به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمد رضا طالبی امروز (۱۱ آذر) در ستاد انتخابات خراسان جنوبی که با حضور رئیس ستاد انتخابات کشور برگزار شد، اظهار داشت: خراسان جنوبی ۱۵۱ هزار کیلومتر وسعت دارد که ۵۰ هزار کیلومتر سکونتگاهی و بخش دیگر کویری و لم یزرع است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۹ درصد از مساحت کل کشور را خراسان جنوبی به خود اختصاص داده یعنی سومین استان پهناور کشور، گفت: ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان داریم، ۱۱ شهرستان و ۲۸ بخش، ۳۳ شهر، ۶۶ دهستان و سه هزار و ۵۷۱ آبادی که هزار و ۷۹۲ آبادی دارای سکنه و هزار و ۷۷۹ آبادی هم به دلیل خشکسالی های پی در پی خالی از سکنه شده اند.
وی افزود: رتبه بیست و هشتم کشوری به لحاظ جمعیت را داریم اما وسعت استان زیاد است که این پراکندگی جمعیت نیازمند تردد بیشتر برای انتخابات و شعبات اخذ رای بیشتری است.
وی با بیان اینکه در استان ۸۳ هزار نفر اهل سنت همراه با نظام داریم، گفت: مردم خراسان جنوبی مردمی ولایتمدار هستند و در صحنه های سیاسی و انتخابات همواره استان اول و یا دوم بوده ایم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: بالاترین ضریب امنیتی را با وحود کویر گسترده داریم، به لحاظ اقتصادی، ۵۳ ماده معدنی و کانی با ارزش داریم و رتبه اول تولید زرشک و زعفران و رتبه های برتر در گل نرگس، بادام، عناب، گیاهان دارویی و پسته را داریم.
وی افزود: پنج جلسه ستاد انتخابات را در مرکز استان داشته ایم و در شهرستان های بشرویه، فردوس، سرایان، زیرکوه و قاین هم ستاد انتخابات برگزار شدهاند تا مشکلات رفع شود.
وی افزود: اطلس امنیتی انتخابات را تدوین و در شورای تامین تصویب شده است، تشکیل هیات بازرسی و هیات تبلیغات را هم داشته ایم.
طالبی تصریح کرد: کوچک ترین عقب ماندگی در روند اجرایی انتخابات نداشته ایم و حتی شعب شهرستانی و خودروها در حال مشخص شدن است.
وی گفت: چهار جلسه آسیب شناسی حوزه انتخابات قبل از ستاد انتخابات برگزار شد سه جلسه هم با محوریت صلاحیت افراد برگزار شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: کارگاه های توجیهی و آموزشی برگزار شده و در شهرستان ها هم برگزار خواهد شد، بررسی نقاط فاقد پوشش آنتن دهی و مناطق صعب العبور انجام شده تا نیروی انسانی و شعب اخذ رای و صندوق ها مشخص شوند.
وی با بیان اینکه به لحظه؛ قوانین انتخاباتی را به رده های پایین تر ابلاغ کردیم، افزود: دلیل عقب ماندگی پروژه ها به جهت امید بخشی صادقانه به مردم اطلاع رسانی شده است.
وی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، ۷۴.۱۸ درصد مشارکت را داشته ایم که در سطح کشور رتبه اول و دوم بوده، با توجه به وسعت و پراکندگی نیازمند اعتبارات بیشتری داریم.
نظر شما