هدی اکبرزاده، سرپرست اداره برنامه ریزی و بازآفرینی راه و شهرسازی خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان شمالی اظهارکرد: هزار و ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در خراسان شمالی شناسایی شد.
وی افزود: بجنورد با ۲۷ درصد جمعیت ساکن در سکونتگاه های غیررسمی، بیشترین درصد بافت فرسوده و ناکارآمد خراسان شمالی را دارد.
سرپرست اداره برنامه ریزی و بازآفرینی راه و شهرسازی خراسان شمالی اضافه کرد: نوسازی مسکن و ارتقای محلات ناکارآمد در سال های اخیر حرکت کندی داشته که نیازمند حضور و مشارکت مردم، گروه های جهادی، هم افزایی، نگاه ویژه و تمرکز شهرداری های شهررهای استان و اقدام مشترک دستگاه های اجرایی هستیم.
وی بیان کرد: وضعیت اقتصادی مردم، عدم هم افزایی دستگاه های اجرایی و موازی کاری برخی از خدمات از جمله علل کند بودن نوسازی مسکن و ارتقای محلات ناکارآمد استان بوده است.
اکبرزاده خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۱۴۶ پروانه ساختمانی جهت نوسازی در محلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهرهای خراسان شمالی طی سه سال اخیر صادر شده است.
وی عنوان کرد: تسهیلات پرداختی برای نوسازی واحدهای فرسوده در این محلات برای هر نفر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
وی بیان کرد: متقاضیانی که درخواست نوسازی مسکن در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را دارند، شهرداری موظف است ۵۰ درصد عوارض و تراکم ساختمانی مجاز را به این افراد تخصیص دهد.
اکبرزاده افزود: ۲۴ محله اسکان غیررسمی مرکز خراسان شمالی در دولت سیزدهم به عنوان محلات هدف بازآفرینی شهری انتخاب شد که ۵۰۰ هکتار آن در حال بازآفرینی است.
نظر شما