به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسنعلی عزت خواه» امروز(۹ دی ماه) در همایش گرامی داشت نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت که در سالن شهید مطهری آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، اظهار کرد: اگر روز ۹ دی را انقلاب سوم بنامیم، کاری به جا و ارزشمند است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ملت بزرگ و ولایت مدار ایران در این روز به صحنه آمدند و نقش خود را به درستی نسبت به انقلاب، نظام، ارزشها و ولایت نشان دادند.
وی خاطرنشان کرد: مدینه فاضلهای که شخصیتهای بزرگی همچون افلاطون، فارابی، ارسطو و دیگران در جستجوی آن بودهاند، فقط به وسیله مدیریت فقهی امکان پذیر است که در زمان حضور معصوم، امامت و در زمان غیبت عنوان ولایت را به خود میگیرد و این زمانی تحقق پیدا خواهد کرد که همراهی امت با ولایت در صحنه باشد.
وی ۹ دی ماه را تجلی حضور مردم در صحنه دانست و افزود: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۹ دی باعث شد تا روی تاریخ سیه ثقیفه و کربلا را در کربلای امام خمینی (ره) و امام خامنه ای سپید کنند.
عزت خواه با اشاره به اینکه جشن ۹ دی به دلیل حضور باشکوه و به موقع و با بصیرت مردم به وجود آمد، ادامه داد: اگر ما انقلابها و نهضتهای گذشته را پیگیری کنیم، میبینیم که مردم در بسیاری از عرصهها در صحنه حضور داشتند، ولی این حضور به موقع صورت نگرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: اگر سرگذشت توابین را به خوبی مطالعه کنیم، میبینیم که در کربلا ۷۲ نفر به شهادت رسیدند و به اندازهای شهادت این افراد در تاریخ تاثیر داشته که تا روز قیامت این تاثیر را از دست نخواهند داد.
وی خاطرنشان کرد: اما توابین و سلیمان بن صرد خزایی و حدود پنج هزار نفر طبق برخی روایتها به شهادت رسیدند ولی تاثیر خاصی بر تاریخ نداشتند و ما میتوانیم بگوییم که حضور به موقع مردم در حماسه ۹ دی شگفت انگیز و انقلاب ساز بود.
عزت خواه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «تحریم توتون تنباکو میرزای شیرازی آنقدر به موقع بود که به تنهایی حکم یک انقلاب را داشت»، ادامه داد: حضور باشکوه مردم ولایت مدار و بصیر ایران اسلامی در ۹ دی ماه سال ۱۳۸۸ نیز از این جنس بود و به داشتن چنین مردمی افتخار میکنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «فتنه ۸۸ یک بیماری فرهنگی بود»، تاکید کرد: این جمله تلنگری بسیار مهمی به آموزش و پرورش، حوزه و دانشگاه بود که طبیب این بیماری فرهنگی در این سه نهاد و سازمان پیدا شود.
وی با اشاره به اینکه نسل جوان در اختیار این سه دستگاه یعنی آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه هستند، بیان کرد: باید به خود بیاییم و تلنگری بر خود بزنیم که چه کاری انجام دادهایم که این بیماری فرهنگی دامنه گیر به وجود آمد که دشمنان این سرزمین را خوشحال کرد.
عزت خواه خاطرنشان کرد: اگر حضور به موقع مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی نبود، شاید موضوع دیگری اتفاق میافتاد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: فتنه ۸۸ نتیجه یک بیماری فرهنگی بود اما مردم ما بارها دشمن را اعدام فکری کردند و امیدواریم که در انتخابات امسال با حضور حداکثری خود نیز این اعدام فکری را نصیب دشمن کنند.
نظر شما