به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ مجید وفایی - مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان در نشست مدیران صنعت آب وبرق استان سمنان به مناسبت ایام الله دهه فجر گفت: همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ۹ پروژه شرکت برق منطقه ای سمنان با اعتباری معادل ۱۷۲۷ میلیارد ریال به بهره برداری خواهدرسید.
وی با اشاره به اهمیت بهره برداری از این پروژه ها در سطح استان سمنان اظهارداشت: افتتاح پست ۶۳ کیلو ولت تاریخانه دامغان از پروژه های مهم و زیرساختی این شرکت می باشد که به منظور تامین برق مطمئن، پایدار و مستقل جهت مصارف منطقه دامغان، ایجاد زیرساخت و ظرفیت جدید برق رسانی مطمئن به مشترکین جدید، افزایش قابلیت اطمینان شبکه فوق توزیع در شهرستان دامغان، بهبود پارامترهای کیفی برق و پروفیل ولتاژ شبکه، کاهش تلفات برق و افزایش قابلیت مانور و کاهش خاموشی ها یا هزینه ای معادل ۱۲۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان افزایش ظرفیت پست ۴۰۰ کیلوولت میامی را از دیگر پروژه های قابل افتتاح در ایام دهه فجر در منطقه میامی برشمرد و گفت : افزایش ظرفیت پست ۴۰۰ کیلوولت میامی با ظرفیت ۱.۲۰۰مگاولت آمپر و هزینه ای برابر با ۴۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید.
وفایی بهینه سازی شبکه انتقال و فوق توزیع در استان سمنان را از دیگر وظایف این شرکت دانست وافزود: پروژه های اصلاح و بهینه سازی ساختمان و تجهیزات انتقال و فوق توزیع در تمامی شهرهای استان با اعتباری حدود ۶۳ میلیارد ریال، به انجام رسیده که در دهه مبارک فجر مورد بهره برداری قرار گرفت.
بهره برداری ۶۲ پروژه برق رسانی در دهه فجر
سیدمحمد حسینینژاد- مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان نیزدراین نشست خبری گفت: به میمنت دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۶۲ پروژه برق رسانی آماده بهره برداری است.
وی بیان کرد: ۱۸ پروژه احداث تجهیزات و تاسیسات توزیع برق با اعتباری افزون بر ۳۲۶ میلیارد ریال، ۱۱ پروژه توسعه و احداث شبکه های توزیع برق با اعتباری معادل ۳۲۰ میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال، هفت پروژه اصلاح و بهینه سازی شبکه های توزیع برق با اعتباری افزون بر ۱۰۴ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال، ۱۱ پروژه تبدیل شبکه فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار با مبلغ ۶۱۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال، شش پروژه تامین برق متقاضیان جدید نهضت ملی مسکن با اعتبار ۹۴ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال و هشت پروژه نصب تجهیزات الکتریکی و هوشمند سازی شبکه با مبلغ ۳۷۲ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال به عنوان پروژه های قابل افتتاح این شرکت از دهه فجر سال گذشته تاکنون به شمار می روند.
رئیس هیات مدیره توزیع برق استان سمنان افزود: همچنین افتتاح فاز دوم ساختمان اداری برق بخش کالپوش با اعتباری معادل ۱۰ هزار میلیون ریال از دیگر پروژه های اجرایی در صنعت توزیع برق استان سمنان در راستای افزایش خدمتگزاری و تزریق روحیه امید به مردم شریف استان سمنان به شمار می رود.
وی گفت: احداث ۲۴۷ کیلومتر شبکه هوایی و زمینی، نصب ۲۱۳ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت ۳۲ مگاولت آمپر، جذب نه هزار و ۶۵۷ مشترک جدید تا ابتدای دهه فجر سال جاری، نصب یک هزار و ۸۳۵ دستگاه سرچراغ روشنایی معابر و دایر نمودن ۹۰ انشعاب برق چاه آب کشاورزی، از جمله اقدامات این شرکت از سال قبل تا به حال به محسوب می شود.
حسینی نژاد به ارائه سه خدمت رایگان در ایام الله دهه فجر خبر داد و افزود: از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه سال ۱۴۰۲، مشترکان برق خانگی تک فاز استان می توانند از طریق سامانه "برق من"، سه خدمت «تغییر مکان داخلی لوازم اندازه گیری انشعاب تک فاز خانگی»، «تغییر مالکیت انشعاب تک فاز خانگی» و «آزمایش لوازم اندازه گیری انشعاب تک فاز خانگی» را به صورت الکترونیکی اخذ نمایند.
وی با اشاره به این که ۹۵ درصد تاسیسات و شبکه توزیع برق استان، پس از انقلاب اسلامی احداث و به بهره برداری رسیده اظهار کرد: احداث ۱۰ هزار و ۸۶۸ کیلومتر شبکه هوایی و یک هزار و ۱۱۴ کیلومتر شبکه زمینی توزیع برق، نصب هشت هزار و ۷۷۲ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت یک هزار و ۴۷۸ مگاولت آمپر، جذب ۳۷۷ هزار و ۹۶۷ اشتراک برق، تامین برق ۴۰۰ روستای استان، نصب دو هزار و ۹۰۳ انشعاب برق چاه های آب کشاورزی و همچنین نصب ۱۲۲ هزار و ۷۶۵ سرچراغ روشنایی معابر و نصب نیروگاههای خورشیدی به میزان ۸.۳ مگاوات به عنوان دستاوردهای این شرکت پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تا به حال به شمار می رود.
