سرمایه گذاری ۱۲۰۰ میلیارد تومانی در خوسف 

کتال با اشاره به اینکه برای احداث کارخانه طلای خونیک خوسف ۱۲۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود، گفت: با این اقدام برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می شود. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، رشید کتال امروز یک شنبه (۱۵ بهمن) مراسم کلنگ زنی کارخانه طلای خونیک خوسف اظهار داشت: معدن طلای خونیک در ماژان خوسف قرار گرفته و ما بهمن دو سال گذشته طی قراردادی به عنوان سرمایه گذار متعهد به اکتشاف و استحصال طلا شدیم و محدوده را از ایمیدرو در اختیار گرفتیم.

وی افزود: در این دو سال تمام مراحل اکتشاف، زمین شناسی و ۱۱ هزار متر حفاری در معدن انجام شده است و تاکنون حجم عملیات اکتشافی ما حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان هزینه داشته است. 

وی با بیان اینکه شمش طلا در منطقه خونیک تولید خواهد شد، افزود: با کمک استاندار و دستگاه های متولی ما ۳۳ هکتار زمین را در محدوده زمین در اختیار گرفتیم و در حال گرفتن مجوز آب، برق و گاز هستیم. 

کتال حجم سرمایه گذاری کارخانه را ۲۰ میلیون دلار برای ظرفیت چندین کیلو طلا عنوان و تصریح کرد: خروجی ما طلای ۲۴ عیار خواهد بود.

وی ادامه داد: تا پایان سال آینده ساخت کارخانه طلای خونیک به اتمام می رسد و بهمن ماه سال دیگر مراسم افتتاح کارخانه را خواهیم داشت، احتمالا از اردیبهشت سال آینده عملیات استخراج طلا را خواهیم داشت.  

مدیرعامل شرکت اکتشافات معادن و صنایع غدیر گفت: سال ۱۴۰۰ شرکت غدیر به صورت سرمایه گذار ورود و محدوده خونیک که ۱۸ هزار کیلومتر مربع است به این سرمایه گذار واگذار شد و هنوز اکتشافات کامل نشده است. 

وی ادامه داد: ذخیره ما ۶ میلیون تن است که پیش بینی می شود تا ۱۰ میلیون تن افرایش یابد ما تا کنون تنها حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰  هکتار از زمین را اکتشاف کرده ایم. 

وی با بیان اینکه در مجموعه معدن خونیک ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال خواهد داشت، افزود: همچنین دو برابر این رقم هم ما اشتغال غیرمستقیم خواهیم داشت که همه تلاش ما این است که نیروها بومی باشند، مگر در مواردی که نیرو تخصص لازم را نداشته باشد، چرا که این مهم تعهد اجتماعی ما در منطقه است. 

کتال تصریح کرد: حتی ترجیح می دهیم نیروهای مورد نیاز معدن را آموزش دهیم.


مدیر عامل شرکت غدیر گفت: در کارخانه طلای خونیک طرح توسعه را هم دنبال خواهیم کرد که ۲۲ میلیون دلار درآمد ارزی معدن خواهد بود.

به گفته وی؛ تمام تجهیزات معدنی را در ایران داریم، مجموعه ما بورسی است و برای اولین بار در خراسان جنوبی در حال احداث کارخانه طلا هستیم، گرچه ما در استان های دیگر هم در مرحله اکتشافات طلا در حال فعالیت هستیم. 

مدیرعامل شرکت اکتشافات معادن و صنایع غدیر تصریح کرد: خراسان جنوبی به لحاظ معادن طلا ظرفیت خوبی دارد اما در این خصوص دارای عقب ماندگی هایی است. 

به گفته وی؛ ما در معدن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری می کنیم که ۱۰ درصد سود رابه دولت می دهیم که دولت هم مکلف است ۱۵ درصد از این ۱۰ درصد حقوق دولتی را در منطقه هزینه کند که جدای از مسئولیت اجتماعی معدن است. 

کتال با بیان اینکه مهمترین منابع اعتباری ما حقوق پرسنل است که سعی می شود در محل بانک های خوسف باشد، ادامه داد: اما اصل تامین منابع ما از محل بورس و سود سایر پروژه های دیگر استان های دیگر است. 

وی از اشتغال غیرمستقیم هزار نفر هم در معدن طلای خونیک خبر داد و افزود: با توجه به خشکسالی ها، ما در اشتغال و توسعه منطقه در برخی موارد به عنوان معین اجتماعی بعد از سود دهی در منطقه عمل خواهیم کرد.

کد خبر 1748141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha