به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، رئیس جمهور منتخب امروز چهارشنبه ۲۷ تیر علاوه بر گفتگو با مقامات و سران کشورهای منطقه نظیر بن سلمان، امیر قطر، نخست وزیر مالزی و رئیس جمهور ازبکستان، دیدارهایی نیز با وزرای دولت سیزدهم داشت.
ارائه گزارش از آخرین وضعیت امنیت کشور
وزیر اطلاعات دولت سیزدهم روز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ در دیدار با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری منتخب مردم، گزارشی از آخرین وضعیت امنیتی کشور به وی ارائه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل خطیب پس از دیدار همچنین گفت: آنچه که وظیفه ما بود در رابطه با مسائل امنیتی کشور، تقدیم آقای پزشکیان کردیم.
وی در خصوص پیشنهادات خود به رئیس جمهور منتخب افزود: چند پیشنهاد در خصوص مسائل امنیتی کشور مطرح کردم؛ مسائل اجرایی کشور موضوعی است که به عهده شخص رئیس جمهور منتخب است و طبیعتا آنچه که مورد نیاز است، وزارت در خدمت ایشان قرار خواهد داد.
خطیب گفت: دولت چهاردهم دولتی است که منتخب و مورد اعتماد مردم بوده و آمده است که به مردم خدمت کند و امیدواریم در این مسیری که تصمیم گرفته حرکت کند و با لطف الهی همراه شود. مخصوصا در این ایام که انشاءالله آقا امام حسین(ع) کمکشان کند.
ارائه گزارشی از آخرین وضعیت حوزههای ماموریتی وزارت ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز روز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، با دکتر مسعود پزشکیان دیدار و گزارشی از آخرین وضعیت حوزه تحت مدیریت خود ارائه کرد.
عیسی زارعپور پس از این دیدار گفت: در جلسه با دکتر پزشکیان چند پیشنهاد را خدمت ایشان مطرح و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق کردیم و عرض کردم تا لحظه آخر انجام وظیفه میکنیم و هر جایی هم نیاز باشد در خدمت دکتر پزشکیان هستیم تا کمک و مسائل کشور را حل کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم افزود: گزارشی از آخرین وضعیت حوزههای ماموریتی وزارت ارتباطات خدمت دکتر پزشکیان، از حوزه توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور، بحث دولت هوشمند، حوزه فضایی، اقتصاد دیجیتال و موضوعات دیگر مربوط به وزارتخانه ارتباطات عرضه کردیم.
وی خاطر نشان کرد: آخرین اتفاقاتی که در این حوزه رخ داده و همچنین مسائل و مشکلات و پیشرفتهایی که حاصل شده را خدمت دکتر پزشکیان شرح دادیم.
زارعپور درخصوص ادامه برنامههای دولت سیزدهم در دولت مسعود پزشکیان افزود: وزارتخانه ارتباطات یک وزارتخانه زیرساختی است، کارهایی که انجام میدهیم کمی زمانبر است، مانند پروژه فیبر نوری که امروز در میانه راه است و حدود ۴۰ درصد پیشرفت داشته است. البته در قانون برنامه هفتم توسعه این مسئله و همه موضوعات دیگری که وزارت ارتباطات در حال دنبال کردن آن است، مانند دولت هوشمند، تبدیل به قانون شده و دستگاهها مکلف شدند خدمات خود را تا پایان برنامه هوشمند کنند تا نیاز به مراجعه حضوری نباشد.
وی گفت: در حوزه شبکه ملی اطلاعات، در حوزه فضایی، در حوزه فیبر نوری هر چند که این مسائل تبدیل به قانون شده و باید اجرا شود، ولی حتما نیازمند همدلی و همراهی و پیگیری جدی از سمت رئیس جمهور محترم و کسانی است که به عنوان مدیر ارشد و وزیر محترم بعدی فعالیت خواهند کرد تا به هرحال طعم شیرین استفاده از فناوریهای جدید را در حکمرانی به مردم عزیز بچشانند و امیدوارم این مسیر تدوام داشته باشد و اشکالاتی هم که در کار ما بوده توسط وزیر بعدی برطرف شود.
نظر شما