کالج راشل کوری در واشنگتن به سرمایه‌گذاری خود با اسرائیل پایان داد

با ادامه تظاهرات دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در آمریکا، اولین نتایج انقلاب دانشجویی به ثمر نشست و کالج راشل کوری در واشنگتن سرمایه گذاری خود با اسرائیل را متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از المیادین، «توقف سرمایه‌گذاری با رژیم اشغالگر» برجسته‌ترین خواسته تظاهرکنندگان در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین و نفی تجاوز به غزه بود.

در همین راستا باید گفت که اولین نتیجه انقلاب دانشگاهی به ثمر نشست و کالج اورگرین سرمایه گذاری در اسرائیل را متوقف کرد این کالج، کالج راشل کوری فعال حقوق بشر بود.

مدیریت کالج اورگرین در المپیای واشنگتن، متعهد شده است که علناً خواستار آتش‌بس در غزه و واگذاری شرکت‌هایی بشود که از نقض فاحش حقوق بشر و اشغال سرزمین‌های فلسطینی سود می‌برند.

تحت فشار تظاهرات دانشجویان و اساتید این کالج طی دو هفته گذشته در همبستگی با فلسطین و جلوگیری از نسل کشی علیه مردم نوار غزه،  اورگرین، اولین دانشگاه در ایالات متحده سرمایه‌های خود را به طور کامل از اسرائیل خارج کرد.

لازم به ذکر است که این کالج همان دانشگاهی است که راشل کوری فعال آمریکایی در آن تحصیل کرده است که در سال ۲۰۰۳ هنگام تلاش برای جلوگیری از تخریب خانه یک خانواده فلسطینی در رفح بر اثر زیر گرفتن عمدی بولدوزر رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

کریگ کوری، پدر ریچل، این حرکت را تحسین کرد و گفت: من به دانشجویان همیشه سبز به خاطر کارهایی که انجام دادند و روشی که توانستند صدای خود را به گوش دیگران برسانند افتخار می کنم  و به اساتیدی که با آنها کار کردند افتخار می کنم و به دولتی که با آنها مذاکره کردند، احترام می‌گذارم، زیرا نگرانی‌های آنها را درک کردند.

توافق بین دولت و دانشجویان که حاصل پنج ساعت مذاکره بود، منجر به حذف کمپ ها و تحصن‌هایی شد که تظاهرکنندگان طرفدار فلسطین در دانشکده دولتی ترتیب داده بودند.

همچنین، این مؤسسه دانشگاهی تایید برنامه های تحصیل در خارج از کشور را به اسرائیل متوقف کرد و گفت که دانشجویان اجازه رفتن به سرزمین‌های اشغالی را ندارند.

راشل کوری... یک شهروند آمریکایی با خون فلسطینی

راشل کوری (۱۹۷۹ - ۲۰۰۳) یکی از اعضای جنبش همبستگی بین‌المللی (ISM) بود که از فلسطین در برابر اشغالگری صهیونیست‌ها دفاع می‌کرد. او از نزدیک  از رنج‌های روزانه فلسطینیان تحت اشغال آگاه بود.

در ۱۶ مارس ۲۰۰۳ در حالی که او با پوشیدن کت نارنجی و شعار «انسان باش» در تلاش برای مقابله با تخریب منازل فلسطینیان در محله السلام در شهر رفح بود، عمدا توسط یک زره پوش صهیونیستی زیر گرفته شد. اشغالگران بر خلاف شهادت شاهدانی که در محل حادثه بودند، مدعی شدند که راننده قبل از زیر گرفتن او را ندیده است.

از آن تاریخ، راشل به نمادی از همبستگی با فلسطین در سراسر جهان تبدیل شده است انجمن مسیحیان مردان جوان در قدس نیز قطعه ای از زمین را به نام او با درختان زیتون در محله السلام کاشته بود.

کد خبر 1763323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha