انتخابات میدان مسابقه خدمت به مردم است

حجت الاسلام حمید بامری گفت: با بیان اینکه میدان انتخابات میدان مسابقه خدمت به مردم است، تصریح کرد: انتخابات صحنه عزت و حماسه است بنابراین عرصه انتخابات، صحنه کش و واکش ها، بگو مگوها و نزاع برای به دست گرفتن قدرت نیست بلکه انتخابات صحنه رقابت برای خدمت به مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۱۸ خردادماه) حجت الاسلام حمید بامری در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، گفت: عروج ناگهانی رئیس جمهوری شهید آیت الله رئیسی فضای کشور را بر اساس قانون اساسی به سمت برگزاری انتخابات زودهنگام در ۸ تیر ماه برده است.  
امام جمعه عنبرآباد افزود: ایام انتخابات فصل مسابقه خدمت، گفت و شنود و مباحثه نامزدها و طرفداران آنها با یکدیگر است، آنچه که در این عرصه مهم است رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی نامزدها و طرفداران آنهاست.
وی بیان کرد: امام جامعه و رهبر انقلاب در سال‌های متمادی مصادیق متعددی از اخلاق مداری در انتخابات را بیان کردند که یکی از مهمترین ارکان آن، رعایت مرز تبیین و تخریب در گفتگوهاست.
حجت الاسلام بامری با بیان اینکه انتخابات میدان تبیین است نه عرصه تخریب رقبا توسط یکدیگر، اظهار کرد: تبلیغات انتخاباتی باید در تبیین چارچوب و ساختار نظام حفظ می‌شود اما در تخریب چارچوب و قاعده نظام شکسته می‌شود.
خطیب جمعه عنبرآباد اضافه کرد: در تبیین آگاهی‌ها و قدرت تصمیم گیری مردم تقویت می‌شود اما در تخریب قدرت تصمیم گیری از مردم سلب می‌شود، در تبیین گفتمان فرد نقد می‌شود اما در تخریب خود شخص و عیوب فردی او مورد هجمه قرار می‌گیرد.  
وی عنوان کرد: در تبیین انصاف رعایت می‌شود نقاط قوت و ضعف‌ها با هم دیده می‌شود اما در تخریب انصاف زیر پا گذاشته می‌شود، در تبیین با دشمن مرزبندی مشخص می‌شود اما در تخریب مرزبندی‌ها با دشمن کمرنگ می‌شود، در تبیین استدلال محور بحث و گفتگوهاست اما در تخریب هوچی‌گری و هیاهو غلبه دارد.
حجت الاسلام بامری خاطرنشان کرد: در تبیین اتحاد و امید اجتماعی تقویت می‌شود اما در تخریب اختلافات و ناامیدها عمیق‌تر می‌شود کدورت‌ها فوران می‌کند، در تبیین کرامت نامزد و رقیب حفظ می‌شود اما در تخریب مردم از حضور نامزد رقیب ترسانده می‌شوند بنابراین این طوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم.
امام جمعه عنبرآباد با بیان اینکه میدان انتخابات میدان مسابقه خدمت به مردم است، تصریح کرد: انتخابات صحنه عزت و حماسه است بنابراین عرصه انتخابات، صحنه کش و واکش ها، بگو مگوها و نزاع برای به دست گرفتن قدرت نیست بلکه انتخابات صحنه رقابت برای خدمت به مردم است.  
وی ابراز کرد: مقام معظم رهبری فرمودند؛ در این حرکت عظیم پیش رو، در رقابت‌های بین نامزدهای انتخابات اخلاق حاکم باشد چرا که لجن پراکنی، بدگویی کردن، تهمت زدن نه تنها کمکی به پیشرفت‌ها نمی‌کند بلکه به آبروی ملی لطمه می‌زند.
حجت الاسلام بامری تاکید کرد: نامزدهای انتخاباتی مراقب باشند و بدانند که در موقفی خطرناک و محدوده حساس آبروی ملی وارد شدند و به یاد داشته باشند حفظ عزت و آبروی ملی در گرو انتخاباتی اخلاق محور است.
خطیب جمعه عنبرآباد ادامه داد: صحنه انتخابات در جمهوری اسلامی بر مدار آموزه‌های وحیانی و ثقلینی مشی می‌کند بنابراین انتخابات صحنه رقابت برای خدمت به مردم و فصل شکوفایی است.
وی خاطرنشان کرد: بهترین الگو در اخلاق سیاسی در عرصه انتخابات، رئیس جمهور شهیدمان شهید رئیسی است که رهبری معظم تصریح کردند؛ ایشان برای سیاستمداران ما، برای روسای جمهور آینده ما برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملت قرار می‌گیرند یک سرمشق است.
حجت الاسلام بامری افزود: نکته دیگری که در فرمایشات مقام معظم رهبری در سخنرانی ۱۴ خرداد یادآور شدند، راجع به عملیات طوفان الاقصی بود، تعبیری که مقام معظم رهبری داشتند این بود که فرمودند؛ این عملیات مورد نیاز منطقه و پاسخ به یک نیاز منطقه بود.
امام جمعه عنبرآباد با بیان اینکه عملیات وعده صادق ضربه‌ای علاج ناپذیر به رژیم صهیونیستی بود، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال تسلط بر منطقه از نظر سیاسی و اقتصادی بود، تمام مقدمات را فراهم کرده و در حال اجرای نقشه بود که دقیقاً در لحظات پایانی و در لحظه اجرای نقشه اش، عملیات طوفان الاقصی شکل گرفت و همه چیز را به هم ریخت در واقع این عملیات معادلات سیاسی و اقتصادی رژیم صهیونیستی در منطقه را به هم ریخت.
وی با اشاره به اول ذی‌الحجه سالروز ازدواج امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س)، عنوان کرد: در اسلام اساس ازدواج بر سادگی و آسانی است و رسول مکرم اسلام فرمود؛ بهترین ازدواج‌ها آسانترین آنهاست.
حجت الاسلام بامری عمده‌ترین موانع ازدواج را موانع فرهنگی دانست و بیان کرد: عادت‌ها، تفاخرها، تکاسرها، چشم و هم چشمی‌ها، تجمل طلبی‌هاست که نمی‌گذارد امرازدواج آسانتر و ساده تر انجام شود، اگر خانواده‌ها عادت کنند که ازدواج را ساده، بی‌ پیرایه، بی تشریفات انجام دهند بسیاری از موانع و مشکلات بر سر راه ازدواج حل خواهد شد.  
خطیب جمعه عنبرآباد نرخ باروری ما در سال ۱۳۶۷، ۶ و نیم  بوده و در سال ۱۳۹۹ به یک و هفت رسیده و در میان کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی نرخ باروری ما پایین‌ترین نرخ باروری است که این برای کشور یک خطر بزرگ است.
وی اضافه کرد: نرخ رشد جمعیت مان در سال ۱۳۶۵، ۳/۹ درصد بوده و اکنون به هفت دهم درصد یعنی زیر یک درصد رسیده است این یعنی ما داریم پایین‌ترین نرخ رشد را در طول ۱۰۰ سال گذشته تجربه می‌کنیم.
حجت الاسلام بامری ابراز کرد: باید نرخ باروری مان را تا سال ۱۴۰۶ از یک هفتم‌ به دو و یک برسانیم و قریب ۱۰ میلیون تولد داشته باشیم که بتوانیم جبران کنیم.
امام جمعه عنبرآباد اظهار کرد: رهبر انقلاب مسئله جمعیت را سیاست حیاتی برای آینده بلند مدت کشور خواندند، ربط این مسئله به فرهنگ ازدواج ساده  آسان است که جمعیت یعنی فرزند، فرزند یعنی خانواده، بنابراین جمعیت جدای از خانواده نیست و خانواده هم جدای از ازدواج ساده و آسان نیست.
وی ضمن تسلیت شهادت امام جواد (ع)، عنوان کرد: در حدیثی از آن حضرت نقل شده که فرمودند؛ مومن در هر حالت نیازمند سه خصلت توفیق از سوی خداوند متعال، واعظی از درون که همان عقل انسان است و پذیرش و قبول نصیحت کسی که او را نصیحت می کند.
حجت الاسلام بامری یادآور شد: شورای حکام آژانس بین‌المللی اتمی اخیرا قطعنامه‌ای ضد ایرانی تصویب کرده که هدف از این قطعنامه در شرایط کنونی و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری کاملا مشخص است.
خطیب جمعه عنبرآباد اضافه کرد: در این شرایط این قطعنامه کاربرد داخلی دارد و یک پالس انتخاباتی به جریان غربگرا دارد و صادر کنندگان این قطعنامه به دنبال پایان مسیر دیپلماسی عزتمندانه‌ای هستند که در دولت سیزدهم توسط شهید رئیسی و شهید امیر عبداللهیان شکل گرفت اما به فضل خدا این بازی‌ها تاکنون جواب نداده و نخواهد داد.

کد خبر 1767032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha