به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه ی بازدید از مراکز تحقیقات رایانه ی استان اصفهان اظهار داشت: بسیاری از روشهای قدیم امروزه جواب نمیدهد مفاهیم و داستانهای قرآن را باید با ابزارهای نوین که مورد توجه وعلاقه جوانان است به آنان انتقال دهیم.
وی افزود: تنها وزارتخانه که دارای پسوند اسلامی میباشد وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی است و این یک پسوند تشریفاتی فانتزی و دکوری نیست بلکه جهت دار، معنادار و روشن کننده و معنابخش است و برای اینکه محقق شود مسیری جز مسیر قران و نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و سایر متون دینی ندارد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد:جامعه ی قرآنی باید اول خودش قرآنی باشد و رفتار و منش و خلق قرانی داشته باشد تا بتواند بر روی جامعه تاثیرگذار باشد و آنان را قرآنی کند.
وی با اشاره به برگزاری کنگره ی نهج البلاغه در بهمن ماه سال جاری اظهار داشت:این کنگره زیست شرافتمندانه را ایجاب می کند که این نقطهای ازاهداف انقلاب اسلامی و گام آغازین بسیار خوب وموثری می باشد و این انگیزه و دید را به کارگزاران، مدیران و مسوولان میدهد که چطور میتوان یک زیست شرافتمندانه براساس نهج البلاغه برای ایرانیان تدارک ببیند.
معاف در ادامه گفت: استان اصفهان میتوان به عنوان کانون آموزش، توسعه و ترویج نهج البلاغه کشور مطرح شود که درخصوص این مساله باید مسوولان استان با وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی گفتمان کنند و طرح و برنامه داشته باشند.
وی نامگذاری یک روز به عنوان روز نهج البلاغه و هفته ی نهج البلاغه در تقویم رسمی کشور را ضروری عنوان کرد و گفت: نامگذاری می تواند بسیار موثر باشد و توجهها را جلب نماید و منجربه برنامه ریزی اجرای طرح و اتفاقات خوب دراین حوزه باشد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ترویج نهج البلاغه در کنار قرآن و صحیفه ی سجادیه واجب عینی است خاطرنشان کرد: این کتاب جنبه های شخصیتی حضرت علی(علیه السلام)رانشان می دهد و مجموعه ی از نظرات ایشان را در حوزه های معرفتی عقیدتی اخلاقی تربیتی و سیاسی و فکری را در خود جمع کرده است.
معاف اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را اهتمام جدی به حوزه ی قران و نهج البلاغه عنوان کرد و افزود: نهج البلاغه یک منشور حکمرانی است و با مطالعه آن متوجه می شویم در زمینه های مختلف تربیتی و دینی و سیاسی و...راهگشای کامل تر، روشن تر، جامع تر از این کلام وجود ندارد.
وی با بیان اینکه نهج البلاغه درواقع نوعی تفسیر قران است و ما می توانیم ساختار بخشهای مختلف دولت مسائل و سوالات خود را با ارتباط با موسسه نهج البلاغه مطرح و از آنها پاسخ دریافت کنیم اظهار داشت: حکمرانی علوی درلایه ی عقل و حکمت نظری نیست و باید در مقام عمل بیاید و با این ارتباط دوسویه می توان بسیاری از مسایل و مشکلات موجود راحل کرد.
وی ادامه داد: امیرالمومنین (علیه السلام) به مالک اشترمی فرمایند: اهل حمکت اهل تجربه هستند علما اهل دانش هستند بنابراین کسانی که تجربه ی میدانی دارند با کسانی که دانش نظری دارند باید هم افزایی داشته باشند.
وی تصریح کرد: همکاریها و حمایتهای لازم در حوزههای نرم افزاری، سخت افزاری و فکرافزاری برای کنگره سوم نهج البلاغه که در بهمن انجام می شود را انجام می دهیم.
پایان پیام/
نظر شما