انشاءالله شاهد مهاجرت معکوس جوانانمان باشیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: پیام این جوانان این بود که مام وطن آمادگی کامل برای پذیرش فرزندان خود را دارد؛ انشاءالله شاهد مهاجرت معکوس باشیم؛ جوانان برجسته و زبده و هموطنان عزیز که به هر دلیل مهاجرت کردند، افتخار خدمتگزاری آنها در داخل کشور را پیدا می‌کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری شبستان، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در آیین تکریم و معارفه معاونان امور مجلس دولت های سیزدهم و چهاردهم که پیش از ظهر امروز شنبه (۲۰ مرداد) برگزار شد، گفت: به ورزشکاران عزیز کشورمان تبریک می‌گویم که در المپیک در دو صحنه پیروز شدند یکی صحنه رقابت بود که در خیلی از موارد ما برای اولین بار به این پیروزی رسیده بودیم.

وی در ادامه با بیان اینکه فراتر از آن در صحنه اخلاق بود که آدم احساس غرور می‌کرد، تصریح کرد: انسان وقتی رفتار و کردار ورزشکاران را نسبت به جوانان هموطن خود می‌دید، جوانانی که به هر دلیلی تصمیم به مهاجرت گرفتند که حق هر فرد است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: پیام این جوانان این بود که مام وطن آمادگی کامل برای پذیرش فرزندان خود را دارد؛ انشاءالله شاهد مهاجرت معکوس باشیم؛ جوانان برجسته و زبده و هموطنان عزیز که به هر دلیل مهاجرت کردند، افتخار خدمتگزاری آنها در داخل کشور را پیدا می‌کنیم.

دولت‌ها باید حق ارائه طرح مجلس را به رسمیت بشناسند

عارف بیان کرد: همه ما باید در یک فضای رفاقتی برای تعالی و پیشرفت کشور که مبنای آن قانون است، جلو برویم. در همه مجالس دنیا، تعدادی لایحه در دستور کار قرار می‌گیرد که روند دقیق کارشناسی دارد.

معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: دستگاهی که نیاز به حکم یا اختیاری دارد، ایده خود را مطرح می‌کند تا دولت آن را تبدیل به لایحه کرده و تقدیم مجلس کند. قانون اساسی نیز به نمایندگان اجازه ارائه طرح داده است. همه دولت‌ها باید این حق را به رسمیت بشناسند.

عارف تصریح کرد: نگاهی که به معاونت امور مجلس داریم این است که این معاونت پل ارتباطی بین دو قوه مهم مجریه و مقننه است. هر قدر این ارتباط قوی تر، صمیمانه تر، جدی تر و کارشناسانه تر باشد دستاوردهای بیشتری برای کشور دارد.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: رویکرد دولت چهاردهم با توجه به تجربه ارزنده پزشکیان در مجلس و همچنین افتخار نمایندگی من برای یک دوره حضور در مجلس، این است که در فضای صمیمانه و برادرانه و با قبول اینکه یک هدف، یک مسئولیت و یک کار داریم و آن اجرای قانون به طور کلی و به طور خاص اجرای برنامه هفتم به عنوان میثاق ملی است. اینکه آیا احکامی از برنامه هفتم باید اصلاح شود یا خیر، یک بحث فنی و کارشناسی است؛ قوانین را وحی منزل نمی دانیم اما اجرای قانون را یک اصل می دانیم.

وی گفت: امروز مهمترین محور تعامل ما با مجلس، اجرای قانون برنامه هفتم در کنار قوانین دیگر است آن هم با احکام فراوان و سمت و سوی بسیاری که قانون برنامه هفتم دارد. اینکه آیا اهداف مذکور در برنامه هفتم دست یافتنی است یا باید اصلاح شود، بحث امروز نیست.

عارف تصریح کرد: راهبرد دولت این است که امروز تمام آیین نامه ها و مقرراتی که به عهده دولت گذاشته شده با اولویت تهیه شود. اینکه آیا اهداف مذکور در برنامه هفتم دست یافتنی است یا باید اصلاح شود، بحث امروز نیست.

کد خبر 1776487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha