به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدی اصل _ مدیرکل زندان های گیلان، همسو بودن با اهداف کلان سازمان و اولویت های سازمانی را برای ارتقای برنامههای اصلاحی و تربیتی یک ضرورت دانست و افزود: ما با پایش اولویت برنامه های سازمانی و استفاده از پتانسیل های موجود، در موضوعات مختلف از جمله برنامههای کاهش جمعیت کیفری، ایجاد اشتغال در بین زندانیان و حمایت از خانواده های آنان، اقدامهای ویژه ای انجام دادهایم.
محمدی اصل با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه ها، برای عدم برگشت پذیری زندانی به زندان، راه اندازی بیش از ۹۰ کارگاه اشتغال فعال در زندانهای استان است، گفت: با ایجاد کارگاههای حرفه آموزی و اشتغال توانستیم روح اشتغال را با ارتقای مهارت های فردی زندانیان ارتقا دهیم و با مطالعه و بکارگیری ایده های متناسب با شرایط اقلیمی موجود، نیاز اشتغال در زندان ها را ایجاد کرده و با توانمندی گروه هدف در برنامه های کاهش آسیب در زندان موفقیتهایی دست یافته ایم.
وی تولید اثربخش توأم با ارتقای برنامههای حمایتی را برای خانواده گروه هدف نیز مؤثر دانست و بیان داشت: به عنوان مثال در سایت زندان لاهیجان اشتغال و حرفه آموزی به صورت متنوع با استفاده از ظرفیت های بومی و ایده های نو را به کار گرفتهایم تا با ایجاد درآمد پایدار، فضای زندگی سرشار از امید را برای زندانی و خانواده آنان فراهم کنیم.
محمدی اصل با بیان اینکه تولیدات زندانیان بعد از فروش از طریق انجمنهای حمایت ۱۳ گانه زندان ها بر سر سفره های خانوادههای آنان جاری میگردد گفت: در روزهای اخیر در زندان لاهیجان بیش از ۱۵ تن مرغ گوشتی با دسترنج و تلاش زندانیان پرورش داده شد، که پس ازعرضه به بازار سود حاصله به خانواده گروه هدف تعلق گرفت.
مدیرکل زندان های گیلان استفاده فرصت ها با کمک نهادهای حمایتی برای ارتقای هرچه بیشتر اشتغال و احداث کارگاه های مولد و غیر مولد را برای در آمد پایدار مهم دانست.
محمدی اصل با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامهها برای عدم برگشتپذیری زندانی به زندان، راه اندازی بیش از ۹۰ کارگاه اشتغال فعال در زندانهای استان است، گفت: با ایجاد کارگاههای حرفه آموزی و اشتغال توانستهایم روح اشتغال را با ارتقای مهارتهای فردی زندانیان ارتقا دهیم.
کد خبر 1773547
نظر شما