به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، حشمت اله عباسی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۴۱ فقره انشعاب غیرمجاز آب تبدیل به انشعاب مجاز شده است، گفت: بیشترین تعداد انشعاب غیرمجاز مربوط به روستاهای استان بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مرکزی افزود: رصد، شناسایی و جمعآوری انشعابهای غیرمجاز آب که در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت و خانگی مورد سوءاستفاده قرار میگیرد، ازجمله برنامههای مصوب و اقدامهای ضروری شرکتهای آب و فاضلاب به شمار می رود.
وی با بیان اینکه جمعآوری انشعابهای غیرمجاز باهدف تأمین پایدار آب شرب، انجام می شود، ادامه داد: کاهش آب بدون درآمد، جلوگیری از هدررفت آب، پیشگیری از آلودگی میکروبی و افت کیفیت آب شرب از دیگر اهداف جمع آوری انشعاب غیر مجاز است که بهصورت مستمر توسط اکیپهای شناسایی تخلفات اجرا میشود.
عباسی ضمن اشاره به برخورد قانونی با تمامی مصارف غیرمجاز آب، گفت: از تمامی مردم درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیرمجاز از آب با تماس با سامانه ۱۲۲ مارا در امر تامین آب استان همراهی کنند.
این مقام مسئول با استفاده از دستگاه ویدئومتری در بیش ۳۴ کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر اراک، ۲۰۰ نقطه بحرانی شناسایی شده است، افزود: این نقاط، طبق برنامه زمانبندی مدون در حال اصلاح می باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه به منظور پایش و بررسی وضعیت شبکه جمع آوری فاضلاب کلانشهر اراک از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۴ کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب توسط دوربین های بازرسی شبکه مورد پایش قرار گرفته است، اظهار داشت: این مهم منجر به شناسایی ۲۰۰ نقطه بحرانی گردید.
وی با تاکید بر رعایت نکات نگهداری از شبکه جمع آوری فاضلاب و نقش آن درسلامت و بهداشت جامعه، افزود: در پنج ماهه نخست امسال بیش از ۲۶۰ کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر اراک توسط دستگاه های جنتکس شستشو گردیده است و همچنین ۱۵ هزار منهول فاضلاب سم پاشی شده است.
عباسی ادامه داد : ۳۷۸ مورد منهول فاضلاب که به دلیل اختلاف سطح با روکش آسفالت معابر و خیابانها، در این مدت همسطح سازی شده است.
وی با اشاره به حل مشکل فاضلاب در شهر معلم اراک، توضیح داد: در شهرک معلم نیز با توسعه و اجرای ۲۱۰ متر شبکه اختصاصی فاضلاب از جنس کاروگیت برای کوچه هدایت ۲ مشکل دفع فاضلاب بیش از یکصد منزل مسکونی مرتفع گردید.
نظر شما