به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، قاسم عزیززاده گرجی-سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران در جلسه ستاد بزرگداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه و یاد و نام ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید دوران دفاع مقدس مازندران و شهدای منتسب به حماسه ششم بهمن آمل با بیان اینکه حضرت زهرا(س) سبب آفرینش آسمان و زمین و علت خلقت انس، جن، انبیا و اولیاست، اظهار کرد: حیات نورانی حضرت زهرا(س) سراسر درس و حکمت های فراوانی است که باید به درستی سیره این بانوی بزرگ اسلام برای جامعه معرفی شود.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) را به درستی برای نسل جوان معرفی نکردیم که دشمن الگوی بدلی و شعار بدلی زن، زندگی آزادی را معرفی می کند، افزود: شعار زن، زندگی آزادی با وجود الگوهای انسان ساز نظیر حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) باید از جامعه اسلامی معرفی شود.
عزیززاده گرجی با بیان اینکه زندگی واقعی را باید از سیره و حیات طیبه حضرت زهرا(س) آموخت، گفت: مطابق روایات دینی اگر حضرت زهرا(س) پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و حضرت علی(ع) خلق نمی شدند درمی یابیم که سبب خلقت همه مخلوقات حضرت فاطمه (س) است.
وی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای مظلوم غزه و با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد ۱۶ هزار و ۲۰۰ شهید جنایات اسرائیل در غزه را کودکان و زنان تشکیل می دهند، ادامه داد: زمینه انزجار از اسرائیل و مودت به مردم مظلوم فلسطین باید در بین نسل جوان فراهم شود. معتقدیم روحیه مقاومت برگرفته از تفکر و روحیه انقلاب اسلامی و در رأس برگرفته از مکتب سردار شهید قاسم سلیمانی است.
عزیززاده گرجی با اشاره به دستاوردهای طوفان الاقصی برای حماس، افزود: کشورهای اطراف فلسطین اشغالی فضایی را در اختیار رژیم جعلی اسرائیل قرار داده بودند تا علیه جبهه مقاومت حماس بهره گرفته شود اما طوفان الاقصی موجب شد مقاومت مقاوم تر شود و اسرائیل فقط بمباران بیمارستان ها و کشتار زنان و کودکان را به کارنامه خود اضافه کرد.
وی با بیان اینکه امروز فلسطین مسئله اول جهان شد، گفت: مردم کشورهای مخالف فلسطین در جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین و ابراز تنفر از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه تظاهرات می کنند.
عزیززاده گرجی با بیان اینکه در طول تاریخ حوادث و وقایع فراوانی اتفاق افتاد و عده ای برای زنده نگه داشتن حادثه و اتفاق خاص دوران زندگی شان هزینه می کنند چرا که حوادث را چراغ راه آینده می دانند، خاطرنشان شد: برخی از حوادث درس آموز است باید همواره زنده بماند و در اذهان باقی بماند.
وی با اشاره به دیدار مردم شریف آمل با مقام معظم رهبری در بهمن ماه سال ۸۸، برلزوم بازخوانی منویات رهبری در این دیدار تاریخی تاکید کرد و گفت: رهبری حادثه ششم بهمن آمل را درس آموز دانستن و فرمودند باید این حادثه عبرت آموز برای همگان معرفی و تبیین شود.
عزیززاده گرجی با بیان اینکه امام خمینی(ره) در وصیت نامه سیاسی عبادی از حماسه مردمی ششم بهمن آمل یاد کردند، افزود: حماسه ششم بهمن آمل مردمی بوده باید مردمی گرامیداشته شود البته مسئولین باید در کنار مردم تسهیل گری نمایند تا این جریان به همت مردم ماندگار و پایدار بماند.
وی با اشاره به منویات رهبری درخصوص فراهم آوردن زمینه به میدان آمدن مردم، گفت: رهبری فرمودند: هر زمان کار را به مردم واگذار کردیم موفق بوده ایم.
عزیززاده گرجی با بیان اینکه برنامه های بزرگداشت حماسه اسلامی و مردمی ششم بهمن آمل باید در سراسر استان برگزار شود، ادامه داد:اقشار مختلف جامعه به ویژه نوجوان و جوان باید حماسه ششم بهمن آمل را بشناسد.
وی با بیان اینکه باید ساز و کار اجرایی شدن برخی از برنامه هایی که جنبه تبلیغی ترویجی یا جنبه تبیینی با رویکرد معرفی حماسه ششم بهمن آمل دارد فراهم شود، افزود: باید شخصیت هایی که در این حماسه نقش داشتند باید شناسایی و معرفی شوند.
عزیززاده گرجی بابیان اینکه حماسه ششم بهمن آمل سرمایه ما است، تاکید کرد: دبیرخانه دائمی برای بزرگداشت این حماسه اسلامی باید تشکیل شود.
وی با تاکید براینکه باید از ظرفیت افراد توانمند در حوزه های مختلف که می توانند روی اندیشه و تفکر اثرگذار باشند برای معرفی حماسه ششم بهمن آمل بهره گیری شود، گفت: باید دبیرخانه این حماسه در طول سال برای تبیین ابعاد این حماسه مردمی اسلامی تولید داشته باشند.
عزیزاده گرجی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای مردمی سازی دولت به ویژه در حوزه های فرهنگی و اجتماعی، افزود: اگر می خواهیم امری پایدار بماند باید توسط مردم ماندگار شود.
وی با بیان اینکه اگر اقدامی مردمی باشد فراگیر می شود، خاطرنشان شد: دشمنان انقلاب اسلامی در اغتشاشات سال گذشته با استفاده از جوانان محلات متناسب با ذائقه مخاطب برنامه ریزی می کرد تا بتواند حمایت مردمی را داشته باشد.
عزیززاده گرجی با بیان اینکه هرگونه برنامه در حوزه های ورزشی، هنری و ... باید حامل پیام باشد، افزود: به طور مثال دونده که می خواهد شهر به شهر حضور یابد باید حامل پیام حماسه ششم بهمن آمل باشد.
وی با بیان اینکه امسال روز ششم بهمن آمل در تقویم رسمی کشور روز جمعه است باید با استفاده از ظرفیت ائمه جمعه سراسر استان زمینه معرفی حماسه ششم بهمن آمل فراهم شود، گفت: صدا و سیمامرکز مازندران نیز برای معرفی و تبیین این حماسه در جلسات ستاد بزرگداشت این حماسه حضور داشته باشد.
عزیزاده گرجی با بیان اینکه صدا و سیما باید برنامه تبیینی برای معرفی این حماسه داشته باشد، افزود: اجرای طرح سپاس با حضور ۴۱ مدیر استانی برای تکریم خانواده های شهدای والامقام حماسه ششم بهمن آمل نیز خبر داد.
وی برلزوم نواختن زنگ حماسه ششم بهمن آمل در مدارس تاکید کرد و خواستار برگزاری شب شعر و تولید تئاتر و دیگر آثار هنری برای معرفی این حماسه شد.
عزیزاده گرجی با بیان اینکه امینت و آسایش امروز را مدیون ایثار شهدا نظیر شهدای حماسه ششم بهمن آمل هستیم باید زمینه حضور دستگاه های استانی و بخش خصوصی و بنگاه های اقتصادی برای معرفی این حماسه در جلسات ستاد بزرگداشت حماسه ششم بهمن آمل فراهم شود، گفت: باید کتاب هایی با محوریت شهدای این حماسه به زیور تبع آراسته شود.
نظر شما