روح اله صالحی، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: در صندوق قرض الحسنه امداد ولایت طرح های مختلفی برای تامین منابع مالی پیش بینی شده است. از جمله این طرح ها می توان به طرح سپرده گذاری وجوه اداره شده و طرح کمک به قرض الحسنه یا قرض ماندگار اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در این راستا خیرین ، نیکوکاران ، مراکز نیکوکاری ، موسسات خیریه ، صندوق های قرض الحسنه، مساجد، حسینه ها و.. می توانند با سپرده گذاری هم ازهم افزایی صندوق در جهت اعطای وام قرض الحسنه جهت پرداخت به نیازمندان بهره مند شوند و هم از سپرده خود وام قرض الحسنه در اختیار نیازمندان قرار دهند.
صالحی با اشاره به اینکه بحث تقویت خدمات معوض با بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی از اولویتهای کمیته امداد است، اظهار کرد: این طرح در قالب طرح قرض ماندگار اجرا میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۹۴۰ میلیون تومان در قالب قرض ماندگار به مددجویان زنجانی کمک شده است.
وی در ادامه از اجرای طرح جمع آوری زکات در این نهاد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲۱۸ مبلغ زکات در استان زنجان فعال است.
صالحی با اشاره به اینکه تعداد روستاهای پرداخت کننده زکات ۷۵۰ مورد است، افزود: در راستای استفاده از ظرفیت این روستاها نسبت به برگزاری نشست های تبلیغی و ترویجی اقدام شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین از برگزاری ۴۹ نشست تبلیغی و ترویجی زکات خبر داد و گفت: تشکیل جلسات توجیهی به صورت گروهی و چهره به چهره نیز از دیگر اقداماتی است که در راستای ترویج فرهنگ پرداخت زکات انجام شده است.
صالحی با اشاره به اینکه روستاهای استان نقش فعالی در پرداخت زکات دارند، گفت: جمعآوری زکات در راستای محرومیت زدایی انجام می شود و کمیته امداد با جمعآوری زکات اقدام به اجرای پروژههای عامالمنفعه در مناطق محروم میکند.
وی با بیان اینکه بر اساس شرع، محرومین در اولویت دریافت زکات هستند، تصریح کرد: بر اساس آمارهای موجود ۹۸ درصد زکات پرداختی در امور محرومین هزینه میشود.
نظر شما