حجت الاسلام حبیب اله موحدی مقتدر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در حاشیه نشست توانمندسازی مساجد شهرستان آران و بیدگل گفت: قرارگاه ملی مسجد برای دستگاههای تصمیم گیر و مرتبط با موضع مسجد، تقسیم بندی کاری مشخص کرده است که در این تقسیم کاری، بخش نرم افزار مسجد یعنی تولید دانش، توانمندسازی و گفتمان سازی مسجد به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شده است.
راهیار منطقه ای بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی افزود: در این راستا بنیاد هدایت از سوی سازمان تبلیغات اسلامی، راهبری و توانمندسازی ائمه جماعات را بر عهده گرفته و نقشه عملیاتی آن در حال پیگیری و اجراست.
موحدی مقتدر ادامه داد: نقشه توانمندسازی مساجد در مرحله اول با برگزاری نشست های توجیهی ائمه جماعات و ارکان مسجد در شهرستان ها و سطح بندی مساجد شکل می گیرد و در مرحله بعد سرفصل های آموزشی متناسب با نیاز هر شهرستان و قالبِ ارائه، انتخاب و عملیات توانمندسازی انجام می شود.
طبقه بندی و تهیه اطلس مساجد
راهیار منطقه ای بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: در یکی از مهم ترین گام های عملیات توانمندسازی، شناسایی و طبقه بندی مساجد شهرستان ها انجام می شود و مساجد به ۶ سطح الگو، شاخص، پویا، فعال، دایر و تعطیل تقسیم بندی خواهند شد.
حجت الاسلام موحدی مقتدر تصریح کرد: این نوع طبقه بندی مساجد بر اساس ظرفیتهای موجود در مسجد که از سوی امام محله، کنشگران مسجدی ایجاد شده و با سه مولفه امام، عِده و عُده ، طراحی شده و زیرساختها، موقعیت و جایگاه مساجد نیز در آن لحاظ شده است.
راهیار منطقه ای بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: پس از شناسایی و دسته بندی، اطلس مساجد هر شهرستان تهیه و تدوین خواهد شد و بر اساس آن طرح توانمندسازی مساجد شهرستان، متناسب با وضعیت موجود آنها، برنامهریزی و اجرا خواهد شد.
نظر شما