توانمندسازی بچه‌های مسجد؛ اولویت کانون‌های فرهنگی هنری

محمدیان بر شبکه سازی، آموزش و توانمند کردن بچه های مسجد تاکید کرد و گفت: سامانه بچه های مسجد باید جدی گرفته شود و کانون ها به صورت مستمر با این سامانه ارتباط داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از همدان، محمدتقی محمدیان، ظهر امروز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه در نشست با مدیران کانون های تخصصی ویژه خواهران استان همدان با بیان اینکه مساجد دارای سه ضلع هستند گفت: مساجد خانه خدا بر روی زمین هستند و این ضلع اول است که باید از این ظرفیت معنوی در راستای تقویت بنیه دینی و اعتقادی جوانان استفاده شود و کانون های فرهنگی و هنری نیز از این ظرفیت بهره بگیرند.

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه پناهگاه معنوی بودن برای مردم در مساجد ضلع دوم این اماکن مقدس است افزود: با این وجود باید کارهای گروهی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و اقتصادی را در مساجد داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه مساجد پایگاه ولایت هستند و این همان ضلع سوم است تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس مساجد محور و پایگاه اعزام و برنامه‌های رزمندگان بودند و بعد از دوران دفاع مقدس نیز در حوزه‌های مختلف از ظرفیت مساجد استفاده شده است.

توانمندسازی بچه‌های مسجد باید اولیت کانون‌های مساجد باشد

محمدیان با تاکید بر اینکه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد ما امروز باید به سمت و سوی امور تخصصی و نیازهای روز جامعه پیش برود گفت: کانون‌ها باید مردمی باشد و محور امور کانون‌ها به دست مردم سپرده شود.

 معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور شبکه سازی، آموزش و توانمند کردن بچه های مسجد تاکید کرد و گفت: سامانه بچه های مسجد باید جدی گرفته شود و کانون ها به صورت مستمر با این سامانه ارتباط داشته باشند.

 وی خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها باید به صورت مستمر ثبت شود و برنامه‌های کانونها به روز باشد.

فعالیت ۳۰ کانون تخصصی ویژه خواهران در همدان

در ادامه حجت الاسلام علی عزیزی نیز با بیان اینکه حدود ۷۰۰ کانون فرهنگی و هنری در سطح استان هدمان فعال است گفت:  تعدادی از این کانون ها  تخصصی خواهران است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان با اشاره به ثبت ۳۰ کانون تخصصی ویژه خواهران در همدان افزود:  آن چیزی که  چشم انداز ما برای آینده در حوزه کانون های خواهران است افزایش این تعداد کانون به ۶۰ تا ۷۰ کانون است در این راستا در حال پیگیری است.

وی اضافه کرد: این کانون ها در خصوص مسائل مختلف مربوط به جمعیت و فرزند آوری، سبک زندگی اسلامی، مباحث خانواده و ... فعالیت دارند.

 همچنین هر یک از مدیران کانون های تخصصی ویژه خواهران مسایل و مشکلات خود را بیان کردند.

 در ادامه تعدادی حکم مسئولیت کانون های ویژه تخصصی خواهران به مسئولان این کانون‌ها اعطا شد.

کد خبر 1775718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha