مردم‌داری و کار جهادی دولت سیزدهم در خوزستان

آیت الله رئیسی از همان نخستین روزهای تصدی ریاست جمهوری، رفع مشکلات استان خوزستان را در اولویت برنامه‌های دولتِ مردمی قرار داد و از همین رو در این مدت هفت بار در جمع پرشور مردم خوزستان حاضر شده و اکنون خود را برای هشتمین حضور در این استان آماده می‌کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، سیزدهم خرداد ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی در گفتگوی خبری ویژه اعلام کرد: «رفتن بین مردم، سلوک من است» و از آن روز حضور در میدان و در میان مردم برای رفع مشکلات آنها، به یکی از مهم ترین برنامه های رئیس دولت سیزدهم تبدیل شده است.

نقطه آغاز دیدارهای مردمی آیت الله رئیسی، سفر به استان خوزستان و حضور در جمع پرشور مردم اهواز بود. رئیس جمهور در این سفر خود که تنها دو روز پس از رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به وزرای دولت سیزدهم صورت گرفت، تصریح کرد: «تا مشکلات آنها رفع نشود آرام نمی‌گیرد و اگر لازم باشد ۷۰ بار به این استان سفر خواهد کرد».

در این سفر رئیس جمهور دستورات فوری برای حل مشکلات آب، برق و کشاورزی خوزستان صادر کرد و بازدیدهایی نیز از مناطق مختلف استان و نیز با اقشار مختلف مردم دیدارهایی داشت.

دغدغه وضعیت زندگی مردم در مناطق محروم به ویژه عشایر کشور موضوعی است که رئیس جمهور همواره بر آن تاکید داشته است به طوری که دغدغه مردم اندیکا، بانی دومین سفر رئیس جمهور به استان خوزستان شد. وقوع زلزله بزرگ در خوزستان و مشکلاتی که برای مردم اندیکا ایجاد شده بود، برای بار دوم، آیت الله رئیسی را راهی استان خوزستان کرد تا ضمن دلجویی از مردم زلزله زده، دستورات لازم برای رسیدگی و خدمات رسانی به آسیب دیدگان زلزله را صادر کند.

بازدید از منطقه مرزی شلمچه و حضور در جمع کاروان های راهیان نور و حل مشکلات شهرهای آبادان و خرمشهر عاملی شد تا رئیس جمهور برای بار سوم نیز به استان خوزستان سفر کند.

حادثه متروپل و فروریختن ساختمان متروپل آبادان و دغدغه مردم خوزستان نسبت به این حادثه دلخراش زمینه ساز سفر چهارم رئیس جمهور به استان خوزستان شد تا از نزدیک بر امدارسانی در متروپل نظارت داشته باشد.

آیت الله رئیسی در پنجمین سفر خود به استان خوزستان که سال گذشته انجام شد، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های پالایشگاهی در منطقه غرب آسیا را در منطقه‌ای که به برزیل ایران معروف است، بهره‌بهرداری کرد.

اما سفرهای رئیس‌جمهور به استان خوزستان به همین‌جا ختم نشد؛ آیت‌الله رئیسی در قالب دومین سفر استانی خود به خوزستان، هفتم اردیبهشت ۱۴۰۲ وارد فرودگاه دزفول شد تا هم با مردم خونگرم استان دیداری تازه و هم طرح‌های مهم زیربنایی و اشتغالزایی خوزستان را افتتاح کند.

در این سفر، سه طرح ایستگاه پیش تراکم کارخانه گاز و گاز مایع ۱۰۰۰، ایستگاه پیش تراکم کارخانه گاز و گاز مایع ۹۰۰ و پست برق ۴۰۰ کیلوولت ایثار با برنامه‌ریزی متخصصان مناطق و اهتمام شرکت‌های مجری داخلی به صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

همچنین، آغاز عملیات اجرایی میدان مشترک سهراب با سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیون‌دلاری با هدف دستیابی تولید ۳۰ هزار بشکه در روز، بهره برداری از ۴۰ حلقه چاه نفتی میدان آزادگان جنوبی با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیون دلار و اشتغالزایی بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفر و افتتاح فاز سوم سیکل بخار نیروگاه غرب کارون با ظرفیت ۱۸۰ مگاوات در روز و سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیون یورو دیگر طرح‌هایی بودند که توسط رییس جمهور افتتاح شدند تا این استان استراتژیک همچنان بر مدار پیشرفت باشد.

پایدارسازی شبکه برق استان، شامل بیش از ۲۰ پروژه برق‌رسانی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰۰ میلیارد تومان، طرح‌های آبرسانی استان خوزستان از پیگیری تا بهره‌برداری در طول ۲ سال، اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز پس از ۳۰ سال، هموار شدن راه ها و بهره برداری از دهها پروژه و طرح عمرانی ثمره سفرهای رئیس جمهور به استان خوزستان بوده است.

براساس این گزارش، امروز (جمعه، 18 اسفندماه) آیت الله رئیسی از طریق فرودگاه دزفول وارد استان خوزستان می شود و سپس با حضور در مجموعه صنعتی پاک چوب خوزستان، ضمن بازدید از اقدامات صورت گرفته در حوزه زراعت چوب، طرح کشت و صنعت تخته فشرده در این شرکت به بهره برداری خواهد رسید.

 میزان سرمایه گذاری انجام شده در کشت و صنعت تخته فشرده پاک چوب خوزستان ۶۶ هزار میلیارد ریال است که زمینه اشتغال مستقیم و پایدار ۷۰۰ نفر در استان را فراهم کرده است.

این شرکت با ایجاد جنگل درختان (اکالیپتوس) به مساحت ۵۵۰ هکتار در شهرستان شوش و ایجاد کارخانه ام‌دی‌اف خام و محصولات مرتبط برای ایجاد زنجیره کامل تأمین تولید از کاشت بذر تا نهال و کاشت درخت و پس از آن تولید ام‌دی‌اف خام و روکش توانسته گام مهمی را برای تأمین بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید ام‌دی‌اف بردارد و وابستگی به واردات کم کند.

 بازدید رییس جمهور از طرح توسعه آبیاری زیرسطحی در کشت و صنعت‌های خوزستان برنامه دیگر رئیس جمهور در این سفر است. این طرح در حوزه بهره وری مصرف آب کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است که امیدواریم با توسعه آن علاوه بر حفظ منابع آبی، شاهد عملکرد تولید محصول در استان باشیم.

دیدار عمومی آیت الله رئیسی در شهر ایذه و بررسی روند اجرای مصوبات سفرهای قبلی مربوط به این منطقه به ویژه در زمینه آب شُرب و کشاورزی، کارخانه اکسید منیزیم، کارخانه تولید ورق گرم فولادی و احداث گلخانه ها از دیگر برنامه های سفر رئیس جمهور به خوزستان است.

علاوه بر این، بهره برداری از کارخانه فولاد زمزم ۳ و طرح‌های فولادی بخش خصوصی از جمله فولاد آتیه در اهواز انجام می شود. زمزم ۳ در فولاد خوزستان، بزرگترین واحد تولید آهن اسفنجی کشور است که با حضور رییس جمهور به بهره برداری می رسد. زمزم ۳ در قدم اول یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن فولاد اسفنجی تولید می‌کند.

 رییس جمهور همچنین قرار است با هدف افتتاح متمرکز چند پروژه وزارت نیرو در حوزه آبرسانی و شبکه فاضلاب در منطقه دارخوین حضور یابد. افتتاح طرح‌های پتروشیمی، بیمارستان بندر امام خمینی و سفر به مناطق عملیاتی برای حضور میان کاروان‌های راهیان نور، از دیگر برنامه‌های رئیس جمهور در سفر به خوزستان است.

علاوه بر این، برخی از پروژه های دیگر نیز با حضور وزرا و یا به صورت ویدئوکنفرانس به بهره برداری خواهند رسید.

آیت الله رئیسی از همان نخستین روزهای تصدی ریاست جمهوری، رفع مشکلات استان خوزستان را در اولویت برنامه‌های دولتِ مردمی قرار داد و از همین رو در این مدت هفت بار در جمع پرشور مردم خوزستان حاضر شده و اکنون خود را برای هشتمین حضور در این استان آماده می‌کند.

رییس جمهور پیش از این در هفتم اردیبهشت امسال برای هفتمین بار در طول دولت سیزدهم به این استان سفر کرده است.

کد خبر 1753844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha