به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، مهدی شاد در آستانه روز خبرنگار با حضور در صد و بیست و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس اظهار کرد: در دی ماه سال ۱۳۹۷ مصاحبهای با دکتر ناصر فکوری مردم شناس و انسان شناس توسط موسسه فرهنگی شهرآرا منتشر شد که محتوای این مقاله به شرح ذیل است:مشهد یک شهر مذهبی است اما مسئلهای که هست آیا یک کلانشهر نیز به حساب میآید؟ در تمام دنیا شهرهای مذهبی، شهرهای کوچکی هستند. در ایران اتفاقی رخ داده است تحتعنوان فرایند رشد شتابان شهری ، که بدین وسیله شهرهای زیارتی کشور ما به کلان شهر بدل شدند
وی به نقل از دکتر فکوری ادامه داد: در شهری مانند مشهد باید تصمیم گرفته شود که این شهر میخواهد یک شهر زیارتی باشد یا خیر. در حال حاظر هیچ تصمیم مشخصی وجود ندارد فرض بر این است که مشهد یک شهر مشخص است پس دیگر موارد حائز اهمیت نیست.
مسئول سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی تصریح کرد: چند خطی که قرائت شد مانیفستی است از آنچه که غربیها در مقابله با جمهوری اسلامی به راه انداختهاند که تبیین نشده است.
تقلید از شهرسازی غربی در مشهد ممنوع
شاد افزود: همه مطلع باشید و بدانید که هویت شهری مشهد مقدس بر اساس حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و تفکر شیعی بنا شده است. در خطه علی بن موسی الرضا (ع) باید بیهیچ چشمداشتی با استفاده از ظرفیتهای موجود برای مدیریت شهری برنامهریزی کرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید از مدیریت شهری کشورهای غربی تقلید کرد گفت: در این شهر هستند کسانی که گمان میکنند حریم رضوی مشهد مقدس باید مانند واتیکان اداره و مدیریت شود و این تفکر با استفاده از شبکه انسانی دارد خود را تقویت میکند تا بتواند با استفاده از کاستیها قدرت و اختیار را به دست گیرد اما با همکاری شورای ششم و شهرداری مشهد مقدس این امر میسر نشدهاست.
مسئول سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی عنوان کرد: امانتی بینظیر به نام اثر هویت مشهد و نقش مدیریتی آن به ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، سپرده شده است. مشهد با تثبیت هویت رضوی و کنشگری فراملی و راهبردی میتواند نقش پررنگی را در عرصه ملی و فراملی ایفا کند.
مشهد در دیپلماسی شهری موفق است
شاد با اشاره به اقدامات راهبردی شورای شهر و شهرداری مشهد مقدس ادامه داد: هیئت شهرداری مشهد و اعضای شورای شهر با حضور در بریکس پلاس در کازان روسیه مایه سربلندی شدند و در راستای تثبیت هویت رضوی و تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایران ایفای نقش کردند. به خاطر اقدامات این چنینی مشهد بدل به شهری شده است است با کنشگری فراملی در گستره جهان اسلام و تاثیر گسترده بر عرصه بین الملل و دیپلماسی موفق عمل کرده است.
وی بیان کرد: علیرغم تمام نابسامانیهای ایجاد شده توسط مرکز نشینها و کم کاریهای صورت گرفته اگر شهرداری مشهد نبود رویدادهایی همانند رویداد خورشید و بانوان نخبه تاثیرگذار حوزه رسانه برگزار نمیشد و ممکن نبود فریاد امنیت جمهوری اسلامی ایران به گوش جهانیان برسد.
مسئول سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی ضمن قدردانی از شورای شهر و شهرداری مشهد مقدس با اشاره به اقدامات مبتکرانه تصریح کرد: برگزاری چنین رویدادهایی نشانه آگاهی و مسئله شناسی مسئولین شهری است و نشان میدهد که بر ارزش هویت رضوی آگاهی و اشراف کامل دارند. همچنین قرارگاه بسیج رسانه در راستای تثبیت هویت رضوی مشهد مقدس آماده است تا دوشادوش شورای ششم در کنشگری و انجام اقدامات راهبردی همکاری لازم را به عمل بیاورد.
جشنواره رسانه ای ابوذر فرصتی برای تثبیت هویت رضوی
وی با اشاره به جشنواره رسانه ای ابوذر گفت: جشنواره ابوذر پتانسیل این را دارد که با مشارکت شهرداری تبدیل به رویدادی ملی در راستای تثبیت هویت مشهد و پاسخگویی به سؤالات در خصوص هویت رضوی مشهد باشد همچنین آماده هستیم تا شبکه ملی زنان رسانهای را با مرکزیت مشهد الرضا برگزار کنیم و دبیرخانه رویداد خورشید را به مشهد منتقل کنیم همچنین رایزنیهایی برای حرکت جامع نوآورانه رسانهای صورت گرفته است.
شاد در پایان خاطرنشان کرد: امید است در جریان شورای ششم بیش از پیش به رسانه پرداخته شود خصوصا به جوانان عرصه رسانه بها داده شود که اینان آینده سازان این مرز و بوم هستند.
پایان پیام/
نظر شما