حجتالاسلام محمدابراهیم حجتپناه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحالوبختیاری گفت: جذب حمایتها و بهرهمندی از ظرفیت دستگاهها استانی برای اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در برنامه کارگروه استانی اوقات فراغت قرار دارد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد چهارمحالوبختیاری ادامه داد: برگزاری طرح «مسجد، کانون نشاط» به منظور جذب کودکان و نوجوانان به مساجد، ترویج معارف اسلامی، مهارتآموزی و نشاطبخشی و با رویکرد شبکهسازی و جریانسازی در سطح کانونهای فرهنگی هنری مساجد چهارمحالوبختیاری برگزار میشود.
وی افزود: تقویت زیرساخت های فرهنگی، هنری، قرآنی، همدلی، کار و ایثار در محیط مسجد، خانواده و محله با استفاده از ظرفیتهای خودجوش و داوطلبانه مردمی از اهداف برگزاری کلاسهای طرح اوقات فراغت تابستان ۱۴۰۳ در کانونهای فرهنگی هنری مساجد است و برای این منظور از ظرفیتهای مردمی و فعالان اجتماعی محله محور و مسجد محور و با محوریت امامجماعت و همراهی هیئتامنای مسجد و ظرفیت سایر تشکلها و دستگاههای مرتبط در استان استفاده می شود.
حجتالاسلام حجتپناه با تاکید بر اینکه مدیران کانونهای فرهنگی هنری بازوان ائمه جماعت در مساجد هستند افزود: محوریت اجرای برنامههای کانونهای فرهنگی هنری مساجد با ائمه جمعه و جماعات است و مدیران کانونها باید هماهنگیهای لازم را با آن ها به عملآورند.
وی هویتسازی تشکیلاتی، بسترسازی و تزریق روحیه نشاط به کودکان و نوجوانان در سطح مسجد، ارتقای سطح توانمندیهای کانونها در حوزه تربیت کودکان و نوجوان، جریانسازی رسانهای و فرهنگی پیرامون نقش مساجد در غنیسازی اوقات فراغت، انسجامبخشی و ساماندهی فعالیتها و برنامههای تابستانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد و راهبری، حمایت و هدایت فعالیتهای تربیت محور تابستانه کانونها را از جمله اهداف برگزاری طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» برشمرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه آیین افتتاحیه طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به میزبانی یکی از مساجد استان برگزار می شود افزود: اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» با غنیسازی اوقات فراغت تابستان ۱۴۰۳ از ابتدای تیرماه آغاز و تا پایان شهریور در کانونهای فرهنگی هنری مساجد ادامه مییابد.
خاطرنشان میشود: تاکنون ۴۶۰ باب کانون فرهنگی هنری و ۳۳ باب کانون تخصصی خواهران در مساجد استان چهارمحالوبختیاری تأسیس شده که از این تعداد ۲۷۷ باب در مساجد روستایی و عشایری و ۲۱۶ باب در مساجد شهری هستند.
نظر شما