به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید علیرضا موسوینژاد ظهر امروز یکشنبه (۲۰ خرداد) در شورای اداری استان با اشاره به طرح اوقات فراغت آموزش و پرورش در تابستان سال جاری اظهار کرد: در همین راستا ۳۸۷ پایگاه اوقات فراغت برای دانش آموزان آمادهسازی شده است.
وی در ادامه افزود: ۱۱۶ پایگاه در مدارس، ۲۴ کانون فرهنگی و تربیتی، هشت اردوگاه، ۱۶ دارالقرآن، ۴۵ سالن ورزشی، ۳۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۱۲ پژوهشسرای دانشآموزی، ۱۰ پایگاه اتحادیه انجمنهای اسلامی، ۱۲ پایگاه هلال احمر، ۱۲ سازمان دانشآموزی و ۱۰۰ پایگاه بسیج دانشآموزی در تابستان امسال میزبان دانشآموزان خواهند بود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی زمان ثبتنام دانش آموزان را تا اول تیرماه اعلام کرد و ادامه داد: همه دانشآموزان میتوانند، از طریق مراجعه به سایت نورینو با ورود به پنجره فعالیتهای تابستانی نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
موسوینژاد ادامه داد: تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۳۵۰ رشته در این پایگاههای اوقات فراغت ثبتنام کردند.
وی یادآور شد: سال گذشته ۴۶ هزار نفر در پایگاههای اوقات فراغت استان ثبتنام کردند که رویکرد در سال جاری بالا بردن جمعیت آماری دانشآموزان و پایگاهها و متنوعتر کردن فرصتهای یادگیری است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه بخشی از تجهیزات خبرگزاری پانا توسط ادارهکل آموزش و پرورش تامین شده است، عنوان کرد: در زمینه گرامیداشت هفته معلم ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال هزینه شده که درخواست از سازمان مدیریت و برنامهریزی تخصیص این اعتبار است.
وی افزود: روزانه ۲۳ هزار نفر در استان امتحان نهایی میدهند که با پیشبینی تمام امکانات مورد نیاز، مشکل و چالش در زمینه برگزاری نداریم.
موسوینژاد اظهار کرد: نامهای به تمام فرمانداریهای استان ارسال شد تا دهیاریها وضعیت سواد اهالی روستاها را برای معرفی روستای باسواد اعلام کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه توسعه متوازن رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش استان در برنامه هفتم توسعه در دستور کار است، تصریح کرد: برای اجرای این مهم در طی پنج سال باید ۹ هنرستان برای تامین فضای کارگاهی در خراسان جنوبی احداث شود.
وی با اشاره به اینکه هنرستانها را متناسب با رشتهها تجهیز و نیروی انسانی ماهر استخدام کنیم، گفت: همچنین باید رشتهها را متناسب با نیاز بازار کسب و کار توسعه دهیم و زمینهساز هدایت دانشآموزان متناسب با علایق و نیاز جامعه باشیم.
موسوینژاد در پایان خواستار موافقت کمیسیون ماده پنج با تغییر کاربری برخی از فضاهای آموزشی به کاربری تجاری برای تحقق کسب درآمد ۹۰ میلیارد تومانی آموزش و پرورش در سال جاری شد.
نظر شما