آب کشت پاییزه کشاورزان گرمساری از محل سد نمرود تأمین شد
محسن عسکری - رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان گفت: جلسات متعددی با وزارت نیرو، مدیریت منابع آب ایران و شرکت آب منطقهای تهران با هدف تأمین آب مورد نیاز کشت پاییزه کشاورزان گرمسار و آرادان برگزار شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر آب مورد نیاز کشت پاییزه کشاورزان گرمساری و آرادانی تأمین شده است افزود: ۳/۵ مترمکعب آب برای کشت پاییزه کشاورزان گرمسار و آرادان از محل سد نمرود رهاسازی شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان با بیان اینکه رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان دشت گرمسار از چهارم آبانماه آغاز شده است؛ ابراز امیدواری کرد تا با برنامهریزی انجام شده مشکلات بخش کشاورزی، صنعت و شرب کمتر شود.
عسکری درباره اقدامات انجام شده در زمینه نصب کنتور بر روی چاههای در اختیار دستگاههای اجرایی گفت: دستگاههای اجرایی تا ۱۵ دی ماه فرصت دارند چاههای در اختیار خود را به کنتور هوشمند مجهز کنند.
وی گفت: تا کنون ۴۲ درصد از برنامههای نصب کنتور هوشمند بر روی چاههای استان سمنان در سال ۱۴۰۲ محقق شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان درباره اقدامات سایر دستگاههای اجرایی در راستای مدیریت مصرف آب گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در راستای جلوگیری از اضافه برداشت و مصرف بهینه آب گزارشاتی را ارائه کردند و دستگاههای دیگر از جمله صنعت گزارشی را در زمینه میزان آب مصرفی در این بخش ارائه کردند.
عسکری گفت: پروژههای احیاء و تعادلبخشی با هدف حفاظت از منابع آب زیرزمینی به صورت مستمر در شرکت آب منطقهای در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه استان سمنان با کمبود تأمین آب برای تمامی مصارف کشاورزی، صنعت، شرب و خدمات مواجه است گفت: مقرر شد تمامی دستگاههای مرتبط، با هدف تابآوری در برابر این کمبود نسبت به تدوین برنامه با هدف فرهنگسازی و ترویج مصرف بهینه آب برای سال آبی آتی اقدام کنند و برنامه اجرایی خود را ارائه کنند.
افتتاح ۴۶ طرح آب و فاضلاب سمنان برای دهه فجر
منصور کشاورزیان- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان نیز دراین نشست گفت: به مناسبت ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، چهل و شش پروژه آبرسانی، خدمات دفع و تصفیه فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۱۹۹۰ میلیارد و نه صد میلیون ریال افتتاح میشود.
وی افزود: علاوه بر این، مراسم کلنگ زنی بیست و هفت پروژه با پیش بینی اعتباری بالغ بر ۱۷۵۰ میلیارد و پانصد میلیون ریال در دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد.
کشاورزیان تصریح کرد: ۱۰ پروژه در سمنان، ۷ پروژه در شاهرود، ۴ پروژه در دامغان، ۳ پروژه در گرمسار، ۵ پروژه در مهدیشهر، ۴ پروژه در سرخه، ۲ پروژه در آرادان و۶ پروژه در میامی و ۵ پروژه در سطح استان در دهه فجر سال جاری افتتاح می گردد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان تعدادی از مهمترین پروژه ها برشمرد و بیان داشت: تامین آب شرب شهر کلاته رودبار شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه، اجرای خط انتقال به طول ۴.۵ کیلومتر و در شهرسمنان حفاری و تجهیز چاه شماره سه سوکان، احداث مجتمع روستایی جنوب سمنان و ایجاد تاسیسات جداسازی آب شرب در روستای جام وخط، انتقال چشمه روزیه به طول ۱۵۰۰ متر در شهرستان مهدیشهر تامین آب شرب روستای فولاد محله شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه، احداث مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی راه بند و در شهرستان میامی حفر و تجهیز یک حلقه چاه و احداث خط انتقال بطول ۳۳۰۰ متر آبرسانی به روستای نام نیک و همچنین تامین آب شرب شهر رضوان که شامل حفر و تجهیز چاه و خط انتقال برق و اجرای خط انتقال آب به طول ۲۲۰۰ مترو تامین آب شرب روستای کرنگ که شامل خط انتقال آب به طول ۲۱۰۰متر و حفر و تجهیز چاه نیمه عمیق می باشد.
وی در خصوص پروژه های کلنگ زنی نیز گفت: سه پروژه در شهرستان سمنان، دو پروژه در مهدیشهر، نه پروژه در شهرستان شاهرود، پنج پروژه در شهرستان دامغان، پنج پروژه در شهرستان میامی، یک پروژه در شهرستان گرمسار و دو پروژه در شهرستان آرادان کلنگ زنی می شود.
نظر شما