشته افزود: باغ خیام نیشابور، باغ عطار نیشابور، روز ملی خیام در دانشکده هنر نیشابور، تربت جام چهره فاروغ کیانی و در تربت حیدریه استاد شفیعی کدکنی از جمله آنهاست.
عباس (اهورا) ضیایی هنرمند برجسته پیکرتراش نیشابوری در خصوص المان ها و نمادهای شهری که بر روی درختان خشکیده کار کرده تصریح کرد: ساخت مجسمه در دو درخت چنار از منطق الطیر عطار نیشابوری و دیگری شکارچی، یک درخت سوری در اردوگاه باغرود سیمرغ، دو عدد درخت اقاقیا در باغ خیام هر دوموضوع از اشعار خیام، یک درخت راش کار شده موضوع شکار در ساری، درخت گردو کار شده شاهنامه فردوسی مشهد شاندیز و درخت گردو کار شده در مجموعه کودکان بی سرپرست همدم مشهد از جمله این آثار است.
نظر شما