مکتب شهید سلیمانی پویاست/شهید سلیمانی فرمانده میدان فرهنگ و تحول فرهنگی

ابطحی با اشاره به ویژگی های مکتب شهید سلیمانی گفت: شهید سلیمانی فرمانده میدان فرهنگ و تحول فرهنگی بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، امام خامنه ای، دو هفته پس از شهادت سردار سلیمانی در ۲۷ دی ۱۳۹۸ و در خطبه های نماز جمعه تهران فرمودند: «ما به حاج قاسم سلیمانی، شهید عزیز، به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب نگاه کنیم. سردار شهید عزیز ما را به چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس‌آموز، با این چشم نگاه کنیم.» بنابراین به مناسبت چهارمین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی و هفته مقاومت با دبیر کنفرانس انتفاضه فلسیطن درباره شاخصه های مکتب شهید سلیمانی و نقش ایشان در جبهه مقاومت گفتگویی انجام دادیم.

سیدمجتبی ابطحی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبستان و درخصوص مکتب شهید سلسمانی گفت: مکتب عبارت است از یک نوع سبک زندگی، تلقی و برداشت از مسئولیت، یک نوع نحوه حیات طیبه. برخی از شهدای ما نظیر شهید سلیمانی، آنقدر عظمت دارند که در یک فضای خاص و عمومی در کنار اشخاص قرار نگرفته اند که یک مسیری را طی کرده و به شهادت برسند بلکه خودشان سبک مدیریت و اداره خاص صحنه نبرد داشتند و به جهان منظر ناشی از تلقی و برداشت و مسئولیتی را در عصر حاضر با برداشت از نوع جایگاهی که در این نظام و مجموعه هستی داشته باشند، برخورد کرده اند و در طول زندگی یک مجموعه پدیده ها را خلق کرده اند.

صبوری و تواضع از ویژگی ها شهید سلیمانی

سخنگوی ستاد چهارمین سالگرد گرامیداشت شهادت سردار سلیمانی افزود: مکتب شهید سلیمانی در جای جای جامعه ما معنا پیدا می کند؛ شهید سلیمانی وقتی که در میدان است؛ به عنوان یک رزمنده در کنار رزمندگان است و فضائل اخلاقی خاص خود را دارد. در نهایت صبوری و تواضع در کنار همرزمانش حضور دارد.

وی با اشاره به حضور شهید سلیمانی در میدان نبرد، گفت: سردار سلیمانی در منطقه دشمن که وارد می شود و با دشمن درگیر می شود در عین حال مراقب زنان و کودکان است و مراقب آن است که با کمترین تلفات و خسارات ممکنه دشمن را اسیر کند تا شاید توبه کند و بازگشت پیدا کند، شاید از ذلالت خارج شود چراکه هدف شهید سلیمانی حتی به رشد و تعالی دشمن نیز می باشد.

دبیر کنفرانس انتفاضه فلسطین افزود: نامه هایی که شهید سلیمانی خطاب به صاحبان خانه هایی که ساکنان آن گریخته بودند و بنا به اضطرار در آنها مستقر می شدند، همه بیانگر حفظ کرامت انسانی و برخورد کریمانه این شهید است.

وی تصریح کرد: شهید سلیمانی متواضع، شجاعت، مدیریت، مدبر و متخصص بودند و در لحظه و به هنگام تصمیم می گرفتند و از مشاوره و مشورت همه دوستان بهره مند می شدند و به نظر و تصمیم خود مغرور نمی شدند. شهید سلیمانی در جامعه نیز انسان ها را تفکیک نمی کند و به همه احترام می گذارد، عاشق همه است و همه افراد جامعه را به یک چشم می بیند و همه را امت اسلام و ملت ایران می داند و خودش را فدای همه ملت ایران می داند.

ابطحی با اشاره به همراهی شهید سلیمانی با آسیب دیدگان از بلایای طبیعی، گفت: شهید سلیمانی در حوادثی مانند سیل و زلزله به رغم آنکه مسئولیتی بر عهده نداشت، اما نمی توانست سکوت کند چراکه بخشی از مردم ایران دچار حادثه شده و در سختی و مصیبت افتاده اند. این شهید والا مقام با روحیه امدادرسانی وارد میدان می شود و در مناطق سیل زده و زلزله زده حضور می یابد و دست یاری به سمت ملت دراز می کند و با مردم همراه است.

وی تاکید کرد: شهید سلیمانی در برخورد با فرماندهان متواضع است و با آموزشی که با گفتار، رفتار و عمل می دهد، از خود یک مکتب می سازد. بارها دیده بودم که ایشان کفش مهمانان خارجی را جفت می کردند، وقتی علت را از ایشان سوال می کردم، شهید پاسخ می داد: اتفاقا شان من است چراکه آنها در خدمت اسلام هستند. این افراد زمانیکه این حد از تواضع و فروتنی شهید سلیمانی را مشاهده می کردند، در مواقعی حتی جانشان را نیز در راه اسلام فدا می کردند چون احساس می کردند که این فرد برای خدا کار می کند و جز برای خدا و رضایت خدا کاری انجام نمی دهد بنابراین تحت تاثیر قرار می گرفتند. شهید سلیمانی معتقد بود زمان و فرصتی که دارد برای نهضت و جبهه مقاومت و ملت ایران است.

ابطحی با اشاره به محبوبیت جهانی شهید سلیمانی گفت: شهید سلیمانی یک مکتب ساخته بود که برای جوانان ایرانی و جوانان کشورهای دیگر جذابیت های متعددی دارد. جوانان انقلابی آمریکای لاتین به سردار سلیمانی عشق می ورزند چراکه مراحل بسیار بالاتر از کمال انسانی، عرفانی و الهی را در این مرد دیدند که با شجاعت، مدیریت میدان و نبوغ و استراژی هایش آمیخته شده و اکنون ابوقاسم برای جوانان انقلابی آمریکای لاتین الگو شده است و در کتاب هایشان از او به ابوقاسم نام می برند.

مکتب شهید سلیمانی پویاست

وی افزود: مکتبی است که هر انسانی که در مسیر تعالی، رشد و شکوفایی باشد می تواند وارد مکتب شهید سلیمانی شده و فارغ التحصیل این مکتب شود. هرکه وارد مکتب شهید سلیمانی شود می تواند تا لقاالله در این مکتب طی طریق کند،تکامل یابد و به علو درجات عالی انسانی برسد.

دبیر کنفرانس انتفاضه فلسطین با اشاره به برنامه های تبیین مکتب شهید سلیمانی گفت: امسال برخی از دست نوشته های شهید سلیمانی و مکاتبات ایشان با سران مقاومت فلسطین و مقاومت لبنان منتشر شده است.

ابطحی تاکید کرد: دانشگاه ها و مراکز علمی و آموزشی و حتی حوزه های علمیه باید مکتب شهید سلیمانی را تبیین کنند و به محتوا، فیلدهای مطالعاتی، روش ها و درسنامه کنند و آن را گسترش دهند.

وی با بیان اینکه در آستانه ظهور قرار داریم و برای نبردهای بزرگ و تحولات بزرگ جهانی به چنین اقداماتی نیاز داریم، خاطرنشان کرد: شواهد زیادی داریم که حوادث به ظاهر منطقه ای به سمت جهانی شدن و گسترش پیش می رود و برای عبور از چنین شرایطی، مکتب شهید سلیمانی به تعمیق و گسترش نیاز دارد.

شهید سلیمانی فرمانده میدان فرهنگ و تحول فرهنگی بود

ابطحی ادامه داد: اقداماتی که در حال انجام است، بسیار خوب و ارزشمند است اما با توجه به مسیر پیش رو باید آموزش و پرورش و آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران، صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات، وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، حوزه علمیه قم و سایر حوزه های علمیه کشور، نهضت های آزادی بخش و نهضت های انقلابی باید هر لحظه در حال توسعه مکتب شهید سلیمانی باشند.

وی با بیان اینکه سردار شهید سلیمانی بیش از آنکه فرمانده میدان نظامی و امنیتی باشد، فرمانده میدان فرهنگ و تحول فرهنگی بود، تاکید کرد: رفتار و برخورد وی بیانگر رفتار دقیق فرهنگی بود که نهضت های مقاومت را شکل داد، درس تواضع، مردم داری و درس انسان عادی بودن می داد تا افراد دچار غرور نشوند.

ابطحی با اشاره به کارهای متعدد فرهنگی انجام شده از سوی سردار شهید سلیمانی گفت: بهره برداری از آیات قرآن و احادیث نهج البلاغه، ادبیات کهن ایرانی، اشعار مختلف در سخنرانی ها به طوریکه سردار شهید زمانیکه با رزمندگان سخن می گفت دائما مراقب بود در کنار تعالیم نظامی، مباحث فرهنگی را نیز با ایشان در میان بگذارد.

سخنگوی ستاد چهارمین سالگرد گرامیداشت شهادت سردار سلیمانی ادامه داد: یکی از دستاوردهایی که مقاومت از شهید سلیمانی گرفت درس «ما می توانیم» بود، شهید سلیمانی هیچ بن بستی را نمی شناخت بلکه با توکل به خدا، صبر و امداد از آل الله حل می کرد و این خودش یک درس بود.

وی با اشاره به مقاومت رزمندگان فلسطینی در طوفان الاقصی خاطرنشان کرد: رزمندگان امروز باور به پیروزی دارند و به رغم حضور تانک های دشمن و هواپیماهای جنگی متعدد در منطقه، رزمندگان فلسطینی با ساده ترین سلاح، آنها را با توکل به خدا درهم می کوبد، در راستای مکتبی است که شهید سلیمانی به وجود آورد.

ابطحی گفت: دشمن با اهمه ابهت و ظواهر و حمایت های جهانی، درهم شکستنی است درحالیکه این باور در جهان عرب و منطقه وجود نداشت و امروز جوانان فلسطینی با ساده ترین سلاح ها در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت می کند چرا که درس آموخته مکتب شهید سلیمانی است و از نظر وی شهادت اوج کمال است و اعتقاد به خدا هر لحظه در دل رزمندگان تقویت می شود و خدا را لحظه به لحظه در کنار خود درک می کنند و اینها تنها گوشه ای از تجلیات مکتب شهید سلیمانی است.

طوفان الاقصی به حیات صهیونیست ها پایان داد

وی با بیان اینکه طوفان الاقصی به حیات صهیونیست ها پایان داد، گفت: آنچه که در حال حاضر وجود دارد، تجمع آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و متاسفانه برخی از دولت های مزدور منطقه است که سعی می کنند اسرائیل را حفظ کنند. در این مدت نیز حتی نتوانسته است یک لحظه ابتکار عمل را در میدان به دست بگیرند.

ابطحی افزود: امروز دشمن در مرحله ای قرار گرفته است که هیچ گونه راهی برای نجات خود نمی بیند و با پذیرش پیروزی غزه، دچار درگیری و چالش داخلی خواهند شد و خود صهیونیست ها به نابودی یکدیگر خواهند پرداخت.

دبیر کنفرانس انتفاضه فلسطین تاکید کرد: امروز آمریکا از خود در داخل غزه دفاع می کند چراکه می داند با فروپاشی اسرائیل، هیمنه و سلطه جهانی اش را برای همیشه از دست خواهد داد و دیگر نه تایوان و اوکراینی برای وی باقی نخواهد ماند

وی خاطرنشان کرد: جهان جدیدی در حال خلق شدن است، طوفان الاقصی تولد جهان جدیدی را بشارت دارد و با یک پرش استراتژیک، شرایطی فراهم کرد که صدای عدالت خواهی در جای جای آمریکا برخاسته است و حتی در بین سطوح مقامات عالی آمریکا شاهد اعلام تنفر و انزجار از رژیم صهیونیستی هستیم.

کد خبر 1742295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha