به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز به نقل از روابط عمومی ستاد نمازجمعه ماهدشت، حجت الاسلام علی رادمرد در خطبه های نماز عبادی سیاسی ظهر جمعه گفت: امروز جمعه 10 آذر ماه سالروز شهادت عالم جلیل القدر آیت الله مدرس است که امروز را به روز مجلس نامگذاری کردند ، برگرفته از کلام رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) سه نکته عرض می کنم اول: مجلس باید مجلسی باشد که بتواند در مقابل زورگوییها و زیادهخواهیها و مرعوبکردنها و تطمیعکردنهای قدرتمندان جهانی بایستد و مصالح کشور و ملّت را محاسبه کند و دنبال آن برود. امام (رضوان الله علیه) بارها اسم «مدرّس» را میآوردند.
خطیب نمازجمعه ماهدشت ادامه داد: مگر خصوصیت مدرّس چه بود؟ از مدرّس عالِمتر هم داشتیم. مدرّس خصوصیت عمدهاش این بود که هیچ عامل ارعاب و تهدید و تطمیع و فریبگری در او اثر نمیکرد. همان وقتی که علیالظّاهر فضا را بر ضدّ او آنچنان متشنّج کرده بودند که علیهاش شعار میدادند، او ایستاد و حرف خودش را زد و در راه حق ثابت قدم بود و کار را پیش میبرد». دوم: ضرر نماینده غیرانقلابی و ناصالح برای کشور بسیار زیاد است ، مجلس شورای اسلامی، به اعتباری، حسّاسترین و مؤثّرترین نهاد قانونی کشور است. اگر نمایندهای بیعلاقه به انقلاب و کشور و بیاعتقاد به قانون اساسی به مجلس راه پیدا کند که مصالح این کشور برایش مهم نباشد، دشمنیهای استکبار جهانی را نفهمد، چنین نمایندهای مجلس را خراب میکند، ملّت را خراب میکند، کشور را هم خراب میکند؛ پس به درد نمیخورد.
وی اظهار کرد: اگر نمایندهای بر سرِ کار آید که قبل از ورود به مجلس، خود را وامدار دیگران کرده و مجبور باشد در مجلس وام آنها را ادا کند، نان هایی به قرض گرفته باشد و بخواهد به مجلس که رفت، قرض خود را ادا کند، به درد نمیخورد. اگر نمایندهای به مجلس برود که از مسائل کشور درک لازم را نداشته باشد، فاقد هوشمندی، آگاهی، سواد و معرفت لازم باشد، به درد نمیخورد ، سوم:چهار شرط اصلی دارد نماینده که توجه به آن بسیار ضروری مهم است،«تدین»، «کارآمدی»، «دلسوزی» و «شجاعت»، چهار شرط اصلی نماینده مجلس تراز است که باید مورد توجه آحاد مردم باشد و کسی هم که میخواهد کاندید شود این مسائل و شرایط را باید مدنظر بگیرد. حضرت آقا در سال 92 نکته ای را گوشزد کردند و فرمودند : کارکردن بر روی لوایح و طرح ها، یک وظیفهای است بهعنوان ادای حق مردم، یعنی وقتی لایحهای به مجلس میآید یا طرحی را شما در مجلس تهیه میکنید و میخواهید اینرا در یک بخشی از بخشهای کشور که میتواند جدول فعالیت کلان کشور را پر کند، به کار بیندازید، دقت شما، مراقبت شما، اهتمام شما، تحقیق شما، مطالعه شما که به پختهشدن این طرح یا لایحه کمک میکند، یک حقی است برای مردم بر دوش شما ؛ گاهی هم نه، لایحه میآید یا مثلاً طرحی در مجلس میخواهد تصویب شود، این نماینده خیلی محتوای لایحه و طرح را نمیداند، خیلی احساس مسؤولیت نمیکند، رسیدگی نمیکند؛ نه در کمیسیون، نه در صحن مجلس. این رأی «آری» یا «نه» او به یک چنین لایحه یا طرحی، خالی از شبهه نیست؛ رأی ممتنع او هم خالی از شبهه نیست. ما که نیامدیم اینجا بنشینیم رأی ممتنع بدهیم؛ ما آمدهایم بگوئیم این بشود، این نشود. رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد، بالاخره ذهنش به جائی نرسید » مجلس فعلی مدالی ارزشمند از رهبر معظم انقلاب دریافت کرد و آن مجلس انقلابی بود که نسبت به کلیت مجلس فرمودند و باید در این ماه های پایانی که بسیار مهم هست ، کار را دوچندان ببینند و از تلاش شبانه روزی نایستند ، چون ایام تصویب برنامه هفتم است که بررسی های اولیه تمام شده که اولین برنامه در گام دوم انقلاب است که تدوین شده و همچنین ایام بررسی لایجه بودجه برای سال آینده است ، امیدواریم خدای متعال به همه عزیزان خیر عنایت کند تا بتوانند در مسیر اسلام و انقلاب ثابت قدم باشند و اهداف آن را پیش ببرند. و از طرفی هم انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش روی ماست دو نکته مهم است یکی مشارکت حداکثری و دیگری انتخاب اصلح با نکاتی که عرض شد.
وی در بخش دیگر خطبه های نمازجمعه توضیح داد: پنجشنبه 16 آذرماه روز دانشجو است که بیاد سه دانشجویی است که در سال ۱۳۳۲ در اعتراض به سفر نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا در مقابل دانشگاه تهران به شهادت رسیدند، یادشان را گرامی میداریم ، رهبر معظم انقلاب می فرمایند : در این نظام مردمی، دانشجویان که طبقهی پیشرو و پیشاهنگ و زبده و بانشاط پیکرهی اجتماع هستند، باید در سازندگی آینده و ترسیم حرکت عمومی جامعه، بیش از جاهای دیگر نقش و اثر داشته باشند. این تأثیر، با دو عاملی که باید در کنار هم باشند، تحقق پیدا میکند: عامل اول، درس و علم و تحصیل است، تا نام دانشگاه و دانشجو و استاد و معلم معنا پیدا کند و امیدهایی که برای آیندهی کشور ترسیم میشود، پوچ و واهی و باطل نباشد. جوانها باید خوب درس بخوانند و اساتید هم باید آنها را تربیت کنند و آیندهی علمی و عملی کشور را تأمین و تضمین کنند.
وی بیان کرد: در کنار تحصیل، نقش تحقیقات، نقش فوقالعاده مهمی است که باید مسؤولان به آن بپردازند. عامل دوم، جهت فکری و سیاسی و انقلابی دانشگاه است؛ آن چیزی که به علم هم جان و روح و جهت خواهد داد. دشمن در دانشجویان طمع می کند چون قشر تاثیر گذاری در جامعه هستند فلذا باید مراقبت کنند تا دردام دشمنان نیفتند با حفظ معنویت و بصیرت ، دشمن آسیب هایی را زده اما با جهاد تبیین مسئله حل می شود اگر ما احساس وظیفه کنیم و اقدام کنیم. ان شاءالله
دو نکته پایانی عرض کنیم:
اول مسئله اورژانس ماهدشت است که جا دارد از تلاش پرسنل پر تلاش، تشکر و قدردانی کنم لکن به علت کمبود آمبولانس و کمبود پایگاه اورژانس ما الان با اشکال بزرگ و قابل اعتنایی مواجه شدیم اینکه مردم گزارش دادند بین 30 الی 50 دقیقه ما تاخیر داریم ، باعث مشکلات عدیده ای شده ، در راشته پایگاه داریم ، آمبولانس ندارد و در شهرک پیام هم پایگاه اورژانس نداریم که در جلسه ای هم که با استاندارمحترم داشتیم این بیان شد و دستور دادند ، از جناب آقای دکتر صیادی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی تقاضا داریم نسبت به این مهم توجه ویژه ای داشته باشند ، واقعا من از تلاش های ایشان قدردانی می کنم ، حرفی که زدند محقق شده و امیدواریم این دغدغه هم از بین برود و خدمات اورژانس هم از لحاظ کمی و کیفی بهتر شود در ماهدشت.
دوم براساس آنچه که اطلاع دادند ان شاءالله هفته آینده اگر تغییری ایجاد نشود در برنامه ، شاهد سفردوم با برکت رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آیت الله رئیسی به استان البرز خواهیم بود که امیدواریم در این سفر دغدغه ها و مشکلات اصلی و زیر ساختی ماهدشت حل شود و ویژه ببینند و از مردم عزیز هم می خواهیم در مراسمات عمومی که به این مناسبت برگزار خواهد شد ، شرکت فعالانه و باشکوهی داشته باشند.
نظر شما