اولین دوره آموزشی مقابله با اسلام هراسی برای «اف بی آی»

با افزایش اسلام‌هراسی در سراسر آمریکا مسلمانان به این فکر افتاده‌اند تا در همکاری با «اف بی آی» این سازمان را مجاب به انجام اقداماتی برای توقف این پدیده کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «abc۷news»،با افزایش اسلام‌هراسی در سراسر آمریکا مسلمانان به این فکر افتاده‌اند تا در همکاری با «اف بی آی» این سازمان را مجاب به انجام اقداماتی برای توقف این پدیده کنند.

«ماها الگنایدی»، مدیر اجرایی «گروه شبکه‌های اسلامی» مستقر در منطقه خلیج سان فرانسیسکو می‌گوید: ما می‌خواهیم که اف بی آی در پیشگیری از اقدامات اسلام هراسانه و واکنش به نفرت با ما همکاری کند.

وی افزود: از هر دو دانش آموز مسلمان، یک نفر به خاطر دین و ایمان خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرد و بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، جوامع مسلمان بیش از هر جامعه مذهبی دیگری در تعامل خود با مجریان قانون تعصب را تجربه می کنند.

«گروه شبکه‌های اسلامی» اولین دوره آموزشی در نوع خود را با مشارکت حدود ۲۰۰ مامور و مقام از اف بی آی و وزارت دادگستری در دفتر مرکزی اف بی آی در در سانفرانسیسکو برگزار کرد و چندین سازمان مسلمان آمریکایی دیگر نیز به آنها پیوستند.

الگنایدی گفت: نوع آموزشی که آژانس های فدرال دریافت می کردند مستقیما از مسلمانان نبود و به همین دلیل است که این آموزش قابل توجه بود.

وی افزود: ما توانستیم در مورد موضوعاتی که می‌خواستیم بحث کنیم و درباره اینکه ما که هستیم و دیدگاه مردم نسبت به مسلمانان چگونه است، گفتگوهای طولانی انجام دادیم.

مدیر اجرایی «گروه شبکه‌های اسلامی» ادامه داد: این آموزش بر این موضوع متمرکز است که چگونه اسلام هراسی چیزی بیش از تعصب آشکار و نژادپرستی است.

وی تصریح کرد که اسلام هراسی در آمریکا شامل کلیشه‌ها و اطلاعات نادرست است که منجر به تبعیض نهادی علیه مسلمانان آمریکایی می شود و هیچ ارتباطی با سیاست امنیت ملی ندارد.

به گفته الگناید، عدم اعتمادی که همیشه بین اف‌بی‌آی و جوامع مسلمان وجود داشته است، موجب شده است تا اسلام هراسی گسترش روزافزون داشته باشد.

«سلام المرآتی»، رئیس شورای روابط عمومی مسلمانان که در این نشست آموزشی شرکت داشت نیز در این باره گفت: حتی قبل از ۱۱ سپتامبر در ۵۰ سال گذشته نیز با جامعه مسلمانان آمریکا به عنوان یک جامعه مشکوک برخورد شده است.

او تلاش کرد، نشان دهد که چگونه میلیون‌ها دلار برای تامین مالی اسلام هراسی که بر سیاست فدرال تأثیر می گذارد در آمریکا خرج می شود.

المرآتی افزود: برای آژانس‌هایی مانند اف بی آی بسیار مهم است که ارتباط بین اسلام هراسی و سیاست های امنیت ملی مانند ممنوعیت سفر مسلمانان به آمریکا در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در سال ۲۰۱۷ میلادی را درک کند.

وی همچنین گفت: در برخورد با جنایات ناشی از نفرت، بسیار مهم است که جامعه مسلمانان به اف بی آی هنگام ورود و تحقیق اعتماد کند، زیرا متاسفانه در حال حاضر اعتماد به پایین ترین حد خود رسیده است.

«رابرت تریپ»، مامور ویژه اف بی آی که مسئول دفتر مرکزی سانفرانسیسکو است، گفت که این جلسات به پر کردن شکاف با مسلمانان کمک می‌کند.

تریپ افزود: یکی از نگرانی‌هایی که مطرح شد این است که چگونه مجریان قانون جامعه مسلمان را درک می کنند؛ من دیدگاه آنها را درک کردم  و این برای ما در توسعه استراتژی های ارتباطی مفید است.

الگنایدی امیدوار است که اف بی آی بیشتر مسلمانان را تشویق کند تا جنایات ناشی از نفرت را گزارش کنند.

وی تاکید کرد که برای تغییر سیاست‌ها باید کار را از آموزش شروع کرد  و امیدواریم که این جلسات آموزشی بتواند کارگشا باشد.

کد خبر 1746024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha