ضرورت تدوین شیوه‌نامه اطلاع‌رسانی اخبار انتخابات

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان‌رضوی بر ضرورت تدوین شیوه‌نامه اطلاع‌رسانی اخبار انتخابات تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد در هفدهمین نشست شورای اطلاع‌رسانی استان که با دستورکار اصلی هدفمندسازی عملکرد رسانه‌های استان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، که صبح امروز سه شنبه(۲۲ خرداد) با حضور مدیران دستگاه‌های فرهنگی خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهار کرد: موضوع انتخابات، شرایط ویژه‌ای را در کشور ایجاب می‌کند که کنشگری رسانه‌ها، جراید، مطبوعات و حتی رسانه‌های غیررسمی همچون انسان‌رسانه‌ها در آن بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: از سال ۱۹۹۷ تا سال ۲۰۲۰، در مجموع انتخابات‌هایی که در ایران برگزار شده، به‌طور متوسط ۶۳ درصد مردم مشارکت داشته‌اند. حالا بماند دوره‌هایی که ما مشارکت بیش‌از ۸۰درصدی را هم تجربه کردیم و در این شرایط، همین آمریکا که نماد دموکراسی برای برخی قلمداد می‌شود و عده‌ای تلاش دارند یک‌سره کشور را در ترازوی مقایسه با آن قرار بدهند، در همین بازه زمانی به طور متوسط ۵۸ درصد مشارکت مردمی را تجربه کرده است. به همین دلیل می‌گوییم پیش از اینکه نظام اسلامی بخواهد پاسخگوی مسئله یا موضوعی باشد، باید جبهه رسانه‌های معاند و کشورهای مدعی آزادی و دموکراسی را مورد سؤال قرار داد و این تکلیف رسانه‌های انقلاب اسلامی است.

افزایش مشارکت در گرو صیانت از سیره شهید خدمت

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان‌رضوی با بیان اینکه صیانت از استمرار سیره شهادت آیت‌الله رئیسی، باید مهم‌ترین راهبرد نهادهای فرهنگی و اصحاب رسانه باشد، خاطرنشان کرد: در پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب، ۱۶ ویژگی برای شهید آیت‌الله رئیسی ذکر شده و حضرت آقا به‌صراحت تأکید دارند که آیت‌الله رئیسی نام جمهوری اسلامی را در جهان بالا برد. تصویر این ارتقای نام در خدمات گسترده شهید آیت‌الله رئیسی در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و محرومیت‌زدایی نمایان است و اگر سیره شهید رئیسی در ایام منتهی به انتخابات، بازخوانی شود، بسیاری از بداخلاقی‌های سیاسی و دلخوری‌های موجود برطرف خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها، پیشران مشارکت در انتخابات هستند، ادامه داد: امروزه رسانه‌های معاند با یکدیگر هم‌سو و هم‌جهت شده‌اند تا حماسه انتخابات توسط مردم را زیر سؤال ببرند. ناامیدی، دوقطبی‌سازی، بداخلاقی سیاسی، حاشیه‌سازی‌های جناحی، حزبی، قومیتی و مذهبی، راهبردهای اساسی معاندان است و در این شرایط، این ضرورت وجود دارد که با تدوین شیوه‌نامه اطلاع‌رسانی اخبار انتخابات، امکان تبیین ضرورت‌های موجود و ایجاد همگرایی میان رسانه‌های داخلی میسر شود.

در ابتدای این نشست، گزارشی از آخرین وضعیت نظرسنجی‌های مردمی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری و عملکرد رسانه‌های استان با هدف گسترش مشارکت‌های فراگیر ارائه شد.

پایان پیام/

کد خبر 1767616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha