خبرگزاری شبستان_ استانمازندران _مریم نظری/ نهم ذی الحجه، روز عرفه و فرصتی مناسب برای تضرع و بخشش از خداوند است تا روحمان را از هرگونه آلودگی و پلیدی پاک کنیم.
بسیار شنیدهایم که قربان و عرفه از ارکان عملی اسلام در آئین مقدس حج است و در این روز با پاکی ضمیر می توان به درگاه خداوند حاضر شد.
دعای پر فیض عرفه، عصر امروز یکشنبه (۲۷ خرداد) در مصلاها و مساجد استان مازندران قرائت شد.
عرفه، روزی که در رحمت خداوند باز است و همه ما بعد از یکسال لحظه شماری برای این روز، امروز در این روز بزرگ بار دیگر با نیایش و دعا آمرزش گناهان مان را فریاد می کنیم.
مازندرانی ها امروز در ۲۲ شهرستان مازندران و در مصلاها و مساجد و همچنین در ۹۰ بقعه متبرکه و امامزاده شاخص استان مازندران دعای عرفه برگزار کردند تا برای اجابت دعای خود بسترسازی کنند.
* برگزاری دعای عرفه در ۹۰ بقعه متبرکهمازندران
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: مراسم قرائت پرفیض دعای عرفه، عصر امروز در ۹۰ بقعه متبرکه و امامزاده شاخص استان به همراه سخنرانی کارشناسان مذهبی، برگزار شد.
حجت الاسلام مسعود قربانی افزود: این مراسم معنوی در راستای طرح «جشنهای ولایت علوی اکمال دین نبوی» در سطح استان برگزار میشود.
وی یادآور شد: مضامین عارفانه و مهمی در دعای عرفه وجود دارد که انسان به فهم عمیق آن به مقامهای بالای بندگی، دست مییابد.
و مردمی که با تضرع و زاری، دست نیاز به سوی پروردگار دراز کردند تا آمرزش گناهان را طلب دارند.
*عرفه و فهم بالای بندگی
علی ولی پور یکی از شهروندانمازندرانی با حضور در دعای روز عرفه، این روز را روز پاکی و دوری از پلیدی عنوان کرد و افزود: امروز در رو عرفه، با زمزمه دعای روحبخش عرفه، بندگی دوباره را تمرین کردیم تا در ادامه راه بنده ای خوب برای خداوند باشیم.
وی گفت: روز عرفه یکی از پرفضیلت ترین روزهاست که با دوری از غل و زنجیر دنیوی برای بندگی دوباره خداوند حاضر می شویم.
* روز عرفه، روز اعتراف به گناه و صبر و شکیبایی برای بخشایش گناهان
نعمت زاده از دیگر شهروندان مازندرانی حاضر در دعای عرفه به خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران گفت: روز عرفه روز تحول درونی ماست و روز پیروزی انسان بر طاغوت است و روز عفو و بخشش ماست تا با دلی آرام و پاک معبودمان را پرستش کنند.
وی افزود: روز عرفه، روز اعتراف به گناه و صبر و شکیبایی برای بخشایش گناهان است و خمهما با اعتراف به گناهان مان در این روز، طلب آمرزش داریم تا با خلوص برای عید بزرگ قربان آماده شویم.
خداشناسی و سپاس نعمات الهی در دعای عرفه نوعی خداشناسی دوباره و تلاش برای خودشناسی و خودسازی است، دعایی که برگرفته از مکتب تربیتی امام حسین (ع) است و حالا امروز در روز عرفه که فردایش روز عید قربان است، برای خداشناسی و تمرین بندگی تلاش کنیم.
و حالا در روز عرفه با شستن خود در پاکی دعا و نیایش برای فردایی آماده می شویم که ابراهیم(ع)، اسماعیلش را، به قربانگاه برد تا در برابر خواست و مشیعت الهی قربانی کند و چه زیبا و سربلند از امتحان الهی خارج شد.
نظر شما