به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «bnnbreaking»، تصمیم مسلمانان استرالیا برای تحریم ضیافتهای دولتی در ماه مبارک رمضان به عنوان اعتراضی علیه مدیریت دولت در جنگ اسرائیل در غزه، سؤالاتی را در مورد دیپلماسی بینالمللی، سیاستهای داخلی و تعامل سیاسی در استرالیا ایجاد میکند.
تصمیم رهبران مسلمان نه تنها اعلام همبستگی با فلسطینیها بلکه یک انتقاد جدی از عدم موضعگیری دولت استرالیا در مورد حملات رژیم صهیونیستی به نواز غزه و توجه به وضعیت انسانی فلسطینیها در این منطقه است.
این اقدام با اشاره به اتهامات جنایات جنگی توسط اسرائیل، همانطور که توسط یک مقام عالی رتبه سازمان ملل مورد تاکید قرار گرفته است، موجب آگاهی مردم جهان نسبت به چنین بحرانهایی میشود.
تحریم ضیافتهای دولتی در حقیقت نوعی اعمال فشار برای اعلام نارضایتی مسلمانان استرالیا از تصمیمات سیاست خارجی دولت این کشور است.
این اقدام اعتراضی رهبران مسلمان منعکسکننده چشماندازی در حال تغییر در سیاست و جامعه استرالیا است و به روند رو به رشد در میان جوانان استرالیایی اشاره میکند که سیاستها را بر وفاداری به احزب اولویت میدهند.
رهبران مسلمان میگویند که این تحریم بر نیاز به درک دقیقتر از امور بینالملل و پیامدهای داخلی آن تاکید میکند و استرالیاییها را برای تامل در ارزشهای خود و نقش کشورشان در صحنه جهانی به چالش میکشد.
به گفته آنها تصمیم برای حذف ضیافتهای دولتی بیانیه ای قدرتمند است که فراتر از میز شام طنین انداز می شود. این موضوع اولویت های سیاست خارجی استرالیا، پاسخگویی دولت به نگرانی های شهروندانش و نقش اعتراضات عمومی در جرقه زدن تغییرات را مورد تاکید قرار میدهد.
نظر شما