«مرتضی شفیعی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ملی "لشکر فرشته ها" با رویکرد شناسایی و تجلیل از خانوادههای قرآنی و با هدف تبیین نقش و جایگاه زن در خانواده و تجلیل از مادران تأثیرگذار در تربیت قرآنی فرزندان، از ۱۵۶ مادر خانواده قرآنی عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد شهری و روستایی استان دیدار و تجلیل می شود.
شفیعی خاطرنشان کرد: این خانواده های قرآنی بر اساس شاخص های تعیین شده در سه گروه شناسایی شده و تجلیل از این خانواده ها با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در تبیین نقش مادران در تربیت قرآنی فرزندان با محوریت مادران خانواده انجام می شود.
وی تشریح کرد: خانواده ای که پدر یا مادر حافظ کل باشند، خانواده ای که اعضای آن حافظ ۲۰جزء، سه جزء یا بیشتر باشند، خانواده دارای حافظ روشندل یا معلول و خانواده دارای فرزند خردسال حافظ کل یا حافظ ۲۰ جزء در گروه اول، خانواده های دارای رتبههای برتر استانی یا کشوری در مسابقات قرآن یا دارای مفسر، مترجم یا مبلغ قرآنی و خانواده هایی که به صورت خانوادگی در امر آموزش یا سازماندهی کلاسهای قرآنی و تربیت حافظان و قاریان فعال هستند در گروه دوم شناسایی شده اند.
شفیعی ادامه داد: خیرین و واقفین قرآنی، خانواده دارای هنرمند فعال در عرصه تولیدات فرهنگی و هنری قرآنی، خانوادهای که در شرایط ویژه از ظرفیت حداقلی استفاده مجاهدانه در امر فعالیت قرآنی دارد و خانوادهای که سه نسل در امر تعلیم قرآن هستند، از دیگر شاخص های انتخاب برای این تکریمها به شمار میرود.
بنابراین گزارش، طرح لشکر فرشتهها تا ۳۰ دی ماه اجرا می شود و بر این اساس هر کانون تخصصی خواهران مجری شناسایی و ثبت حداقل یک خانواده قرآنی در سامانه بچههای مسجد و اجرای برنامه تجلیل از همان خانواده قرآنی خواهد بود.
گفتنی است، هم اکنون ۷۷ باب کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در استان آذربایجان شرقی مشغول به فعالیت هستند.
نظر شما