سیدمجتبی ابطحی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، با ابراز تهنیت و تسلیت شهادت سردار رشید اسلام «سید رضی موسوی» به ویژگی های اخلاقی و شخصیتی همرزم خود اشاره کرد و گفت: شهید سیدرضی؛ دوست و همرزم و برادرم بود و رفاقت و صمیمیت با این مجاهد شهید بیش از ۴۰ سال استمرار داشت.
همرزم شهید سیدرضی با گرامیداشت شهدای مقاومت گفت: شهید سیدرضی پس از ۴ دهه حضور مجاهدانه در منطقه شامات توفیق شهادت پیدا کرد. پیکر مطهر شهید روز گذشته ۵ دی ماه در حرمین شریفین حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) طواف داده شده و امروز در نجف و کربلا زیارت ایشان تکمیل می شود و به سرزمین مادری بازمی گردد.
وی درخصوص نحوه آشنایی با شهید سیدرضی توضیح داد: آشنایی بنده با این شهید والامقام به زمان اعزام به لبنان در سال ۱۹۸۲ میلادی بازمی گردد که هر دو به شامات اعزام شدیم؛ شهید سیدرضی از زنجان و من هم از اصفهان آمده بودم و اینگونه همرزم شدیم.
حضور داوطلبانه شهید در بخش های مختلف جبهه مقاومت
دبیر کنفرانس انتفاضه فلسطین از شهید سیدرضی به عنوان پاسداری مخلص و بسیار پرتلاش یاد کرد و گفت: شهید سیدرضی در حوزه مخابرات تخصص داشت و در زمینه ارتباطات بی سیم و راه دور فعالیت می کرد. چراکه در آن دوره از طریق بی سیم های راکال با ایران در ارتباط بودیم و تنها از این طریق می توانستیم با فرماندهان خود در تهران در تماس باشیم.
وی ادامه داد: شهید سیدرضی بسیار توانمند بود، هر جایی از منطقه کاری بود، ایشان به صورت داوطلبانه در آنجا حضور می یافت؛ از امور لجستیک گرفته تا سایر اقدامات، ایشان فعال بود و خدمت می کرد، به مرور زمان، دایره خدمات سردار سیدرضی در حوزه لجستیک و پشتیبانی و آمادگی افزایش یافت به طوریکه مسئولیت پشتیبانی از اعضا و فرماندهان حزب الله را بر عهده گرفت.
سخنگوی ستاد چهارمین سالگرد گرامیداشت شهادت سردار سلیمانی افزود: با گذشت زمان، بر تجربه ایشان نیز افزوده شد و بسیار توانمندتر، متخصص تر و قدرتمندتر وارد میدان شدند به طوریکه در دمشق مستقر شدند و امداد و پشتیبانی از کل جبهه لبنان را عهده دار بودند.
ابطحی با اشاره به مجاهدت های شهید سیدرضی در مبارزه با داعش خاطرنشان کرد: به دنبال شکل گیری داعش در منطقه، شهید سیدرضی به دمشق رفت و در آنجا نیز مسئولیت پشتیبانی نبرد در سوریه را بر عهده گرفت که البته ایشان همزمان مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در لبنان نیز بود.
«سیدرضی» چشم امید جبهه مقاومت
وی گفت: طی ۴ دهه حضور شهید سیدرضی در جبهه مقاومت، ایشان همواره بین مراکز استقرار نیروهای مدافع حرم، فرماندهان و رزمندگان مقاومت در لبنان و سوریه و اردوگاه های فلسطین تردد می کرد و به صورت شبانه روزی در جبهه مقاومت و در بین رزمندگان حضور داشت.
ابطحی درخصوص ابتکار عمل و خلاقیت شهید سیدرضی در میدان نبرد، تصریح کرد: شهید سیدرضی ذهن بسیار خلاقی داشت به طوریکه به صورت همزمان با بخش های مختلف جبهه مقاومت در حال تبادل اطلاعات بی سیمی بود و از اقدامات آنها حمایت و پشتیبانی می کرد.
همرزم شهید سیدرضی ادامه داد: هر رزمنده ای که وارد دمشق می شد، اولین برخورد و تعاملی که داشت با شهید سیدرضی بود و زمانیکه دمشق را ترک می کرد، شهید سیدرضی آخرین نفری بود که با وی وداع می کرد؛ چشم امید جبهه مقاومت به سیدرضی بود چراکه مسئولیت امداد، پشتیبانی و حمایت از نیروها همه بر عهده ایشان بود.
ابطحی با اشاره به محبوبیت شهید سیدرضی در میان جبهه مقاومت گفت: همه کسانی که برای خدمات رسانی در جبهه مقاومت می آمدند؛ فرقی نمی کرد در چه بخشی فعالیت می کنند اعم از سازندگی، راه اندازی بخش صنعت و یا اقدامات نظامی و امنیتی همه یک نفر را می شناختند و آن شهید سیدرضی بود.
مجاهدی که هزاران رهرو دارد
وی درباره ویژگی های اخلاقی شهید سیدرضی گفت: ایشان به رغم همه مشکلات و مسائلی که پیش رو داشت، هیچ گاه عصبانی و دلگیر نشد و بسیار صبور بود، همواره لبخند زیبا و متینی بر لبانش نقش بسته بود.
ابطحی با اشاره به نقش کلیدی شهید سیدرضی در حمایت و پشتیبانی از جبهه مقاومت، خاطرنشان کرد: ایشان نیز برای خود مکتبی داشت و صدها نفر از ایرانیان، لبنانی ها، سوری ها و فلسطینی ها در مکتب ایشان درس آموختند، رشد و تکامل یافته و فارغ التحصیل شده اند و حاضرند راه این شهید را ادامه دهند.
شایان ذکر است، سردار سید رضی موسوی از مستشاران نیروی قدس سپاه و یار و همراه حاج قاسم سلیمانی که در حوزه پشتیبانی از محور مقاومت در سوریه فعالیت داشت - چهارم دی ماه - در جریان حمله رژیم صهیونیستی به منطقه زینبیه دمشق به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
نظر شما