به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، آئین نکوداشت خیرمدرسهساز دکتر داریوش گنجی امروز (۳۰ اردیبهشت) با حضور استاندار خراسان جنوبی، جمعی از مسئولان آموزش و پرورش و دانشآموزان در سالن قلمچی بیرجند برگزار شد.
جواد قناعت- استاندار خراسان جنوبی در این آیین گفت: برای کار ارزشمند و فاخر خیران مدرسهسازی از جمله دکتر داریوش گنجی نمیتوان قیمتی تعیین کرد.
وی از اقدامات ارزشمند دکتر گنجی در امر مدرسهسازی قدردانی کرد و افزود: خیران مدرسهساز در راستا آموزش و تربیت فرزندان و آیندهسازان این مملکت از مال خود گذشتهاند.
دکتر داریوش گنجی یکی از هزاران خیر کشورمان در حوزه مدرسهسازی است، اگر چه ۶۰ سال است که در آلمان زندگی میکند اما فرزندان سرزمین خراسان جنوبی با جان و دل را دوست دارد، او که گامهای بلندی در بخشهای مختلف از جمله مدرسهسازی برداشته است، در این مراسم گفت: انشاالله که تمام دانشآموزان در این مدارس درس بخوانند و آینده خوب و زندگی سرشاز از موفقیت و آبرومندانه داشته باشند.
وی با ابراز خوشحالی از ابراز محبت دانشآموزان به او، تنها آرزوی خود را موفقیت دانشآموزان برای خدمت به کشور و ملت ایران عنوان کرد.
سید علیرضا موسوینژاد- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این آیین با بیان اینکه تلاش خیرین نیکاندیش در عرصه تعلیم و تربیت جاودانه است، اظهار کرد: خیران مدرسهساز از روی عشق و محبتی که به دانشآموزان و رفع نیازهای مملکت خودشان دارند وارد عرصه مدرسهسازی شدند.
وی افزود: عرصه مدرسهسازی نقطه پایانی ندارد و با گذشت سالها نام و خاطره خیرین مدرسهساز همچون کسانی که مدرسه شکوتیه را در بیرجند پایهگذاری کردند در اذهان عمومی باقی میگذارد و نام نیک آنان را گرامی میداریم.
همچنین در ادامه محمد حسین خیریه- عضو مجمع خیرین مدرسهساز خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۶۹۳ مدرسه با ۲ هزار و ۸۸۷ کلاس درس با مشارکت خیران و اداره کل نوسازی مدارس در استان احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.
خیریه با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد مدارس کشور خیرساز است، افزود: با افتخار اعلام میکنم که در استان خراسان جنوبی با توجه توانایی مالی اندک مردم اما بیش از ۹۴ درصد مدارس استان خیرساز است.
بر اساس این گزارش؛ تاکنون مدرسه ۶ کلاسه دکتر کنجی(نارون)، مدرسه ۶ کلاسه در مهرشهر، مدرسه ۲ کلاسه استثنایی امیرآباد، مدرسه ۱۲ کلاسه شهرک امام علی(ع)، مدرسه ۶ کلاسه استثنایی اتیسم، مدرسه استثنایی وصال و مدرسه ۶ کلاسه حاجیآباد به همت خیرمدرسهساز دکتر داریوش گنجی در بیرجند احداث و به بهرهبرداری رسیده است.
همچنین احداث چهار مدرسه دیگر هم با مشارکت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی در دست اجرا است.
قابل ذکر است در پایان این آیین از خیرین مدرسهساز دکتر داریوش گنجی با حضور استاندار خراسان جنوبی با اهدای تندیس و لوح سپاس تجلیل شد.
نظر شما