تصمیم دولت هند برای اجرای قانون ضد اسلامی «شهروندی»

هند تصمیم دارد قانون اعطای شهروندی را که مسلمانان با آن به دلیل پیامدهای ضد اسلامی‌اش مخالف هستند، اجرا کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، دولت هند، قوانین ویژه ای را برای اجرای قانون شهروندی صادر شده در سال ۲۰۱۹ میلادی که مخالفان آن را ضد مسلمانان دانستند، اعلام کرد.

دولت نارندرا مودی که برای سومین دوره برای زمامداری هند پیروز شده است، به منظور اجرای این قانون که زمینه ساز دریافت «تابعیت شهروندی هند» برای شش گروه مذهبی از جمله کشورهای همجوار به استثنای مسلمانان است، آماده می‌شود.

قانون شهروندی اصلاح شده به هندوها، پارسی‌ها، سیک‌ها، بودایی‌ها، جین‌ها و مسیحیان که قبل از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ از افغانستان، بنگلادش و پاکستان به هند فرار کرده‌اند، تابعیت هندی می‌دهد.

 دولت مودی از زمان تصویب این قانون پس از اعتراضات و خشونت های جمعی در دهلی نو و مناطق دیگر در عرض چند هفته پس از تصویب این قانون در دسامبر ۲۰۱۹، قوانین اجرایی را صادر نکرده است.

 سخنگوی دفتر نخست وزیری گفت: دولت مودی اجرای قانون اصلاح شهروندی را اعلام می کند.

وی افزود: این بخشی جدایی ناپذیر از برنامه انتخاباتی حزب بهاراتیا جاناتا( BJP )در سال ۲۰۱۹ بود. این راه را برای دریافت تابعیت برای افرادهموار می کند.

سخنگوی وزارت کشور هند نیز گفت که این قوانین به واجدین شرایط، به موجب قانون اصلاح شهروندی سال ۲۰۱۹ امکان می دهد تا برای شهروندی هند به صورت آنلاین درخواست دهند.

گروه‌های اسلامی تاکید کردند: این قانون به همراه یک سیستم پیشنهادی برای ثبت نام شهروندی می تواند، تبعیض علیه ۲۰۰ میلیون مسلمان هند به شمار آید.

این گروه‌ها می ترسند که دولت تابعت مسلمانان در برخی از ایالت‌های مرزی را به دلیل نداشتن مدارک لغو کند.

از سوی دیگر، دولت هند اجرای سیاست های ضد اسلامی را رد می کند و اعلام کرد: این قانون برای کمک به اقلیت هایی ضروری است که در کشورهای دارای اکثریت مسلمان با آزار و اذیت روبرو هستند. وی افزود که هدف این قانون اعطای تابعیت  است نه لغو تابعیت هرکسی.

کد خبر 1754463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha