پرشور کردن انتخابات، تکلیف اصلی مساجد است

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، ایجاد شور و نشاط انقلابی در مسجد و محله و نیز برنامه‌ریزی برای حضور حداکثری مردم را تکلیف مستقیم مسجدی‌ها در ایام انتخابات دانست و گفت: باید از الان با برنامه‌های متنوع روزانه، فرصت‌هایی ایجاد کنیم که دغدغه رهبر انقلاب، از پایگاه انقلاب، یعنی مساجد دنبال شود.

به‌گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع در همایش ائمه جماعات شهرستان‌های گناباد، بجستان، کاخک و یونسی، که شنبه (۳۰ دی ماه) در مصلای شهر گناباد برگزار شد، گفت: شهید نواب صفوی از روحانیان انقلابی مبارز و شخصیت ویژه‌ای بود که بزرگان معتقد بودند ایشان با محوریت مساجد و ظرفیت مردم در همه سخنرانی‌ها سه مسئله امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، مبارزه با استکبار و تشکیل حکومت اسلامی را دنبال می‌کردند.

وی با اشاره به آیه «الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ» (حج، ۴۱)، گفت: رهبر معظم انقلاب در تیرماه امسال به مبلغان فرمودند که مساجد باید زنده و آباد بوده و محل رفت‌وآمد دائمی مردم باشد؛ پس ما کارگزاران مساجد باید برنامه‌ریزی کرده و با تمام توان زمینه تحقق این مطالبه را فراهم کنیم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، با تأکید بر اینکه شهرستان گناباد به‌جهت نوع فعالیت و خدمت‌رسانی اجتماعی و فرهنگی در میان شهرستان‌ها، ممتاز است، گفت: امام نباید فقط امام نماز جماعت باشد بلکه باید امام محله باشد و مسجد در کنار امور معنوی و عبادی، با نگاه حداکثری به دین باید کارکردهای خود را توسعه دهد.

وی، خدمت‌رسانی اجتماعی که ائمه جماعت در دوران کرونا انجام دادند از تهیه بسته معیشتی تا واکسیناسیون، همه را از وظایف مسجد در مسیر رسیدن به تمدن اسلامی دانست و گفت: در نظام‌سازی، جامعه‌پردازی دینی و تمدن‌سازی نوین اسلامی بر اساس مطالباتی که امامین انقلاب دارند و در راستای حاکمیت مطلق اسلام، موظف هستیم مساجد را فعال کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع تصریح کرد: مسجدی پناهگاه مردم است که در همه عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی فعال بوده و امام به‌عنوان محور مسجد، هدایت و راهبری همه این خدمات را بر عهده بگیرد تا جامعه و مردم، برکات حضور علما و مساجد را احساس کنند.

وی تأکید کرد: شبکه امامت که در رأس آن ولی فقیه است و تا امامان جماعت روستاها ادامه دارد و مؤمنان پشت آن هستند، اگر کامل باشد، ظرفیت‌های زیادی ایجاد می‌کند و کارها در کف میدان محله و جامعه پیرامونی به بهترین کیفیت صورت می‌پذیرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، گفت: دشمن با ایجاد تردید در نسل جوان و القای ضعیف شدن پشتوانه مردمی نظام سعی در مقابله با حرکت انقلاب اسلامی دارد که ائمه جماعت، متناسب با حجم دشمنی‌ها باید فعالیت خود را افزایش دهند.

وی افزود: توصیه رهبر معظم انقلاب برای مقابله با دشمن و انجام وظیفه، دارای چند راهبرد است؛ شامل پذیرش اصل تهاجم فرهنگی، شناخت کافی از دشمن، مهندسی فرهنگی متناسب با مشکلات، داشتن بصیرت و بصیرت‌افزایی، تقویت سرمایه اجتماعی و ایجاد وحدت و انسجام و نیز استقامت در راه مبارزه در جنگ نرم.

وی بیان کرد: امسال رهبر معظم انقلاب برخلاف گذشته، مسئله انتخابات را از ابتدای سال مطرح کردند به این دلیل که دشمنان می‌خواهند حضور کم‌رنگی در انتخابات صورت گیرد و وظیفه ائمه جماعت است که متناسب با چهار راهبرد امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت، فعالیت کنند.

ایجاد فضای رقابت و ایجاد شور و نشاط انقلابی در مسجد و محله و نیز برنامه‌ریزی برای حضور حداکثری مردم، دو راهبردی بود که حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع، آن را تکلیف مستقیم مسجدی‌ها دانست و گفت: باید از الان با برنامه‌های متنوع روزانه، فرصت‌هایی ایجاد کنیم که دغدغه رهبر انقلاب، از پایگاه انقلاب، یعنی مساجد، دنبال شود.

پایان پیام/

کد خبر 1745385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha