فرهنگ‌سازی برای حفظ و پاسداشت زبان فارسی یک ضرورت است

محمدیان برلزوم فرهنگ‌سازی در حوزه حفظ، پاسداشت و ترویج زبان فارسی تاکید کرد و گفت: استفاده از سیاست های تشویقی برای فرهنگ‌سازی در حوزه پاسداشت زبان فارسی نیز باید مورد توجه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، عباس محمدیان-مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی مازندران ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت با بیان اینکه در راستای پاسداشت زبان فارسی یک عقب افتادگی بیش از ۲۰سال داریم که قانون از سال ۱۳۷۵تاکنون برزمین مانده است، اظهار کرد: چالش هایی برای احیای این قانون ایجاد شد.
وی با بیان اینکه جلوگیری از ترویج زبان بیگانه و حفظ زبان مادری(فارسی) باقوت در دستور کار قرار دارد، افزود: دی ماه سال گذشته در کمیته مرکزی تبلیغات کشور دستورالعمل طرح ملی پاسداشت زبان فارسی تدوین شد.

محمدیان بیان کرد: صیانت و حفظ هویت ملی و زبان فارسی یکی از ارکان مهم در برنامه‌های دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی است و در این زمینه دبیرخانه‌های اجرایی پاسداشت زبان فارسی در استان‌ها فعال شده است.
مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برلزوم فرهنگ‌سازی در حوزه حفظ، پاسداشت و ترویج زبان فارسی تاکید کرد و گفت: اولین جشنواره قند پارسی برگزار شد.
وی به اهمیت انجام گشت های مشترک برای اجرای درست فارسی سازی تابلوهای واحدهای صنفی و تجاری اشاره کرد و خاطرنشان شد: باتوجه به پتانسیل مازندران این استان می تواند پیشرو در حوزه پاسداشت زبان فارسی باشد.  
محمدیان به پیشینه دینی، ورزشی، علمی، فرهنگی، هنری و رسانه ای مردم مازندران اشاره کرد و گفت: امید است بزودی شاهد برگزاری جشن ملی پاسداشت زبان فارسی در استان مازندران باشیم.
وی خاطرنشان شد:  با تاکید رهبر معظم انقلاب بر پاسداشت زبان فارسی، وزارت ارشاد احساس دغدغه کرده تا در این حوزه به طور جدی این عقب افتادی را جبران کند.  
محمدیان تاکید کرد: همه ما نسبت با پاسداشت زبان و ادب فارسی مسئول هستیم و امروز حراست از زبان فارسی یک وظیفه است.  
وی برلزوم استفاده از سیاست های تشویقی برای فرهنگ‌سازی در حوزه پاسداشت زبان فارسی تاکید کرد.

به گزارش شبستان،  قانون پاسداشت زبان پارسی سال ۷۵ اعلام شد که طی آن ممنوعیت به کارگیری اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه مطرح بود و سال ۷۸ آیین نامه اجرایی آن ابلاغ شد. اکنون با گذشت بیش از ۲۰سال به همت وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی دولت سیزدهم این قانون در حال احیا واجراست. در این بین رمضان غلامی اواتی-فرماندار شهرستان سوادکوه از فرمانداران پیشتاز در بحث عملیاتی شدن این قانون در حوزه استحفاظی شان هستند از این رو درحاشیه نشست شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی مازندران از سوی مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تکریم و تجلیل قرار گرفتند.

فرهنگ‌سازی برای حفظ و پاسداشت زبان فارسی یک ضرورت است

فرهنگ‌سازی برای حفظ و پاسداشت زبان فارسی یک ضرورت است

کد خبر 1765836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha