به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، مقامات امنیتی هشدارهای جدیدی درباره ترس مسیحیان آلمانی از گسترش اسلام در مدارس دارند و به همین دلیل دانش آموزان و دانشجویان مسلمان در آلمان از طرف احزاب و رسانههای متهم شدند.
یک مسئول امنیت دولتی به روزنامه بیلد می گوید: تعدادی از والدین کودکان آلمانی به دنبال مشاوره هستند، زیرا فرزندان مسیحی آنها می خواهند به اسلام بگروند تا در مدرسه احساس غریبگی نکنند. اکثریت دانش آموزان مسلمان هستند..
این اظهارات در تعدادی از رسانه های آلمانی مورد توجه گسترده قرار گرفت و با استناد به مطالعه ای بود که در اواخر سال ۲۰۲۳ توسط موسسه تحقیقات جنایی در نیدرزاکسن (مستقل) منتشر شد که نتایج آن در بیش از ۱۰ روزنامه و وب سایت رسانه ای آلمان منتشر شد
نظرسنجی انجام شده در میان جوانان مسلمان در آلمان، که توسط روزنامه آلمانی Bild Zeitung انجام شد، نشان داد: ۶۷.۸ درصد از جوانان مسلمان شرکت کننده قرآن را با اهمیت تر از قوانین رایج آلمان می دانند.
جوانانی که در نظرسنجی موسسه تحقیقات جنایی در ایالت نیدرزاکسن شرکت کردند، به طور متوسط ۱۵ سال سن دارند و در مدارس متوسطه یا حرفه ای تحصیل می کنند و به زبان مسلط هستند و پناهنده ای نیستند که به تازگی وارد این کشور شده باشند.
این دادهها نشان میدهد: ۵۱.۵ درصد معتقدند که تنها اسلام قادر به حل مشکلات عصر حاضر است.
برگزار کنندگان این مطالعه به طور آشکارا تاکید دارد که ارزیابی نتایج از نظر علمی دانش آموزان مسلمان در ایالت نیدرزاکسن را نشان نمیدهدو وجود "گرایشهای اسلامی" در بین دانشجویان مسلمان مورد سوال از ۲۲.۲% تجاوز نمیکند.
با این وجود یک مقام امنیتی که (نامش فاش نشده است، ین اظهارات را انجام داده است و هیچ مدرکی برای تأیید سخنان خود ارائه نکرده است، به خصوص که اظهارات او رنگ و بوی نژادپرستانه داشته است، مانند این که دانشجویان مرد مسلمان معمولاً تهدید شدید می کنند و حتی گاهی اوقات خشن هستند.
این مقام امنیتی هشدار داد که اگر تعداد زیادی از کودکان پناهنده از تابستان به مدارس بیایند، وضعیت خطرناک تر خواهد شد.
عماد مصطفی، محقق دانشگاهی و استاد سابق جامعه شناسی سیاسی در دانشگاه بامبرگ آلمان، به الجزیره نت می گوید: سخنان این مقام امنیتی را نمی توان به کشوری که ۸۰ میلیون نفر در آن زندگی می کنند، تعمیم داد و کودکان نمی توانند از ترس به تغییر دین بدهند.
وی با تایید اینکه مطالعات متعددی در آلمان انجام شده است، گفت: این مطالعات نشان می دهد کودکان مسلمان به قوانین پایبند هستند. ممکن است در گیری هویتی بین جوانان رخ دهد، اما تا این اندازه.
عماد مصطفی گفت: این موضوع از نظر این مقامات تنها به دلیل ارتباط با اسلام خطرناک به نظر می رسد، زیرا برخلاف دیدگاه آنها نسبت به مسیحیت یا یهودیت، آن را با خشونت، ظلم به زنان و اشکال ظالمانه مرتبط می کنند.
تعداد مسلمانان آلمان حداکثر از ۵.۶ میلیون نفر یا ۶.۷ درصد کل جمعیت فراتر نمی رود. بیشتر مسلمانان در شهر فرانکفورت در ایالت هسن متمرکز شده اند، جایی که جامعه بزرگ ترک در آن زندگی می کند. این در حالی است که تعداد مسلمانان این شهر از ۱۵ درصد جمعیت فراتر نمی رود، به طوری که شماری از مسلمانان نیز در شهرها و ایالت های آلمان به ویژه در شرق متمرکز هستند که درصد مسلمانان در آنها از ۱ درصد فراتر نمی رود.
نظر شما