حکم ممنوعیت مدارس اسلامی در هند به حالت تعلیق درآمد

دادگاه عالی هند در آستانه آغاز رای گیری برای انتخابات سراسری، حکم ممنوعیت مدارس اسلامی در این کشور را به حالت تعلیق در آورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « saltwire»، دادگاه عالی هند حکم ممنوعیت مدارس اسلامی در این کشور را به حالت تعلیق در آورد.

وکلای این پرونده گفتند که دادگاه عالی هند حکم دادگاه بدوی را که عملا مدارس اسلامی را در پرجمعیت ترین ایالت‌های این کشور ممنوع کرده بود به حالت تعلیق درآورد.

این دستورالعمل چند روز پیش از آغاز رای‌گیری در انتخابات سراسری کشور صادر شد که در آن نخست‌وزیر «نارندرا مودی» و حزب ملی‌گرای هندو «بهاراتیا جاناتا» به دنبال پیروزی در آن برای سومین دوره متوالی هستند.

دادگاه عالی در پاسخ به اعتراض به حکم ۲۲ مارس دادگاه بدوی که قانون سال ۲۰۰۴ حاکم بر مدارس ایالت «اوتار پرادش»، جایی که یک پنجم از جمعیت ۲۴۰ میلیونی آن مسلمان هستند را رد کرده بود، اعلام کرد که قانون ممنوعیت فعالیت مدارس اسلامی لغو خواهد شد.

دادگاه بدوی با بیان اینکه فعالیت مدارس اسلامی، ناقض اصل سکولاریسم قانون اساسی است، دستور داده بود که دانش آموزان این مدرسه‌ها به مدارس معمولی منتقل شوند.

اما دادگاه عالی در حکم جدیدش اعلام کرد که که موضوعات مطرح شده در دادخواست‌ها مستلزم بررسی دقیق تر هستند.

به گفته وکلا، این موضوع در ماه ژوئیه بررسی خواهد شد و تا آن زمان همه چیز به حالت اول باقی خواهد ماند.

«افتخار احمد جاوید»، رئیس هیئت آموزش مدارس در ایالت اوتار پرادش از دستور دادگاه استقبال کرد و آن را «پیروزی بزرگ» توصیف کرد.

وی گفت: ما واقعا نگران آینده حدود ۱.۶ میلیون دانش آموز مسلمان بودیم و اکنون این دستور برای همه ما آرامش بزرگی است.

این در حالی است که در ده سال تصدی «مودی» و اعضای حزب بهاراتیا جاناتا بر هند، آنها بارها به سخنان نفرت انگیز ضد اسلامی متهم شده اند.

با این حال، مودی وجود تبعیض علیه اقلیت‌ها در دولتش را رد کرده و مدعی شده است که این دولت برای بهبود وضعیت همه اقشار جامعه کار می‌کند.

کد خبر 1757637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha