تدریس جهادی ۶۰ دانشجو معلم در مناطق محروم لرستان

حقی با اشاره به تدریس جهادی ۶۰ دانشجو معلم در مناطق محروم لرستان گفت: با وجود چنین دانشجو معلمانی باید گفت که آینده نظام آموزشی ما روشن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم‌آباد، احمد حقی، امروز در مراسم تجلیل از جهاد گران پنجشنبه‌های جهادی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه فرهنگیان لرستان، ضمن عرض تسلیت شهادت شهدای خدمت که جهادی عمل کردند و سالروز رحلت امام راحل، بزرگ مرد عرصه جهاد و خدمت مجاهدی که حاضر بود به تنهایی بار سنگین تغییر و تحول و انقلاب را بر دوش بکشاند و همچنین یارانی که با خون سرخ و جان شیرینشان او را یاری کردند، اظهارداشت: باید قدرشناس و قدردان دانشجو معلمانی باشیم در طرح پنج‌شنبه‌های جهادی به مناطق محروم و عشایری می‌رفتند و به صورت رایگان دانش آموزان را آموزش می‌دادند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان افزود: دانشجو معلمان ما با انجام این فعالیت جهادی کار بنیادین و اساسی انتخاب کردند.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ نفر از دانشجو معلمان ما به صورت مستقیم در این طرح حضور یافتند، گفت: در برخی از مناطق محروم از حضور معلمان محروم هستند و این بخش عمده ای از محرومیت است.

دکتر حقی با اشاره به اینکه متاسفانه علی رقم تلاش ها برای تحقق عدالت آموزشی اما همچنان در بخش‌هایی محروم هستیم و شرایط آموزشی به صورت یکسان وجود ندارد، گفت: نیاز است به صورت غیرمستمر به مناطق محروم کمک کرد.

وی ادامه داد: مناطق محروم و عشایری ما معلمانی دارند که در کارنامه خود نخبگانی پرورش دادند که امروز می توان به آنها افتخار کرد.

حقی در ادامه با اشاره به اینکه وظیفه دانشجو معلمین ما تحصیل است، خاطرنشان کرد: اما در کنار تحصیل، کار تدریس را به عنوان یک کار جهادی در زمان و وقت آزاد خود شروع کردند و باید گفت که آینده نظام ما با وجود چنین دانشجو معلمانی روشن است.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان تصریح کرد: دلیل ما برای حضور والدین دانشجو معلمان در این نشست نیز قدرشناسی از تربیت چنین فرزندانی و همچنین حمایت از آنان در انجام این فعالیت جهادی است.

تدریس جهادی ۶۰ دانشجو معلم در مناطق محروم لرستان

پنج‌شنبه‌های جهادی فرصتی برای استمرار فعالیت جهادی دانشجویان است

کریمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان لرستان، در ادامه این مراسم از شهید جمهور به عنوان بهترین الگوی جهادی برای همه مسئولین یاد کرد و گفت: مجموعه بسیج دانشجویی سعی دارد دانشجویان را همانطور که در عرصه های علمی فعال هستند و عرصه های جهادی و فعالیت‌های اجتماعی نیز فعال کند.

وی با اشاره به اینکه گروه های جهادی با کمک و همفکری همه نهادها فعالیت می‌کنند، افزود: از اهداف شرکت دانشجو معلمان در اردوهای جهادی تقویت بعد مدیریتی آنان است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان لرستان با اشاره به اینکه یکی از شیوه های برگزاری اردوهای جهادی، هجرت محور بودن اعزام به مناطق محروم و دور افتاده است، گفت: در این راستا بحث تربیتی خود دانشجو مورد نظر است تا دانشجومعلمان ما با انجام این فعالیت جهادی با فقر و فعالیت جهادی آشنا شوند.

وی با اشاره به اینکه به خاطر شرایط تحصیلی  دانشجویان تدریس جهادی دانشجویان فقط در ایام تابستان و نوروز انجام می‌شد، خاطرنشان کرد: طراحی پنج شنبه‌های جهادی برای رفع این نواقص بود و فرصتی برای استمرار خدمت در عرصه جهادی است.

تدریس جهادی ۶۰ دانشجو معلم در مناطق محروم لرستان

حضور در فعالیت‌های جهادی سبب تربیت و تزکیه نفس می‌شود

حجت الاسلام هادی گراوند، در ادامه اظهاداشت: آنچه موجب تزکیه نفس تربیت، رشد و تعالی و خروج از منیت و خودخواهی می‌شود، مشارکت در گروه‌های جهادی است.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان افزود: گام نهادن در انجام فعالیت‌های جهادی، گام نهادن در مسیر یخرجهم من الظلمات به الی النور است.

وی عنوان کرد: اگر شهدای گرانقدر ما همچون شهید جمهور و شهید سلیمانی به زیبایی تمام درخشیدند و هرکدام صاحب مکتب شدند به خاطر این روحیه انقلابی، جهادی و خدمت به مردم بود.

حجت الاسلام گراوند خاطرنشان کرد: وقتی انگیزه و هدف انسان الهی و خدایی باشد خداوند متعال رسانه او می شود و این ثمره اخلاص است، نیاز داریم این مهم به معنای واقعی تبیین شود.

وی با اشاره به اینکه شهدای گرانقدر ما دارای این روحیه تربیتی و جهادی بودند، گفت: لازمه انسان سازی این است که انسان بتواند اول خودشان را تربیت کنند.

حجت الاسلام گراوند با اشاره به اینکه دانشجو معلمان ما فعالیت جهادی خود را دارند، گفت: والدین نیز باید به فرمایش رهبر معظم انقلاب لبیک عملی بگویند و زمینه ازدواج آزاد فرزندان خود را فراهم کنند.

کد خبر 1766609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha