به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جواد قناعت ظهر امروز شنبه (۱۹ خرداد) در شورای اداری استان با اشاره به شهادت رئیس جمهور و همراهانش اظهار کرد: اما رهبر معظم انقلاب با مدیریت خود این حادثه تلخ و تهدید برای کشور و نظام را تبدیل به فرصت کردند و اکنون کشور در حال مهیا شدن برای انتخابات ریاست جمهوری است.
وی به تشییع باشکوه شهدای خدمت در خراسان جنوبی اشاره کرد و با قدردانی از مردم شریف و قدرشناس استان، گفت: خراسان جنوبیها با حضور بیش از ۵۰۰ هزار نفری خود در مراسم تشییع رئیس جمهور و همراهانش حماسه بزرگی را خلق کردند.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: حضور میلیونی مردم در بدرقه شهدای خدمت به ویژه آیت الله رئیسی در سطح کشور نشاندهنده این است که سرمایه اجتماعی نظام اسلامی پابرجاست و ملت ایران با انگیزه و خستگیناپذیر هستند و هنوز وابستگی عاطفی و آرمانی نسبت به انقلاب و نظام دارند.
قناعت با اشاره به اینکه تشییع میلیونی شهدای خدمت بسیار در معادلات منطقه اثرگذار خواهد بود، تصریح کرد: حدود ۷۰ تا ۸۰ مقام عالی رتبه جهان که ۲۰ مورد در سطح سران بود برای تسلیت شهادت رئیس جمهور به ایران سفر کردند و دولتهای یک چهارم جهان برای آیت الله رئیسی اعلام عزای عمومی کرده بودند.
شهید آیت الله رئیسی الگوی مدیریت جهادی
وی برگزاری مراسمهای یادبود و ادای احترام برای شهید آیت الله رئیسی در سطح کشور را آغازی برای ارائه یک الگو و مدل عالی مدیریت جهادی، ولایتمحور و تجدید عهدی با ملت دانست و افزود: تجربه نشان داده که معمولاً هر هشت سال دولتها تغییر میکند اما سبک مدیریتی دولت آیت الله رئیسی ۱۱ سال بر قوه مجریه حاکم خواهد بود.
استاندار با تأکید بر اینکه مدیریت شهید آیت الله رئیسی شاخصههای داشت که درسهای برای ما دارد، گفت: تکلیفگرایی یکی از این شاخصهها است و شهید آیت الله رئیسی بر اساس تکلیف به عرصه ریاست جمهوری آمد نه برای قدرتطلبی.
قناعت در ادامه ولایتمداری را از دیگر شاخصههای مدیریت شهید آیت الله رئیسی عنوان کرد و افزود: این شهید مثل یک سرباز در محضر رهبری بود و اهل هزینه کردن ولایت برای خودش نبود.
وی بیان کرد: اخلاص، علاقه نداشتن به ستایش در مقابل دیگران، پذیرش کارهای سخت، ساده زیستی و بیادعا بودن از مهمترین فضیلتهای اخلاقی شهید آیت الله رئیسی بود و در کارها خدا را ناظر داشت و همین صداقت و یکی رنگی او باعث شد تا آبرویش در نزد مردم ارتقا پیدا کند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مردمی بودن یکی دیگر از ویژگیهای شهید آیت الله رئیسی بود، افزود: رئیس جمهور شهید حضور در بین مردم را فرصتی برای لمس کردن مستقیم مشکلات مردم میدانست و در سفرهای استانی با اقشار مردم با سلایق و دیدگاههای مختلف دیدار و گفتگو میکرد.
قناعت ادامه داد: انقلابی بودن از دیگر شاخصههای شهید آیت الله رئیسی است و توجهی به فشارها و سختیها و تهدیدها نداشت و تنها توجه او به پیشبرد آرمانهای انقلاب و خدمتگزاری به مردم بود.
به گفته وی؛ شهید آیت الله رئیسی اهل اقدام و عمل بود و اهل هدایت و مدیریت در پایتخت و پشت میزنشستن نبود و انجام مسئولیت به شکل شبانهروزی و شهادتش در حین خدمت گواهی بر این شاخص رئیس جمهور شهید است.
آیتالله رئیسی مزین به تقوای سیاسی بود
استاندار خراسان جنوبی گفت: ایثارگری و روحیه فداکاری از جمله صفات برجسته در شهید آیت الله رئیسی بود و عامل محبوبیتش همین ایثار و از خودگذشتگی این شهید بود.
قناعت به نجابت و تقوای سیاسی شهید آیت االه رئیسی اشاره کرد و افزود: این شهید با وجود اینکه مورد آماج توهینها و بیاخلاقیها قرار میگرفت هیچگاه وقت خود را صرف پاسخگویی به مخالفان نکرده بود و همیشه به دنبال حفظ آرامش کشور بود یعنی آرامش کشور را بر حقوق شخصی خودش مقدم میدانست و رهبر معظم انقلاب فرمودند که دلم برای رئیسی سوخت چون بعد از فقدان این عزیز اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف از او حرف میزدند و تمجید میکردند در حالی که در زمان حیات او آنها حاضر نبودند یک کلام از این حرفها را بزنند.
وی در ادامه صداقت را از دیگر ویژگیهای شهید آیت الله رئیسی برشمرد که هیچ وقت طلبکار نبود و از وظایف قانونی که در قانون به رئیس جمهوری داده میشد به نحو احسن برای حفظ آرمانهای انقلاب و نظام و کار و خدمت برای مردم استفاده کرد.
توجه خاص شهید آیت الله رئیسی به مناطق کمتر توسعه یافته
استاندار خراسان جنوبی از ویژگی انتقادپذیری، تمرکز بر عدالت اجتماعی و توجه خاص به مناطق کمتر توسعه یافته شهید آیت الله رئیسی سخن گفت و افزود: همین پروژه راه آهن خراسان جنوبی که دغدغه چندین ساله مردم بود در دولت سیزدهم آغاز شد و اکنون در ۱۵ قطعه فعال است و تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان به آن تخصیص یافته است.
قناعت با اشاره به آغاز پروژه انتقال آب دریای عمان به خراسان جنوبی در دولت سیزدهم، تصریح کرد: نیمه دوم امسال این پروژه وارد مرحله چهارم انتقال یعنی لولهگذاری میشود و تا پایان سال ۱۴۰۴ اولین تخصیص آب از دریای عمان به استان صورت میگیرد.
به گفته وی؛ فاز اول پروژه خطوط انتقال گاز دو راهی دشتک زابل به نهبندان در هفته اول یا دوم تیرماه امسال افتتاح میشود و همچنین احیای واحدهای راکد، نهضت ملی مسکن، احداث باند دوم جاده، معابر روستایی و ... از دیگر اقدامات بزرگ دولت سیزدهم است.
استاندار به توسعه زیرساختهای برق خراسان جنوبی در دولت سیزدهم اشاره کرد و یادآور شد: در حالی که در ۴۳ سال گذشته تنها سه پست ۴۰۰ کیلوولت در استان احداث شده، در دو سال گذشته سه پست ۴۰۰ کیلوولت در نهبندان و فردوس و طبس کلنگزنی شده است.
قناعت عنوان کرد: پروژههای دارای مجوز سرمایه گذاری خارجی استان از ۱۳ مورد در ابتدای دولت سیزدهم به ۳۱ پروژه در سال جاری رسیده است که اکنون ۱۷ پروژه فعال میباشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باید دستگاههای اجرایی برای برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم با تمام توان به ستاد انتخابات، هیئت نظارت و بازرسی کمک کنند، گفت: مردم خراسان جنوبی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲و در انتخابات مجلس شورای اسلامی با وجود سرمای هوا رتبه دوم کشوری مشارکت در انتخابات را کسب کردند.
استاندار از آمادگی استان برای انتخابات پیشرو خبر داد و تأکید کرد: مردم خراسان جنوبی در هشتم تیرماه با حضور خود در پای صندوقهای رأی انتخابات ریاست جمهوری، باری دیگر ولایتمداری و پایبندی خود به نظام را به اثبات خواهند رساند.
نظر شما