واقعه پنجم اردیبهشت نیازمند جریان سازی رسانه ای در سطح ملی است

فلاحی با اشاره به اینکه واقعه پنجم اردیبهشت(توفان شن در صحرای طبس) نیازمند یک جریان سازی رسانه ای است، گفت: واقعه صحرای طبس در سطح کلان باید به صورت ملی معرفی و مخابره شود. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، غلامرضا فلاحی امروز (۱۹ فروردین ) در جلسه برنامه‌ریزی سالگرد شکست آمریکا در صحرای طبس اظهار داشت: برای واقعه صحرای طبس نیاز به جریان سازی داریم.

مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی از تشکیل کمیته‌های هشت‌گانه ذیل ستاد گرامیداشت پنجم اردیبهشت خبر داد و  گفت: مسئولان هر کمیته مشخص شده‌اند. 

فلاحی گفت: تاکنون طرح‌های هنری و فرهنگی خوبی برای این مهم برنامه‌ریزی شده و ما انتظار داریم برای جریان سازی واقعه، راویان و تاریخ دانان، دانشگاهیان، مدارس و ائمه جمعه در خطبه‌های نماز جمعه، و فعالان فضای محازی به این موضوع بیشتر بپردازند.

به گفته وی‌؛ نیاز است تا حادثه پنجم اردیبهشت در سطح کلان به صورت ملی معرفی و مخابره شود. 


مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی با اشاره به واقعه صحرای طبس و امداد های غیبی در شکست دشمن، افزود: اولین سیلی که در بحث مقابله با نظام جمهوری اسلامی به آمریکا زده شد همین واقعه صحرای طبس و شکست دشمن بود که نیاز است بیشتر به آن پرداخته شود.

وی  به موزه بین‌المللی استکبارستیزی صحرای طبس در محل واقعه طبس هم اشاره کرد و گفت: حادثه پنجم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ و عملیات نظامی و حمله تجاوزگرانه نظامیان آمریکایی موسوم به «پنجه عقاب» بر اثر توفان شن و امداد الهی به شکست خفت‌باری منجر شد.

کد خبر 1757885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha