به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسن حکمتیان» امروز در نشست خبری با موضوع اربعین، موکب داران و همچنین استقرار درب باب المهدی(عج) در مرز شلمچه، ضمن تبریک پیشاپیش روز خبرنگار، اظهار کرد: پیادهروی اربعین بزرگ ترین رویدادی است که اتفاق میافتد و بیش از ۲۰ میلیون نفر گرداگرد حرم اباعبدالله الحسین علیه السلام به عزاداری میپردازند.
رئیس ستاد آن توسعه و بازسازی ارتباط عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این اجتماع هماهنگی و همدلی بین جامعه اسلامی را شکل میدهد، گفت: این اجتماع بزرگ برای اباعبدالله الحسین علیه السلام حرارتی در قلب آزادیخواهان، شیعیان و مسلمانان برپا میکند که هر روز گستره آن بیشتر میشود.
وی خاطرنشان کرد: این برنامه بزرگ نیازمند هماهنگیهای بسیاری است و به همت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کمیتههایی تشکیل شده و هر ستاد به عنوان یک سیستم هماهنگ باید عمل کنند.
حکمتیان یادآور شد: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در پیادهروی اربعین حسینی مسئولیت پشتیبانی، تغذیه و اسکان زائرین را بر عهده دارد که بخش اعظمی از نیازها به حوزه تغذیه و اسکان برمیگردد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این ستاد کارهای ماندگاری را در عتبات عالیات انجام داده که صحن حضرت زهرا سلام الله علیها با متراژ ۲۲۰ هزار متر مربع انجام شده و استان ما نیز در زمینه ساخت این صحن بیبهره نبوده است.
وی با اشاره به اینکه صحن عقیله بنی هاشم و حضرت زینب سلام الله علیها بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیان کرد: سردرها، گلدستهها و منارهها نیز توسط ستاد در حال انجام است.
حکمتیان با بیان اینکه جایگاهی برای موکبها ایجاد شده که هر روز خدمات رسانی لازم را بیش از گذشته به زائرین اربعین ارائه دهند، اظهار کرد: ستادهای اربعین در کشور کارهایی را انجام میدهند تا بتوان به بهترین نحو خدمات رسانی لازم را به زائرین اربعین حسینی داشته باشند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: امسال استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۵ موکب پروانهدار و شناسنامهدار دارد که سال گذشته این تعداد ۶۲ موکب بود و هم اکنون ۲۳ موکب اضافه شدهاند.
وی یادآور شد: از تعداد ۸۵ موکب شناسنامهدار، ۳۷ موکب در کشور عراق بوده که از این تعداد ۹ موکب در کربلا و ۱۲ موکب در نجف و ۱۶ موکب در طریق الکربلا قرار گرفته اند و آمادگی لازم برای خدمات رسانی به زائران را دارند.
حکمتیان با بیان اینکه سایر موکبها در مرز به زائرین خدمات رسانی میکنند، افزود: ۱۰ موکب در مرز شلمچه و در مسیر شلمچه تا گچساران بیش از چهار موکب استقرار پیدا کرده اند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد به استقرار موکب طریق الکربلا در شهرهای باشت و گچساران اشاره کرد و گفت: مسیر استانهای شرقی کشور و همچنین زائرین کشورهای افغانستان و پاکستان برای عبور از مرز شلمچه نیز از شهرهای گچساران و باشت میگذرد.
نظر شما