خراسان جنوبی پیشرو در کمک به بازسازی عتبات عالیات

قناعت گفت: براساس ارزیابی‌های انجام شده، مردم خراسان جنوبی مانند سال گذشته با کسب رتبه اول در کمک به بازسازی عتبات عالیات در سطح کشور پیشقدم و پیشرو هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز عصر(۶ اردیبهشت) در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی اظهار کرد: در شهرها و روستاهای خراسان جنوبی شاهد اقدامات مناسب مردم عزیز استان و پیشقدم و پیشرو بودن آنان در کمک به بازسازی عتبات عالیات هستیم.

وی از خراسان جنوبی به عنوان استانی متدین، انقلاب و پای کار برای بازسازی عتبات عالیات یاد کرد و افزود: بحث ساخت صحن حضرت امام محمدباقر (ع) در کاظمین با مشارکت ۶ استان کشور از جمله خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، قم، فارس و اصفهان در حال اجراست که دبیرخانه آن در استان خراسان جنوبی مستقر است.

استاندار با بیان برخوردار و توانمند اقتصادی و زیرساختی سایر استان‌ها نسبت به استان کم برخوردار خراسان جنوبی، تصریح کرد: در بحث کمک به ساخت و بازسازی عتبات عالیات، مردم استان خراسان جنوبی علی‌رغم کم‌برخوداری اقتصادی و ضعف زیرساختی اما به لحاظ دینداری، بصیرت و تقوا  و عشق و علاقه به اهل بیت‌(ع) جزو استان‌های برخوردار است.

قناعت با اشاره به جانفشانی مردم خراسان جنوبی برای اهل بیت(ع)، ادامه داد: ستاد بازسازی عتبات در کشور سرانه کمک برای بازسازی عتبات را ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرده است که مردم روستای مهمویی با کمک ۴۲۶ هزار تومان از این مرز گذشته است که نشان می‌دهد این مردم فهیم و بابصیرت دینی هستند.

وی با اشاره به اینکه مردم خراسان جنوبی عشق و ارادت به اهل بیت(ع) و امامین انقلاب و شهدای گرانقدر را اثبات کردند، افزود: اگر در طی این ۴۵ سال با وجود توطئه‌های دشمن این انقلاب هنوز استوار است و قطار انقلاب در حال حرکت است به عشق و ارادت مردم عزیز ما به اهل بیت(ع) و آرمان‌های نظام و انقلاب برمی‌گردد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران نه تنها مقتدرانه ایستاده است بلکه تحولات جهانی ایجاد می‌کنیم و نگاه منطقه و دنیا به ایران اسلامی است.

قناعت با اشاره به اینکه امروز در منطقه ما شاهد اتفاقات خوب و بزرگی هستیم و همه اینها به رهبری‌های پیامبرگونه امام راحل و مقام معظم رهبری است، گفت: براساس روایات یکی از علائم آخرالزمان این است که تحولات زیادی اتفاق می‌افتد.

وی در ادامه تأکید کرد: تحولات جهان به سمت تضعیف جبهه استکبار و تقویت جبهه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران است.

استاندار با بیان انجام کارهای بزرگ در کشور و سفرهای رئیس جمهوری به استان‌های مختلف، تصریح کرد: خراسان جنوبی حدود ۲۵ سال است که از خشکسالی رنج می‌برد و اگر برای این معضل کم‌آبی چاره اندیشی نشود مردم مجبور به تخلیه این منطقه خواهد بود.

قناعت افزود: در کنار برنامه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری، انتقال آب دریای عمان در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته و در حال اجرا است.

به گفته وی؛ عملیاتی شدن طرح انتقال آب به استان خراسان جنوبی با اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومان از اقدامات شاخص دولت سیزدهم است که اکنون در مرحله مسیریابی می‌باشد و نیمه دوم امسال(۱۴۰۳) وارد مرحله لوله‌گذاری خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: مصرف سالانه آب در استان ۵۲ میلیون مترمکعب است اما از محل پروژه انتقال آب دریای عمان در مرحله نخست، ۶۰ میلیون متر مکعب آب خواهیم داشت.

قناعت در ادامه هزینه اجرای خطوط انتقال آب در حوزه سرزمینی خراسان جنوبی را ۳۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تا پایان سال ۱۴۰۴ آب دریای عمان وارد خراسان جنوبی خواهد شد که یک اقدام بسیار بزرگ است.

وی همچنین با اشاره به اجرای خط انتقال گاز به استان، تصریح کرد: فاز اول خط انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان با اعتبار چهار هزار میلیارد تومان در تیرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان عملیات اجرایی انتقال گاز از نهبندان به سربیشه با اعتبار چهار هزار میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای پروژه فراملی راه آهن خراسان جنوبی در دولت سیزدهم، ادامه داد: اعتبار مرحله زیرسازی این پروژه ریلی ۱۸ هزار میلیارد تومان است.

قناعت به تأمین مسکن در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در هشت سال دولت یازدهم و دوازدهم تنها ۱۲ هکتار از حریم به محدوده شهرهای استان الحاق شد اما از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۵ هزار هکتار به محدوده‌های شهرهای خراسان جنوبی الحاق شده است.

وی تأکید کرد: دولت سیزدهم و نظام اسلامی نه تنها در عرصه‌های بین‌المللی حرف برای گفتن دارد و محور مقاومت در جهان اسلام است در کنار این شاهد اتفاقات بزرگ و خوشایند هستیم که امیدواریم ادامه یابد.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به کار ارزشمند مردم روستای مهموئی در کمک به بازسازی به عتبات عالیات خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته امروز پروژه آبرسانی به روستای مهمویی آغاز می‌شود که اعتبارات آن از محل ملی و استانی پیش‌بینی شده است.

گفتنی است؛ روستای مهموئی شهرستان بیرجند به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور  و استان معرفی شده که استاندار خراسان جنوبی با اعطای لوح تقدیری از مردم مومن این روستا تقدیر کرد.

سال گذشته ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور برای اجرای پروژه‌ها سرانه هر نفر در استان را ۱۲۵ هزار ریال ابلاغ کرده بود که میزان کمک‌های مردمی استان خراسان جنوبی با علی‌رغم شرایط نامساعد اقتصادی و معیشتی با ۱۷۰ درصد افزایش همراه بود.

شهرستان بیرجند با سرانه ۳۳۶ هزار ریال به ازای هر نفر جمعیت با ۲۶۹ درصد رشد رتبه نخست کمک‌های مردمی را دارد و در این شهرستان روستای مهموئی با عملکرد یک میلیون و ۶۰۰ هزار ریال به ازای هر نفر و رشد ۲۸۰ درصدی روستای نخست کشور و استان معرفی شد.

همچنین مردم روستایی مهموئی مشکلات خود را با حضور استاندار خراسان‌ جنوبی و جمعی از مسئولان مطرح کردند که مقرر شد طی روزهای آینده طی جلسه‌ای مورد بررسی بیشتر برای حل و اجرا قرار گیرد. توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان، و گلزار شهدا، زمین چمن و... از جمله این مشکلات بود.

کد خبر 1760326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha