خانواده‌ها را با آموزش‌های قرآنی مقابل جنگ نرم بیمه کنیم

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه عاشورا فرهنگ مانا در بستر تاریخ است، گفت: امروز خانواده در خط مقدم مقابله با جنگ نرم قرار دارد و هر قدر خانواده های ما قرآنی شوند، پیروزی بیشتر با ما و شکست دشمن حتمی است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش در آیین اختتامیه بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم خواهران شاغل، همسران و فرزندان و اعضای وابسته ستاد ارتش که امروز (سه شنبه، ۱۹ تیرماه) برگزار شد با تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و فرا رسیدن ماه محرم و با درود به ارواح طیبه شهدا و امام (ره) با اشاره به حضور ارتش در سطح مسابقات قرآن، گفت: انتظار این است ستاد ارتش توانمندی بیشتری را در مسابقات به نمایش بگذارد و یکی از ابعاد الگویی ارتش بعد معنویت است که با انجام این مسابقات به نمایش گذاشته می شود. امیدواریم این جایگاه در سطح نیروهای مسلح و ستاد ارتش با اقدامات پشتیبانی بیشتر در حوزه قرآن بالا و بالاتر قرار بگیرد.

دریادار سیاری با اشاره به اینکه ۱۳۸۵ سال از واقعه عاشورا گذشته است اما همچنان عاشورا ماندگار است، گفت: اتفاقات زیادی در طی این سال های گذشته در طول تاریخ رخ داد اما دلیل ماندگاری عاشورا این است که حادثه نیست و با گذشت زمان از ارزش آن کم نمی شود و به فراموشی سپرده نخواهد شد.

وی ادامه داد: در طی سالیان قبل در طول تاریخ اتفاقاتی افتاد که تنها در کتاب ها نوشته شد و در تاریخ ماند اما هر سال به عاشورا شدت و حدت آن افزوده می شود و اثرگذاری بیشتری در جهان دارد. علت این مهم آن است که عاشورا حادثه نیست بلکه فرهنگ است. فرهنگ قدرت ماندن دارد.

وی خاطرنشان کرد: عاشورا نماد مقاومت، بصیرت، وفا، وفاداری، پیروزی حق علیه باطل، پیروزی خون بر شمشیر، برتری نظام ارزش های دینی، بیداری انسان ها، مقاومت در برابر ظلم و... و. است. این فرهنگ با عظمت در جهان ماندنی است و افتخار داریم که در جهان عاشورا را زنده نگه داریم.

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مهمترین رمز پیروزی انقلاب فرهنگ عاشورا و پیروزی خون بر شمشیر بود. در زمانی که هیچ کس فکر نمی کرد رژیم طاغوت با آن پشتیبانی مستحکم شکست بخورد اما انقلاب اسلامی با تکیه بر این فرهنگ پیروز شد در حالی که تمام امکانات کشور در اختیار رژیم طاغوت بودند. انقلاب اسلامی با حرکت در مسیر عاشورا به پیروزی رسید که زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا در این مسیر بسیار حائز اهمیت است و نقش موثری در پیروزی انقلاب داشت و این همان تاکید امام (ره) است که می فرمودند این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.

دریادار سیاری تصریح کرد: در مقابل این فرهنگ عظیم عاشورا و انقلاب اسلامی دشمنانی هم وجود دارند که دشمن انسانیت و ارزش های انسانی هستند تا جایگاه این ارزش ها را کم و بر این ارزش ها غلبه کنند تا ارزش های خود را در جهان ساری و جاری کنند.

وی گفت: استکبار جهانی به دنبال این است که تمام جهان را تحت تابعیت خود قرار دهد و این همان جنگ تمدن ها است. تمدن عاشورایی و ارزش ها با آگاهی و بصیرت و احترام و اکرام به جایگاه انسان حرکت می کند اما تمدن غرب به دنبال تسلط ارزش های ضد انسانی است اما در این جنگ نیز همواره فرهنگ عاشورا پیروز است.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب با موضوع جنگ نرم و شبیخون فرهنگی و تفاوت های جنگ نرم و سخت، گفت: در هشت سال دفاع مقدس جنگ سخت محدود به یک منطقه و یا حتی یک محدوده جغرافیایی بود اما جنگ نرم در سراسر کشور وجود دارد. در این جنگ دشمن از همه توان خود استفاده می کند. هدف دشمن در جنگ نرم مبارزه با فرهنگ عاشورا است. در این جنگ هدف تسلط بر افکار انسان ها است و مهمترین هدفش تفکر جوانان و نوجوانان است تا از حرکت آنها به سمت ارزش های ناب اسلامی جلوگیری کنند. این جوانان و نوجوانان آینده سازان کشوری هستند که اگر خوب پرورش یابند در مسیر پیروزی قرار می گیرند و کشور را در این مسیر هدایت می کنند.

وی ادامه داد: امروز دشمن با استفاده از ماهواره، شبکه های تلویزیونی و فضای مجازی در ابعاد مختلف حرکاتی انجام می دهد تا به مغز جوانان و نوجوانان اثر بگذارد و آنها را از حرکت در مسیر ارزش ها منحرف کند. هدف جنگ نرم تسلط بر عقاید و باورها است که فراگیری قرآن و عاشورا مانع آن می شود.

دریادار سیاری تصریح کرد: جنگ نرم جنگ با سنت های دینی است. مشکی پوشیدن در ماه محرم، سینه زنی و عزاداری سنت های دینی‌ای است که با آن زندگی کرده ایم. دشمن در جنگ نرم تلاش می کند تا این عقاید، باورها و سنت های دینی را تغییر دهد، با تعبیر باور، رفتار نیز تغییر می کند و ناخواسته جوان و نوجوان ما با تاثیرپذیری از این جنگ نرم سرباز دشمن می شود زیرا به مرور زمان و موریانه‌وار دشمن با جنگ نرم بر افکار او مسلط می شود.

وی ادامه داد: ضروری است تا علاوه بر آموزش قرآن در رشته ها و سطوح مختلف در مورد آموزش رفتارهای دینی و آموزه های قرآنی نیز اهتمام داشته باشیم. ترویج آموزه های قرآنی باید در تمام مدارس و دانشگاه ها سرلوحه کار قرار بگیرد تا بتوانیم در مقابل جنگ نرم دشمن پیروز شویم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ترویج و نهادینه کردن اصولی و درست فرهنگ قرآنی می تواند جوان و نوجوان ما را سرباز دین تربیت کند. آموزه های قرآن بیشترین اثر را در تحکیم دینی و معنوی خانواده دارد و می تواند از طلاق که از آسیب های اصلی جنگ نرم است، جلوگیری کند. امروز خانواده در خط مقدم مقابله با جنگ نرم قرار دارد و هر قدر خانواده های ما قرآنی شوند، پیروزی بیشتر با ما و شکست دشمن حتمی است.

کد خبر 1771999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha