حجت الاسلام «علی اصغر بیگی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با اشاره به جایگاه نهج البلاغه در زندگی فردی و اجتماعی و عدم آشنایی بخش عمده ای ازجامعه با این کتاب اظهار داشت: معرفی و انس با این کتاب آسمانی نیازمند برنامه ریزی و اقدامات رسانه ای، تبلیغی وآموزشی است.
مدیر مؤسسه نهجالبلاغه استان اصفهان افزود: مراکز فرهنگی از جمله کانون های فرهنگی و هنری مساجد نقش مهمی در تبلیغ آن به ویژه برای نسل جدید دارند که در قالب برنامه های مختلف انجام دهند.
وی ادامه داد: تولید محتوای رسانه ای، برگزاری کلاس آموزشی، تبلیغات شهری، معرفی نهج البلاغه در مراسمات و برگزاری رویدادهای علمی با محوریت این کتاب از جمله اقدامات موثری برای ترویج معارف و توصیه های امیرالمومنین(ع) است.
حجت الاسلام بیگی اضافه کرد: جمعیت اندکی این کتاب را می شناسند و باید برای فراگیری آن همگان کار کنند که سهم نهادهای فرهنگی و رسانه ای بیشتربوده و نباید غفلت شود.
وی با اشاره به اینکه موسسه نهج البلاغه اصفهان با تربیت رابط و فعالیت در دستگاه ها و سازمان های اداری به ترویج مفاهیم این کتاب پرداخته است، تصریح کرد: هزار معلم، ۴۰۰ استاد دانشگاه و ۸۰ رابط نهادهای اداری وموسسات فرهنگی از خدمات آموزشی برای فعالیت در ماموریت های محوله بهره گرفته اند.
مدیر مؤسسه نهجالبلاغه استان اصفهان با بیان اینکه در تعامل با دانشگاه آزاد اصفهان کنگره نهج البلاغه برگزار خواهد شد، اذعان داشت: این رویداد برای سومین دوره تیرماه برگزار خواهد شد که محوریت و عنوان آن «نهجالبلاغه و زیست شرافتمندانه» است.
وی ادامه داد: برای برگزاری این کنگره کمیته هایی با محوریت خانواده، حقوقی، سیاسی، زن و جامعه تشکیل شده تا به صورت تخصصی بر تولید محتوا آن کار کنند.
حجت الاسلام بیگی معرفی آثار برتر در موضوعات مرتبط با محوریت کنگره را از جمله اقدامات علمی بیان کرد و گفت: پژوهشگران در این خصوص همکاری می کنند و محتوا ارائه می دهند.
نظر شما