به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز شنبه (۱۲ خرداد) در ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان با اشاره به افزایش ۲.۶ درصدی ولادت در خراسان جنوبی طی سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: این استان در نرخ ولادت حائز رتبه دوم کشوری شده است.
وی افزود: اجرای قانون جوانی جمعیت مشوق بسیار خوبی است که انتظار میرود دستگاههای مربوطه به موقع مفاد این قانون را در استان اجرا کنند تا وضعیت ازدواج و فرزندآوری در خراسان جنوبی بهتر شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: از آغاز اجرای این طرح تاکنون ۱۷ جلسه ستاد حمایت از خانواده و ۴۰ جلسه هم مربوط به ساماندهی امور جوانان و ۱۰ کمیته ساماندهی ازدواج در استان برگزار شده است.
طالبی از برگزاری ۷۶۸ کارگاه آموزشی در حوزه ازدواج برای مزدوجین خبر داد و گفت: حمایت از ۲۷ پایاننامه دانشجویی در زمینه جوانی جمعیت و خانواده، راهاندای چهار مرکز مشاوره ازدواج، افتتاح مرکز همسانگزینی، ایجاد شبکه فعالین حوزه جوانی جمعیت و انعقاد بیش از ۸۲ تفاهمنامه با سازمانهای مردم نهاد در راستای طرح جوانی جمعیت، ازدواج، فرزندآوری و موضوعات خانواده هم از دیگر اقدامات این حوزه بود.
وی با اشاره به راهاندازی ۳ مرکز تخصصی ناباروری سطح ۲ و ۳ در استان، بیان کرد: در نتیجه فعالیت این مراکز حدود ۱۰۰ تولد نوزاد را داشتهایم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به پیشگیری از سقطهای بیمورد با ارائه مشاوره و اجرای طرح ارتقای امنیت غذایی مادران باردار و دارای فرزندان زیر ۲ سال اشاره کرد و افزود: همچنین برنامه حمایت تغذیهای کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوء تغذیه در حال اجرا است.
طالبی بیان کرد: در قالب ملی پویش «ایران جوان بمان»، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای فرزند به دنیا آمده یک حساب بانکی با مبلغ ۲ میلیون تومان افتتاح میکند، به مادر هم کارت یک میلیونی به عنوان هدیه تولد فرزند اعطا میشود، وام بلندمدت ۱۵ میلیون تومانی نیز تقدیم پدر فرزند میشود.
وی در پایان بر ضرورت اطلاعرسانی مشوقهای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده توسط رسانهها تأکید کرد.
نظر شما