قطر خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از فاجعه در رفح و توقف آوارگی فلسطینی‌ها شد

دولت قطر بار دیگر تهدیدات رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از نسل کشی در این شهر و آوارگی اجباری فلسطینیان شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، لولوه الخاطر، وزیر دولت در امور همکاری های بین المللی در وزارت امور خارجه قطر، شب دوشنبه در سخنرانی خود مقابل شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در نشست جاری این شورا که در ژنو برگزار شد، نسبت به یک فاجعه انسانی که رفح، آخرین پناهگاه برای یک و نیم میلیون نفر از ساکنان آواره نوار محاصره شده را تهدید می کند، هشدار داد.

وزیر امور خارجه قطر بر اساس قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی خواستار حمایت از غیرنظامیان غزه شد و گفت: قطر از همه کشورها می‌خواهد از دوگانگی پرهیز کرده و تمامی اقدامات را برای ملزم کردن رژیم صهونیستی به اجرای اقدامات موقت مصوب دیوان بین‌المللی کنند، انجام دهند و جلوی نسل کشی در غزه را بگیرند و از غیرنظامیان محافظت کنند.

وی با تاکید بر اینکه توقف کمک‌های مالی آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) موضوعی بسیار خطرناک است، نسبت به این اقدام هشدار داد و گفت: این اقدام، آغاز سیاستی برای پایان دادن به موضوع آوارگان فلسطینی و حق بازگشت آنها خواهد بود.

لولو الخاطر گفت: اگر اتهاماتی علیه برخی از کارکنان وجود دارد، باید این اتهامات بررسی و اقدامات مقتضی انجام شود، اما اعمال مجازات دسته جمعی و قحطی برای فلسطینیان به دلیل اتهاماتی که هنوز در دست بررسی است، قابل قبول نیست.

وی خاطرنشان کرد: اسرائیل در ۷۵ سال گذشته تمامی قوانین و توافقات بین المللی مرتبط با حقوق بشر را زیر پا گذاشته و تمامی موارد نقض و جنایات مندرج در کنوانسیون‌های بین المللی را علیه ملت فلسطین مرتکب شده است.

وی گفت: آنچه اکنون در تجاوز اسرائیل به نوار غزه شاهد آن هستیم، ادامه نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نقض‌های شدید در هدف قرار دادن عمدی مدارس، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و عبادتگاه‌ها و بمباران بی‌رویه غیرنظامیان با سلاح‌های سنگین و ممنوعه بین‌المللی است.

وی یادآور شد: رژیم صهیونیستی در جنگ خود علیه غزه، با جلوگیری و قطع دسترسی به کمک‌های بشردوستانه، آب، برق، سوخت، دارو و غذا و آواره کردن اجباری بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، از سیاست‌های قحطی استفاده می‌کند.

دادگاه بین‌المللی دادگستری در ۲۶ ژانویه به تل‌آویو دستور داد اقداماتی را برای جلوگیری از نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها و بهبود وضعیت انسانی در نوار غزه انجام دهد.

دادگاه دیروز دوشنبه اعلام کرد: پاسخ رژیم صهیونیستی را در خصوص میزان تعهد خود به اقدامات برای جلوگیری از نسل کشی در غزه دریافت کرده و آن را به آفریقای جنوبی ارسال کرده و مشخص کرده است که محتوای آن محرمانه خواهد ماند.

کد خبر 1751930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha