سرهنگ احسان آنقی، با اشاره به اینکه اصلی ترین سیاست در اطلاع رسانی، ایجاد آرامش و امنیت روانی در جامعه است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: بیان اطلاعات و اخبار باید جنبه آموزشی و پیشگیرانه داشته باشد که در این راستا پلیس فعالیت های را انجام داده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در ادامه با اشاره به راه اندازی باشگاه دانش آموزی خبرنگاری پلیس، بیان کرد: این باشگاه به منظور جلب همکاری و استفاده از ظرفیت های دانش آموزان و برقراری ارتباط مؤثر و مفید بین دانش آموزان، نوجوانان، جوانان و پلیس برای انتشار و تهیه اخبار انتظامی، راه اندازی شده است.
وی خاطر نشان کرد: بهره گیری از ظرفیت عظیم دانش آموزان به عنوان همیاران رسانه ای پلیس در مأموریت های فرهنگی و اجتماعی فراجا و مشارکت دهی دانش آموزان در بسط و نشر احساس امنیت عمومی را از اهداف مهم تشکیل این باشگاه است.
این مقام مسئول اضافه کرد: باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس با هدف افزایش احساس امنیت و مشارکت در برقراری امنیت از همیاران رسانه ای در تولید محتوای رسانه ای نرم و فرهنگی نظیر ترافیک، آسیب های اجتماعی و ... استفاده می شود.
سرهنگ آنقی اظهار داشت: شناسایی دانش آموز خبرنگاران و فعالان در حوزه فرهنگی و هنری و معرفی آنها به باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس و برگزاری دوره های آموزشی برای همیاران رسانه ای پلیس استان از دیگر اقدامات این حوزه خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به ضرورت ارتباط مؤثر پلیس و جامعه دانش آموزی در بستر خبر و رسانه خاطر نشان کرد: طرح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس تقویت پایگاه اجتماعی پلیس با مشارکت همیاران رسانه ای پلیس به ترتیب در کلیه شهرستان های سطح استان نیز اجرایی می شود.
نظر شما