به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علی فرخنده- مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی شامگاه (۵ آذر) در مراسم اختتامیه جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اهمیت شعر در جهاد تبیین، از زبان و قلم به عنوان یکی از عرصه های جهاد در راه خدا نام برد و گفت: شعر دفاع مقدس مانند خود دفاع مقدس، مقدس بوده و دارای اهمیت است چرا که روح ایستادگی، استقامت، تلفیقی از ایمان و حماسه است و عشق را از زمین به آسمان پیوند می زند.
وی با اشاره به پیش رو بودن جشنوارع شعر فجر، خواستار حضور و مشارکت جدی و فعال شاعران استان در این رویداد شد و افزود: در طول سال چندین جشنواره شامل شعر برگزار می شود و شعر طنز استان نیز بعد چندین سال دوباره فعال شده و در صورت استقبال امسال این جشنواره هم برگزار می شود.
فرخنده از فردوسی به عنوان حماسه سرای ملی نام برد و یادآور شد: رویداد ملی «از توس تا خوسف» با هدف معرفی ابن حسام خوسفی به عنوان حماسه سرای آیینی پیشنهاد و نهایی شد و ۲۸ آذر ماه با حضور استاندار در تهران پوستر این رویداد رونمایی می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد: اختتامیه این رویداد ملی بنا به پیش بینی های صورت گرفته در ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور مهمانان ملی و مهمانانی از کشور هندوستان که ارادت خاصی به این شاعر آیینی دارند، برگزار شود.
در ادامه حسین یوسفی- رئیس سازمان بسیج هنرمندان خراسان جنوبی - هم با بیان اینکه جشنواره افق های روشن دهمین کنگره و جشنواره را پشت سرگذاشته است، به ارسال ۱۳۵ اثر به دبیرخانه این جشنواره اشاره کرد.
وی گریزی به شهید رجبعلی یاری که در تاسوعای سال ۹۰ در زهک سیستان و بلوچستان به درجه جانبازی نائل شده بود زد و گفت: این شهید گرانقدر مدت ۱۰ سال در کما بوده و در تیرماه امسال به فیض شهادت نائل آمد.
یوسفی در ادامه به قرائت اشعاری که درخصوص این شهید والامقام سروده بود، پرداخت.
نظر شما